herkese merhaba sıteye yenı uye oldum aramalarda bu sayfayı gordum boludakıler burada sanırım temmuz ıtıbarıyle sakaryadan boluya tayınımız cıktı boluya hıc gıtmedım 4 aylık hamıleyım sızden rıca etsem gercı sayfada konuda actım ama burdanda yazmak ıstedım boluda bayan kadın doğum uzmanı arıyorum tavsıye edebıleceeğınız bırılerı varmı yardımcı olursanız sevınırım
hoşgelmişsinizzz memleketimeeee çokk sıkıcı biyer dimii sıkılmaktaa haklısınızz vallaa
canııım sen benim gezdiğim yaşadığım yerleri görsen bolu sana paris gibi gelir :))) ah bir eşimi kandırabilsem bolu merkez için((
Canım yaa bi tek ben kendim sanıyordum buraya gelin gelipte sıkıntıdan patlayan. Yeni aklıma geldi KK bakmak. Benimde yaptığım en büyük faaliyet kayınvalideme gidip gelmek. Patlamak üzereyim. 1 senedir eve tıkılıp kaldım.
Canım yaa bi tek ben kendim sanıyordum buraya gelin gelipte sıkıntıdan patlayan. Yeni aklıma geldi KK bakmak. Benimde yaptığım en büyük faaliyet kayınvalideme gidip gelmek. Patlamak üzereyim. 1 senedir eve tıkılıp kaldım.
hoşgeldinn bayaa varmışş bolu gelinleri var bee :)) ben has boluluyumm amaa sıkıcı şimdi allah biliyo haklısınızz sıkılmakta yani :))Canım yaa bi tek ben kendim sanıyordum buraya gelin gelipte sıkıntıdan patlayan. Yeni aklıma geldi KK bakmak. Benimde yaptığım en büyük faaliyet kayınvalideme gidip gelmek. Patlamak üzereyim. 1 senedir eve tıkılıp kaldım.
canııım sen benim gezdiğim yaşadığım yerleri görsen bolu sana paris gibi gelir :))) ah bir eşimi kandırabilsem bolu merkez için((
şuan nerdesın kii canımm :) banada bolu dısında heryerr paris geliyo şimdilik ilerde bende özlerimmm tabi yaa :)
bendensin canım. eşime sarıyorum demişsssin aramız bozuldu demişsin ya aynen bende öyle çalıştığım haşde eşime sarıyorum.ne yapayım sıkıntıdan bütün gün evde otur.kayınvalidene git başka birşey yok.bende kavga ediorum eşimle erken gel işten diye oda gelemiyor falan
Nereye kayboldunuz kızlar. Gerçek hayatta yalnız kaldığımız gibi sanal ortamda da yalnız kaldık
kimseciklerr girmiyooosen boludamısın canım şuan unuttum k bakma :26:
evet canım boludayım 1 senedir. 2 yaşında bi çocuğum var bütün gün evdeyim. Haliyle bnaldım. Havalar ısındı da parklara gitmeye başladık. Ama yine arkadaşsız olmuyor. Buraya taşındığımızda apartmanda bi allahın kulu hoşgeldiniz bile demedi. Bide kayınvalidemlerin eski evine yerleştik. herkes eşimi falan tanıyor yani. nasıl insanlar anlamıyorum. apatmanda karşılaşınca yüzlerine bakıyorum selam vermek için, yanımdan tırs tırs geçiyorlar. Öyle olunca da bende laf atmıyorum.
anladım canım bolunun insanı biraz kabadır ya bunu herkes biliyo yani
sen ne tarafta oturuyosun canım ?
merkezdeyim canım. İzzet baysal cad. oturuyorum. zaten öyle olmasa daha kötü olurdu. çok bunaldımı atıyorum kendimi dışarı geziyorum oğlumla beraber.
Ah canım benimkinin keşke sadece işi olsa, eşim bir de köy aşığı. Işten çıkıyor köye gidiyor. Hafta sonları da köyde oluyor. Arada bende gidiyorum yalnız kalmamak için. Hatta 1 saat önce geldim köyden :) ne yapıcaz biz bu adamlara. Hani bi söz var ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen. O olacak yani nerdeyse. Ona sorsan çocuk için yapıyor herşeyi. Yedikleri doğal olsun diye bişeyler ekip biçiyor. Tamam iyi oluyor ama benim moralim iyi olmayınca çocuğa da yansıyor
ah canım senin isinde zormuş bizimkilerinde yaylada evi var ama allahtan benimki, tutturmuyor gidelim gidelim diye.arada kayınvalidem biraz emrivaki yapıyor işte.benmkininde köy işi yok partiişi var parti toplantısımış parti yemeğimiş falan.zaten yapacak birşeyyok. sinir oluyorum iyice.benim komşularımda aynı sennki gibi selam verince öldürecem sanki. aynen bnm evimde kayınvalidemin eski evihepsini tanıyor.karşı komşu akrabaları ama kapıyı ufacık aralayıp bakıyor bişey olsa.sanki içeri dalıcaz. çok garip insanlar yani.okladar yalnız kalıyorumki.senin çocuğun varmış onunla ilgilenirken zaman geçiyodur çabucak bende oda yok.bomboş hayat anlayacağın.bunalıma girdim.
Allahtan karaçayır parkı açıldıda bari haftada birfalan oraya gidiyoruz.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?