Bolu'da tavsiye edebileceğiniz en iyi gk gy dersanesi hangisi?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
arkadaşlar erken kayıt yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.. Boluda gk gyde en iyi dersane hangisi yardımcı olurmusunuz....cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:

Boluluyum ben :) sana kültür dershanesini önerebilirim :)

3 sene geçmiş farkına varmadım baya bi geç kalmışım sana öneri sunmak için

Son düzenleme:
ihtiyaç dershanesini hiç duymadım,farka giden arkadaşlarım vardı iyi sayılır,finale falanda gidebilirsin oradaki hocaları tanıyorum veya pi dershanesi buralarda diğer önerebileceğim yerler

ihtiyaç dershanesini hiç duymadım,farka giden arkadaşlarım vardı iyi sayılır,finale falanda gidebilirsin oradaki hocaları tanıyorum veya pi dershanesi buralarda diğer önerebileceğim yerler

final ve pi yi duymadım bende hiç boluda yaşadığına emin misn sen

tatlım ben bu sene ihtiyaca gittim. sorularını bana sorabilirsin ihityaçla ilgili:)

bende boluda yaşıyorum canım ihtiyaç akademi istiyorum düşünüyorum herkez çevrem gidenler orayı tavsiye ediyo.
işten ayrılmaya kaarar verdiğim an gidip görüşcem inşallah.

tatlım ben bu sene ihtiyaca gittim. sorularını bana sorabilirsin ihityaçla ilgili:)

msjını yeni gördüm canım nasıl memnunmuydn dersanenden ben gk gy için gidicem ... bazı arkadaşlar ihtyaç önceden iyiydi ama şimmdi iyi değil hocalar filn değişti diyolar... benmde kafam çok karışık farkta var aslında kafamda ...

valla açıkcası bende boluda en çok fark ve ihtiyacı duydum. ihtiyaç iyiydi bence matematik hocası baya sistemli anlatıyo tarih hocasınıda seviyodum özellikle bu ikisi bence çok iyiydi. tabi diğerleri de iyiydi ama ben mesela tarihte baya sıkıntılıyım ama mahir hocada hiç sıkılmıyodum bence işini iyi yapıyo. birde okuduğum yorumlarda çift yıllarda ihtiyacın kalabalık olduğunu söylemişler. bu sene genel olarak öğretmenlik olduğu için çok kalabalık değildi. bir de ihtiyacın ortamı çok iyi herkes birbiriyle arkadaş resmen

ama yinede son kararı siz verin kimsenin vebalini almak istemem gidin dersleri dinleyin ondan sonra karar verin

benm içinde önemli olan genel kültür kısmı... ya bu mahir hoca ülkemde çalışan mahir hocamı kime sorsam mahir hoca diolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…