20 yasındayım ve bölümümde kendimi göremiyorum okula gitmek dahi istemiyorum ve alttan bir sürü dersim var. sınava tekrar hazırlanmak istiyorum sizce mantıklı mı ve dersanesiz yapılabilir mi? sürekli bunu düşünüp duruyorum psikolojim bozuldu.kendimi işe yaramaz biri olarak görmeye başladım. gerçekten istemediğim okulda ve bölümdeyim tavsiyelerinize açığım
uluslararası ticaret ve işletmeNe okuyorsun şuan
Bölüm güzel sadece dil şart bunu zaten seçmeden önce de biliyorsundur. Hangi bölüme gidersen git '' ben bu işi yapıcam '' demediğin ve çabalamadığın sürece aynı isteksizlikle devam edersin. O yüzden ne istediğini çok iyi bilmeli ve pes etmemelisin.uluslararası ticaret ve işletme
bölüm güzel ama kendimi göremiyorum problem orda işte hep psikoloji falan içimden geliyodu ama bazı sorunlar oldu ve burayı tercih ettim isteyerek değildi yaniBölüm güzel sadece dil şart bunu zaten seçmeden önce de biliyorsundur. Hangi bölüme gidersen git '' ben bu işi yapıcam '' demediğin ve çabalamadığın sürece aynı isteksizlikle devam edersin. O yüzden ne istediğini çok iyi bilmeli ve pes etmemelisin.
ya okul uzatıp ömür boyu mutsuz olacağıma sınava bir sene hazırlanmak daha mantıklı geliyor açıkçası ama nerden başlayacağımı bilemiyorum dersaneye de ailem göndermiyorBende aynı senin gibiydim tekrar girmek istemedim sınava, zorlayarak bitirdim ama okulda beni bitirdi şimdi ki aklım olsa bırakır tekrar hazırlanırdım. Alttan dersinde varmış kesin uzayacak okulun.
bu bölümü dershaneye giderek mi kazandın ? 2 yıllık mı 4 yıllık mı ?ya okul uzatıp ömür boyu mutsuz olacağıma sınava bir sene hazırlanmak daha mantıklı geliyor açıkçası ama nerden başlayacağımı bilemiyorum dersaneye de ailem göndermiyor
4 yıllık dersaneye gittim ama yeterince calısmadım ve 2021 sınavı zaten denemelerden alakasızdı baya zordubu bölümü dershaneye giderek mi kazandın ? 2 yıllık mı 4 yıllık mı ?
Yapabileceğine inanıyorsan deneyebilirsin ama bu sefer bölümleri iyice araştır ilgi alanına yapabileceğin bi bölümü tercih etmelisin.4 yıllık dersaneye gittim ama yeterince calısmadım ve 2021 sınavı zaten denemelerden alakasızdı baya zordu
Kacinci siniftasiniz, kac puanla aldiniz, istediginiz bir bolum var mi?20 yasındayım ve bölümümde kendimi göremiyorum okula gitmek dahi istemiyorum ve alttan bir sürü dersim var. sınava tekrar hazırlanmak istiyorum sizce mantıklı mı ve dersanesiz yapılabilir mi? sürekli bunu düşünüp duruyorum psikolojim bozuldu.kendimi işe yaramaz biri olarak görmeye başladım. gerçekten istemediğim okulda ve bölümdeyim
Gözünü kapat ve kendini nerede hayal ederken mutluysan o bölümü seç derim. Sevmiyorsan yolun başında yeni bir rota çizmek en mantıklısı okuyup bu saatten sonra yeni bölüm okunmaz kaç yaşında meslek sahibi olacağım diye hayiflanmaktan daha mantıklı geliyor bana20 yasındayım ve bölümümde kendimi göremiyorum okula gitmek dahi istemiyorum ve alttan bir sürü dersim var. sınava tekrar hazırlanmak istiyorum sizce mantıklı mı ve dersanesiz yapılabilir mi? sürekli bunu düşünüp duruyorum psikolojim bozuldu.kendimi işe yaramaz biri olarak görmeye başladım. gerçekten istemediğim okulda ve bölümdeyim
Yaşın çoook genç kardeşim,bence tekrar hazırlanıp istediğin bir bölüm oku çünkü yıllarca o mesleği yapacaksın20 yasındayım ve bölümümde kendimi göremiyorum okula gitmek dahi istemiyorum ve alttan bir sürü dersim var. sınava tekrar hazırlanmak istiyorum sizce mantıklı mı ve dersanesiz yapılabilir mi? sürekli bunu düşünüp duruyorum psikolojim bozuldu.kendimi işe yaramaz biri olarak görmeye başladım. gerçekten istemediğim okulda ve bölümdeyim
hazirlik okudum birinci sinif bitecek simdi. psikoloji istiyorum puanimi da hatirlamiyorumKacinci siniftasiniz, kac puanla aldiniz, istediginiz bir bolum var mi?
ben de öyle düşünüyorum sadece daha kötü yapar mıyım diye korkuyorumSevmediğin bir bölümü asla okuma, kendine yapabileceğin en büyük kötülük olur. Sınava tekrar hazırlan. Bir yılım boşa gitti diye de düşünme sakın.
evet çok doğruGözünü kapat ve kendini nerede hayal ederken mutluysan o bölümü seç derim. Sevmiyorsan yolun başında yeni bir rota çizmek en mantıklısı okuyup bu saatten sonra yeni bölüm okunmaz kaç yaşında meslek sahibi olacağım diye hayiflanmaktan daha mantıklı geliyor bana
yaşım konusunda herkes geç kalmışım gibi davranıyor özellikle ailem ve desteklemiyorlar çokYaşın çoook genç kardeşim,bence tekrar hazırlanıp istediğin bir bölüm oku çünkü yıllarca o mesleği yapacaksın