How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bölümümü sevmiyorum

countryquenn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
123
4
16
34
İstanbul
İstanbul da tarih okuyorum..taa konyadan geldim okumak için 3 sene önce ama..neredeyse 1 senedir okula gitmiyorum..1,5 senede olabilir..devamsızlıktanda kaldım zaten..okumak istemiyorum bu bölümü..aileminde haberi yok..konyadalar..ben istanbuldayım..onların tek istediği okulu bitirip dönmek..ama ne okulu bitirmeye ne de dönmeye niyetim var..gerçekten benim sonum ne olacak çok merak ediyorum..okulum şimdi otomatik 2 sene uzadı..

Ben de bölümümü sevmiyorum hem de hic kanım almıyor hayalimdeki bölümün puanı da cok yuksek tekrar sınava gireceğim ama bakalım ne olacak bilmiyorum :14: Bence sen de ne okumak istiyorsan ya tekrar hazırlan ya da okulunu btirmeye bak sürüncemede gitmez ki

Ben de bölümümü sevmiyorum hem de hic kanım almıyor hayalimdeki bölümün puanı da cok yuksek tekrar sınava gireceğim ama bakalım ne olacak bilmiyorum :14: Bence sen de ne okumak istiyorsan ya tekrar hazırlan ya da okulunu btirmeye bak sürüncemede gitmez ki

tekrar hazırlanmam imkansız 22 yaşındayım artık bu saatten sonra olmaz..bitirmeye bende uğraşcaktım lakin geçen günlerde 6 yılda bitiremeyenler okuldan atılcak dedilerya belki benim 7 yılda olabilir..ozaman gerçekten sonum olur yani bildiğin:) ondan kaygılandımya bu kadar

Bölümünüzün 2 sene uzadığını söylüyorsunuz. Yani okulunuz 6 yılda bitecek. Sevmediğiniz bir bölümü 6 yıl okumaktansa sınava girin. 22 yaş nedir ki? Şu anda 20 yaşımdayım ve bölümümü sevmediğim için bıraktım. Sınava hazırlanıyorum. Daha çok genciz. Takmayın yaş mevzusunu. Ailenize de yazık. Sizin okulu bitirip döneceğinizi umut ediyorlar. 2 yıl uzattığınızı duyarlarsa emin olun yıkılırlar. Bunu onlara söylemeniz eminim ki çok zor olur. Sınava gireceğinizi hiç söylemeyin,kazanırsanız 'Ben sınava girdim,istediğim bölüm tarih değil buydu ve kazandım' dersiniz. Hayalinizin peşinden gidin. Ben insanın sevmediği bölümde okumanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inanın ki.:34:

Bölümünüzün 2 sene uzadığını söylüyorsunuz. Yani okulunuz 6 yılda bitecek. Sevmediğiniz bir bölümü 6 yıl okumaktansa sınava girin. 22 yaş nedir ki? Şu anda 20 yaşımdayım ve bölümümü sevmediğim için bıraktım. Sınava hazırlanıyorum. Daha çok genciz. Takmayın yaş mevzusunu. Ailenize de yazık. Sizin okulu bitirip döneceğinizi umut ediyorlar. 2 yıl uzattığınızı duyarlarsa emin olun yıkılırlar. Bunu onlara söylemeniz eminim ki çok zor olur. Sınava gireceğinizi hiç söylemeyin,kazanırsanız 'Ben sınava girdim,istediğim bölüm tarih değil buydu ve kazandım' dersiniz. Hayalinizin peşinden gidin. Ben insanın sevmediği bölümde okumanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inanın ki.:34:

sanırım böyle yapıcam başka seçeneğim yok çünkü..ama işte istanbulda kalmak istiyorum..tek şansım istanbulu kazanıp okumak yine..

o halde hangi bölümü lstiyorsan onu oku ve ailene anlat bu yalan nereye kadar ama en ,önemlisi bu hüzonlü halinle eğer aşıksan evlenme ,sevdiğin bölümü bitirmek senin mücadelen olsun

aramızda pek bir yaş farkı yok bende 21 yaşındayım üniversite 2.sınıftayım şuan sevmiyorum bende bölümümü ve tekrar hazırlanıyorum şu dünyada mutlu olmak için koşmuyor muyuz bir şeylerin peşinden sen neden pes ediyorsun ki istediğin seni yansıtan bir bölümde okuyup o işi yapmak senin için ne kadar hayırlı olacak bence sen istedikten inandıktan ve pes etmedikten sonra hayatın güzelleşir başardıklarınla emin ol...

tekrar hazırlanmam imkansız 22 yaşındayım artık bu saatten sonra olmaz..bitirmeye bende uğraşcaktım lakin geçen günlerde 6 yılda bitiremeyenler okuldan atılcak dedilerya belki benim 7 yılda olabilir..ozaman gerçekten sonum olur yani bildiğin:) ondan kaygılandımya bu kadar

Nasıl yani ? 6 yılda bitiremeyenlerin okuldan atılması gerçek mi ? Ben de artık yıl sınırının getirilceğini duydum ama o bizim için geçerli olmaz diye düşünüyorum. Bence sen de umutsuzluğa düşme. Ailemin yanında olmama rağmen ben de hiç sevmediğim bölümde okuduğumu düşündüğüm için hazırlıkta kaldım onu bütünlemede tesadüfen verdim. 1. sınıfta bir iki ders verdim sadece kalmış oldum. 2. sınıfta da bir iki sınava gittim yine bir iki ders vermiş oldum. Ama nasıl oldu bilmiyorum birden aklım başıma geldi artık bitsin bu sıkıldım dedim ve derslere gitmedim sadece sınavlara girdim ve çok şükür şuan baya bi temizledim alttaki dersleri şuan 3.sınıftayım üstten alabildiğim dersi de alıyorum. Bence bu yaştan sonra uğraşma yeni bir bölümle. Mezun olduktan sonra 4 yıllık üni. mezunu olmuş olmanla girebilceğin işler olur. Ayrıca bölümün benim istediğim bölümdü son ana kadar :)

bende pdr okuyorum fakat çokta isteyerek gelmedim. ne yazık ki hocamın sözüne uydum aslında psikoloji istiyordum. Ne fark eder psikoloji pdr demeyin yüksek lisansta öncelik onların sonuçta psikoloji alt dallarının.:50:

İstanbul da tarih okuyorum..taa konyadan geldim okumak için 3 sene önce ama..neredeyse 1 senedir okula gitmiyorum..1,5 senede olabilir..devamsızlıktanda kaldım zaten..okumak istemiyorum bu bölümü..aileminde haberi yok..konyadalar..ben istanbuldayım..onların tek istediği okulu bitirip dönmek..ama ne okulu bitirmeye ne de dönmeye niyetim var..gerçekten benim sonum ne olacak çok merak ediyorum..okulum şimdi otomatik 2 sene uzadı..

Merhabalar,
Başlığı görür görmez tıkladım hemen...

Kendi geleceğin söz konusu aman dikkat derim güzelim.Hala devam etmiyorsan bir an önce çık boşuna zaman kaybı yapma bana sorarsan...
En azından iki yıllık bir bölüm bitir lisans için geç yazmışsın bir yorumda o yüzden böyle söylüyorum.
Aslında geç değil bence... Ablam 23 yaşında ve daha bu sene başladı üniversiteye.Senin ne gibi düşüncelerin var tabi neye göre geç diyorsun bilemem ama ümidini yitirme hiç istediğin bölümün peşinden git.Zaten 2 yıl uzadı demişsin 3.sınıftasın. kafadan 3 yıl yani.Yerinde olsam gider deli gibi çalışırım.
Ama KEŞKE! keşke yılları geriye döndürebilsek senin ve benim gibiler için ne güzel olurdu.... Hayal tabi bunlar:) sen yolunu çizmeye bak bir an önce bence:)

Ben de bölümünü sevmeyenlerdenim.Ankaradayım ve Ankarada Ankara Üniversitesinde Halkbilim bölümünde okuyorum.
Bana göre bir bölüm değil aslında insanlar ile özellikle yaşlı insanlar ile konuşmayı sevenler için güzel bir bölüm ( alan araştırmaları adına... )
Benim isteğim ise sosyal bilgiler öğrt ya da coğrafya idi. Ben şuan coğrafyadan da yandal yapıyorum biraz teselli oluyor.
üçüncü sınıfa geldim ben de zorla okudum inan ki.Her gün ben bu bölümü sevmiyorum diyerek gidiyorum okula yani seni çok iyi anlıyorum ama sen okula bile gitmiyormuşsun...
İnsanın sevmediği bir bölümü zorla okuması okumaya çalışması özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir şey. Ama kimseyi suçlayamam ben bunu kendi kendime yaptım.Aslına bakarsan işin kötü tarafı, engelleyen de olmadı!

bölümümü bende sevmiyorum ve dördüncü sınıfa geçtim.
tek amacım bu bölümü bitirip tekrar hazırlanmak. çok iyi bir yer kazanacak değilim ama en azından istediğim şehri istediğim bir bölümü yazabilirim.
sen bir kere 23 yaşında olacaksın seneler sonra 45 yaşına geldiğinde keşke o yıllarda yapsaydım demektense bi şansını dene sınava gir.
en azından iki yıllık oku ama seçtiğin bölüm bi meslek sahibi olmanı sağlasın
yani demeye çalıştığım şey illa tıp kazanmalısın değil, ailenin karşına çıktığında ben bu bölümü okudum meslek sahibi oldum kendimi idare edecek kadar paramı kazanıyorum diyebil.
onların senden beklentisini tamamen parçalamak mı ? yoksa hem senin hem ailenin mutlu olabileceği bir seçim mi :)

dipnot: artık okuldan atılma olayının kalktığını duymuştum o konuda emin misin

Son düzenleme:
Back