Selamm boyya gelin gelen varsa sohbet edebiliriz arkadas olabiliriz.en Bolu'ya geldim 7 aydır patlıyorum sıkıntıdan hic arkadasımda yok. En sosyalistim esimin ailesine gitmek oldu.boyle düşünenler varsa paylaşalım sıkıntılarımızı istedim.
canım mesaj kutun dolu olduğu için cevp gönderemedim buraya yazıyorum cevabını :)
ben 7 aydır buradayım burada kayınvaldem ve birkaç kşi dışında tanıdığım yok.çevrem yok yani.oyüzden hep evdeyim.komşularım bile daha birkez gelmediler hoşgeldin diye garip. düzcede çalışıyorum ben üniversite hastanesindeyim. nöbet tutuyorum genelde git gel yapıyorum.nöbett tuttuğum içinde boş günlerim çok oluyor.oyüzden sıılıyorum sanırım.
Bir arkadaşım var Boluya evlenen, kkya da üye, umarım başlığı görüp gelir buraya. Bir sesleneyim bakayım: Şeymaaa!...!..
evett cnm boşaltttm sımdı k bakmaa ben evli değilimm yaa keşkeee olsamm
boluluyum benn artık nereyee gelin giderimm bilmiorumdaaa
tatlım düzcee sıkıntı olmuyomu yaa hergün git gel 45 dk amaaa bolu dağını biliosun o yol çekilirmi anacımmm
düzcedee neden oturmuyosunz ki ozaman orda calısıyosan ?:26:
eşimin işi burda oyüzden canım burda oturuyoruz birde kendi evimiz burda kira vermiyoruz oda bir etken sanırım.inş sevdiğin kişi ile evlenirsin sende :)) hergün gitmiyorum nöbet tuttuğum için sadece nöbtlere gidiyorum napalım çekiyoruz işte. fedakarlık yapmak lazım bazen :)
Bir arkadaşım var Boluya evlenen, kkya da üye, umarım başlığı görüp gelir buraya. Bir sesleneyim bakayım: Şeymaaa!...!..
efendim canım beni mi çağırdın :)
evet ben 2 yıl olacak bolu'dayım tayinimiz çıkmazsa bi süre daha buradayız :) buraya gelin olarak geleceklere elimden geldiğince yardımcı olurum :)
ben kayseriden geldım burda hiç kimsem yoktu ilk zaman çok zor olmuştu ama akrabalar ve eşimin iş arkadaşları benimde arkadaşım oldu şimdi ablalarım kızıyor hiç boş durmuyorsun diye önemli olan alışmayı istemek sen ailenin yanına istediğinde gidebilirsin ben sene de bir gidiyorum o çok koyuyor boluda nerde oturuyorsun yoksa yakın mıyız
efendim canım beni mi çağırdın :)
evet ben 2 yıl olacak bolu'dayım tayinimiz çıkmazsa bi süre daha buradayız :) buraya gelin olarak geleceklere elimden geldiğince yardımcı olurum :)
seymaaa eşinn polismiydiii yanlısmı hatırlıyorummm ?? :26:
maraş topiğndeki seymamısın sen :))
Selam cAnım hoş geldin bende Bolu'ya gelin geldim. 8 ay oldu benim. Canım cok sıkılıyor ya hic cevrem yok esimin ailesi ve birkaç arkadaşından başka. Nasil alışıyor insan bu duruma bilmiyorum
Evet doğru biliyorsunuz :)
sizde mi maraşlısınız yoksa
hoşbuldum sende hoşgeldin bolu'ya :) nereden geldin.?
alışılıyor herşey zamanla ben alıştım artık bolu rahat bi şehir insanları biraz soğuk kanlı ama olsun kötülükleri de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?