Evet ben Düzce'den geldim zaten hala orda çalışıyorum.git gel yapıyorum yari burda yari oradayim.belkide bu yüzden bir düzen otutturamadim. İkiye bölündüm :)
şuan için yok çünkü ben üniv hastanesinde kadrolu hemşireyim. tayin yok burda.oyüzden ancak istifa etmem lazım oda olmaz
heheee unutmamşımmm orda bi görmüştümm çünkü ordada şaşkın tepkilerr verdimm çünkü boludan veyaa bolulu kimsee yok görünceeoluyo ınsan direk :))
ben maraşlı değilimm evleneceğüüüümm insann maraşlııııııııı
ölee bakınıodumm oralardaa
arkdaş düzceden gelmişş yaaa çokdaa uzak değil amaa alışamamışş demekki
siz kolonkaya hastanesinde mi çalışıyorsunuz
hayırr ben muhasebeciyimmm canımmm :))
tamam :)
nerede oturuyorsun bolu da? maraşın neresine gelin gideceksin :)
merkez canım izzet baysal :)
sen ne iş yapıyosun ??
maraşa gelin gidemicem artık planlarr o yöneydi ama tayin durumları planıı bozdu canımm artık gezmeyee giderimm maraşaa ancaa :))
ben bilgisayar proğramcısıyım ama çalışmıyorum evimin hanımı çocuklarımın da annesi olmayı bekliyorum :))
nişanlınız maraşlı değil yani ben maraşlı sanıyordum :)
bende kültür'de oturuyorum biizm de tayinimiz çıkabilir bugün açıklanacak bakalım hayırlısı af
maraşlıı canım benimmm :)
amaa doğu olarak orası yazıcaktı orda yapıcaktı ama geçenlerde tayini çıktı boluda aynı tabura çıktı maraş yalan oldu anlıcagınn ondan dedim evlenıncee gidermm bi kaynınamıı görmeyee falan diyee nişanlıdaa olamadıkk daha ne güzel sen en iyisi valla evli mutlu cocuklu gölyüzündee benim iş yerimde :) bolunun heryeri yakın saten aman birbirinee
bende üniversitede senin bölümü okudummzarr zorrr tabii :)
1 bucuk yıldırr şirket muhasebesine bakıyorum iştee böylee canımm :)
herşey yoluna girer inşAllah :)
evet bolu güzel alışmıştım bayağı :)
%50 ihtimalle :)biraz stres yaptım ya
kesiin çıkıcakmı tayininizzz ?
%50 ihtimalle :)biraz stres yaptım ya
oo bayağı muhabbet etmişsiniz inşallah çıkmaz tayininiz istemi,yorsan.
Çalışıyorum canım ya. Benim ne zaman burda ne zaman işiteyim belli ölmüyordu :) geldim simdi uyudum uyandım daha yemek yapıcım :)
Selamm boyya gelin gelen varsa sohbet edebiliriz arkadas olabiliriz.en Bolu'ya geldim 7 aydır patlıyorum sıkıntıdan hic arkadasımda yok. En sosyalistim esimin ailesine gitmek oldu.boyle düşünenler varsa paylaşalım sıkıntılarımızı istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?