- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi misss_girl
arkadaşlar erken kayıt yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.. Boluda gk gyde en iyi dersane hangisi yardımcı olurmusunuz....cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Boluluyum ben :) sana kültür dershanesini önerebilirim :)
3 sene geçmiş farkına varmadım baya bi geç kalmışım sana öneri sunmak için
Sen hangisine gittin peki :)
ihtiyaç dershanesini hiç duymadım,farka giden arkadaşlarım vardı iyi sayılır,finale falanda gidebilirsin oradaki hocaları tanıyorum veya pi dershanesi buralarda diğer önerebileceğim yerler
bende boluda yaşıyorum canım ihtiyaç akademi istiyorum düşünüyorum herkez çevrem gidenler orayı tavsiye ediyo.
işten ayrılmaya kaarar verdiğim an gidip görüşcem inşallah.
tatlım ben bu sene ihtiyaca gittim. sorularını bana sorabilirsin ihityaçla ilgili:)
benmda kafam çok karışık ihtiyaç ve fark arasında kaldım
ihtiyaç daha ağır basıyo aldıgım duyumlara göre
önlisans için mi lisans içinmi hazırlancaksın canım sen ?
lisans canım ya sen? benim için önmli olan dersane disiplini ve genel kültr hocaları hsyrlısı artık...
ama yinede son kararı siz verin kimsenin vebalini almak istememgidin dersleri dinleyin ondan sonra karar verin
valla açıkcası bende boluda en çok fark ve ihtiyacı duydum. ihtiyaç iyiydi bence matematik hocası baya sistemli anlatıyo tarih hocasınıda seviyodum özellikle bu ikisi bence çok iyiydi. tabi diğerleri de iyiydi ama ben mesela tarihte baya sıkıntılıyım ama mahir hocada hiç sıkılmıyodum bence işini iyi yapıyo. birde okuduğum yorumlarda çift yıllarda ihtiyacın kalabalık olduğunu söylemişler. bu sene genel olarak öğretmenlik olduğu için çok kalabalık değildi. bir de ihtiyacın ortamı çok iyi herkes birbiriyle arkadaş resmen
ben önlisanstan giricem ama ozamana lisans ta olabilirim 2014 e hiç bilmiorum ki
dönem bşlayana kadar haberleşelim canım hangi dersaneye yazıldığımıza dair:)