- 28 Ağustos 2010
- 278
- 1
arkadaşlar o kadar moralim bozuk ki sadece kimseye söyleyemediğim bişeyleri burda yazıp rahatlamak istiyorum bu sene üniversite sınavına ilk girişimdi puanım geldi tercihlerimi yaptım hep halkla ilişkiler ve iletişim yazdım çünkü hayalimdi diyebilirim en sona da bi tane tarih yazdım belemediğim halde tarih geldi neyse herkes olsun iyi güzel okursun tarihini öğrenirsin hem okulum 3ve 4. sınıfta formasyonda verio yani öğretmen olabilme şansında war dediler neyseee 20 eylülde okul başladı gittim herşey güzeldi arkadaşlarım oldu sonuçta o zamanlar bu bölümü yapabilir miyim benim için gelecekte severek yapabilceğim bir iş mi yoksa işkence mi olucak düşünmüyordum çünkü etrafınızda o kadar insan üniversite okumak isterken ben o istenilen yerde görüodum kendimi ama son 2 haftadır sevmiorum o dersleri dinlemek bana işkence gelio geleceğimi görmüorum ama galiba sınıf ortamının da etkisi var böyle hep yılışık tipler hep dedikodu yapan kızlar zaten aşırı yüksek bi puanla almıo sonuçta ve sözelden alan bi bölüm beni ordaki insanlarda o ortamda o okulda boğuyo başka bi sebebde okulm evime 45 dk ama 3 saat ara weriliyor ve ben ewe gitsem 1 saat anca vakit kalıo kalsam hep arkdaşlarla otrmak istemiyorum e arkdaşlarım war apartta kalan hep beni çağırcak değiller off ben soğudum bide üstüne bunlar ekleniyor ben iyce sıkılyorum diyorum ki bida girsem sınava 2 senem çöpte girmesem ömür boyu pişmanlık mı yaşarım hani bana hep abim babam sen 4 senelik bi bölüm bitir o işi yapmak zorunda değilsin başka iş buluruz sana vs dyiolar ama neden bende o baska işle alakalı bi bölüm okuyamıyorum off öyle dert ki içime sevgilimden başka kimseye açamadım bunu ölsemde kurtulsam diyesim geliyo ya nerden girdim nerden hiç yok mu ben gibi olan yoksa ben çok mu abartıyorum biraz uzun oldu ama ihtiyacım wardı buna
.
.