Bolu'ya gelin gelenler var mii

ben de 2 sene öncesine kadar boludaydım kızımı boluda doğurdum.. kadın doğum hastanesi bir devlet hastanesi olarak gayet iyidir... benim doktorum necla davultaş tı.. biraz para canlısıdır ama iyidir.. şimdi baktım ordaymış :) ama sanırım boşanmış necla öztürk diye geçiyor... bir de ayhan bey var arkadaşımın nerdeyse tüm ailesinin jinekoloğu :))) o da iyidir..ben spinal sezeryen olmuştum ve anestezi uzmanı bu konuda gerçekten çok iyiydi.. sonrasında ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiçbirini yaşamadım :) o da halen ordaymış...

bir de prof. var adı yanlış hatırlamıyorsam sabahat .. prof. olmuş ama insan olmamamış özeline gittiğim halde bana o kadar yüksek sesle çıkıştı ki tüm özelimi dışarıdakiler duymuştu ((

bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah canım...

Son düzenleme:
canııım sen benim gezdiğim yaşadığım yerleri görsen bolu sana paris gibi gelir :))) ah bir eşimi kandırabilsem bolu merkez için ((

yok canım bu erkekleri kandırması çok zor. Ancak onlar bizi kandırır. Biz daha önce Bursada oturuyorduk. Boluya taşınalım şöyle güzel olacak böyle güzel olacak ikna etti Boluya gelmek için ama varya çooook pişmanım aklım olsa kendimi zincirlerdim Bursaya :)) Bursada muhasebecilik yapıyordum burda çalışmıyorum onunda etkisi var. Artık bunalımdayım ve sürekli eşime sarıyorum. Aramız bozuldu burası yüzünden off off ne yapıcam bilmiyorum.

bendensin canım. eşime sarıyorum demişsssin aramız bozuldu demişsin ya aynen bende öyle çalıştığım haşde eşime sarıyorum.ne yapayım sıkıntıdan bütün gün evde otur.kayınvalidene git başka birşey yok.bende kavga ediorum eşimle erken gel işten diye oda gelemiyor falan

bendensin canım. eşime sarıyorum demişsssin aramız bozuldu demişsin ya aynen bende öyle çalıştığım haşde eşime sarıyorum.ne yapayım sıkıntıdan bütün gün evde otur.kayınvalidene git başka birşey yok.bende kavga ediorum eşimle erken gel işten diye oda gelemiyor falan

hoşgeldinn bayaa varmışş bolu gelinleri var bee :)) ben has boluluyumm amaa sıkıcı şimdi allah biliyo haklısınızz sıkılmakta yani :))

canııım sen benim gezdiğim yaşadığım yerleri görsen bolu sana paris gibi gelir :))) ah bir eşimi kandırabilsem bolu merkez için ((

şuan nerdesın kii canımm :) banada bolu dısında heryerr paris geliyo şimdilik ilerde bende özlerimmm tabi yaa :)

şuan nerdesın kii canımm :) banada bolu dısında heryerr paris geliyo şimdilik ilerde bende özlerimmm tabi yaa :)
[/QUOTE]

canım ben şimdi artvin borçkadayım ... burası aileme 18-19 saat uzaklıkta piyade, doktor, hemşire ve polise doğu ama öğretmene (dağın baiındaki köyleri saymazsak) ve jandarmaya batı grubunda bir yer (...
bu arada ben bolulu değilim ama 3,5 sene gerede , 1,5 sene göynük himmetoğlu derken yarı bolulu oldum artık :) gelelim boluyu istememdeki sebeplere;
1- annemlere 2 saat uzaklıkta :), kayınvalidemlere 4-5 saat uzaklıkta.. her iki tarafa da tatlı tatlı gitme taraftarıyız ..
2- eskimeyen dostlarım boluda :)
3- hem gerededen hem de himmetoğlundan bağlarımı koparmak istemediğim insanlar var :))
4- küçük şehir belki çevre illere yakın, sakin, fazla gürültüsü patırıtısı olan bir yer değil ...
5- belki biraz pahalı ama maalesef (mersin ve izmir dışında sanırım) diğer şehirlerde pahalılık bakımından çok farklı değil ...

sanırım benim için yeterli

canım ben şimdi artvin borçkadayım ... burası aileme 18-19 saat uzaklıkta piyade, doktor, hemşire ve polise doğu ama öğretmene (dağın baiındaki köyleri saymazsak) ve jandarmaya batı grubunda bir yer (...
bu arada ben bolulu değilim ama 3,5 sene gerede , 1,5 sene göynük himmetoğlu derken yarı bolulu oldum artık :) gelelim boluyu istememdeki sebeplere;
1- annemlere 2 saat uzaklıkta :), kayınvalidemlere 4-5 saat uzaklıkta.. her iki tarafa da tatlı tatlı gitme taraftarıyız ..
2- eskimeyen dostlarım boluda :)
3- hem gerededen hem de himmetoğlundan bağlarımı koparmak istemediğim insanlar var :))
4- küçük şehir belki çevre illere yakın, sakin, fazla gürültüsü patırıtısı olan bir yer değil ...
5- belki biraz pahalı ama maalesef (mersin ve izmir dışında sanırım) diğer şehirlerde pahalılık bakımından çok farklı değil ...

sanırım benim için yeterli [/QUOTE]

anladımm canım baya uzaktaymışsın zor tabi yaa iş nedeniylemi artvindesiniz iş tayin durumu falanmı ?
bolunun avantajları çok aslında küçük olması sakin olması heryer yakın birbirine bana göre dezavantajı pahalı ve sıkıcı olması
soğuk olması bide :)) memleketim sonuctaa ya benim seviyorummiyi kötü olsada

Ah canım benimkinin keşke sadece işi olsa, eşim bir de köy aşığı. Işten çıkıyor köye gidiyor. Hafta sonları da köyde oluyor. Arada bende gidiyorum yalnız kalmamak için. Hatta 1 saat önce geldim köyden :) ne yapıcaz biz bu adamlara. Hani bi söz var ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen. O olacak yani nerdeyse. Ona sorsan çocuk için yapıyor herşeyi. Yedikleri doğal olsun diye bişeyler ekip biçiyor. Tamam iyi oluyor ama benim moralim iyi olmayınca çocuğa da yansıyor

selam kızlar

ben boluya gelin gitmedim ama düzceye gelin gittim boluya gitmiştim eşimle bi kaç kere çok hoş bi yer

Nereye kayboldunuz kızlar. Gerçek hayatta yalnız kaldığımız gibi sanal ortamda da yalnız kaldık

kimseciklerr girmiyooo sen boludamısın canım şuan unuttum k bakma :26:

evet canım boludayım 1 senedir. 2 yaşında bi çocuğum var bütün gün evdeyim. Haliyle bnaldım. Havalar ısındı da parklara gitmeye başladık. Ama yine arkadaşsız olmuyor. Buraya taşındığımızda apartmanda bi allahın kulu hoşgeldiniz bile demedi. Bide kayınvalidemlerin eski evine yerleştik. herkes eşimi falan tanıyor yani. nasıl insanlar anlamıyorum. apatmanda karşılaşınca yüzlerine bakıyorum selam vermek için, yanımdan tırs tırs geçiyorlar. Öyle olunca da bende laf atmıyorum.

anladım canım bolunun insanı biraz kabadır ya bunu herkes biliyo yani
sen ne tarafta oturuyosun canım ?

anladım canım bolunun insanı biraz kabadır ya bunu herkes biliyo yani
sen ne tarafta oturuyosun canım ?

merkezdeyim canım. İzzet baysal cad. oturuyorum. zaten öyle olmasa daha kötü olurdu. çok bunaldımı atıyorum kendimi dışarı geziyorum oğlumla beraber.

ah canım senin isinde zormuş bizimkilerinde yaylada evi var ama allahtan benimki, tutturmuyor gidelim gidelim diye.arada kayınvalidem biraz emrivaki yapıyor işte.benmkininde köy işi yok partiişi var parti toplantısımış parti yemeğimiş falan.zaten yapacak birşeyyok. sinir oluyorum iyice.benim komşularımda aynı sennki gibi selam verince öldürecem sanki. aynen bnm evimde kayınvalidemin eski evihepsini tanıyor.karşı komşu akrabaları ama kapıyı ufacık aralayıp bakıyor bişey olsa.sanki içeri dalıcaz. çok garip insanlar yani.okladar yalnız kalıyorumki.senin çocuğun varmış onunla ilgilenirken zaman geçiyodur çabucak bende oda yok.bomboş hayat anlayacağın.bunalıma girdim.
Allahtan karaçayır parkı açıldıda bari haftada birfalan oraya gidiyoruz.:44:

canımmm bayadırr yoktunn sen nerelerdeydınn bakalımm ?
bolunun ınsanlarıı biraz kabadırr evett
vallaa o tunalıyı güzel yaptılar hakkaten aksamları bütün bolu orda saten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…