- Konu Sahibi countryquenn
-
Ben de bölümümü sevmiyorum hem de hic kanım almıyor hayalimdeki bölümün puanı da cok yuksek tekrar sınava gireceğim ama bakalım ne olacak bilmiyorumBence sen de ne okumak istiyorsan ya tekrar hazırlan ya da okulunu btirmeye bak sürüncemede gitmez ki
Bölümünüzün 2 sene uzadığını söylüyorsunuz. Yani okulunuz 6 yılda bitecek. Sevmediğiniz bir bölümü 6 yıl okumaktansa sınava girin. 22 yaş nedir ki? Şu anda 20 yaşımdayım ve bölümümü sevmediğim için bıraktım. Sınava hazırlanıyorum. Daha çok genciz. Takmayın yaş mevzusunu. Ailenize de yazık. Sizin okulu bitirip döneceğinizi umut ediyorlar. 2 yıl uzattığınızı duyarlarsa emin olun yıkılırlar. Bunu onlara söylemeniz eminim ki çok zor olur. Sınava gireceğinizi hiç söylemeyin,kazanırsanız 'Ben sınava girdim,istediğim bölüm tarih değil buydu ve kazandım' dersiniz. Hayalinizin peşinden gidin. Ben insanın sevmediği bölümde okumanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inanın ki.
sanırım böyle yapıcam başka seçeneğim yok çünkü..ama işte istanbulda kalmak istiyorum..tek şansım istanbulu kazanıp okumak yine..
tekrar hazırlanmam imkansız 22 yaşındayım artık bu saatten sonra olmaz..bitirmeye bende uğraşcaktım lakin geçen günlerde 6 yılda bitiremeyenler okuldan atılcak dedilerya belki benim 7 yılda olabilir..ozaman gerçekten sonum olur yani bildiğin:) ondan kaygılandımya bu kadar
İstanbul da tarih okuyorum..taa konyadan geldim okumak için 3 sene önce ama..neredeyse 1 senedir okula gitmiyorum..1,5 senede olabilir..devamsızlıktanda kaldım zaten..okumak istemiyorum bu bölümü..aileminde haberi yok..konyadalar..ben istanbuldayım..onların tek istediği okulu bitirip dönmek..ama ne okulu bitirmeye ne de dönmeye niyetim var..gerçekten benim sonum ne olacak çok merak ediyorum..okulum şimdi otomatik 2 sene uzadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?