Bolu'da tavsiye edebileceğiniz en iyi gk gy dersanesi hangisi?

aynen ooo ta kendisi

evet canım oymuş bende netten baktım ihtiyacakademibolunun sitesnde kadromuz bölümü var orada hocalarnn fotoları var:)
herkes mahir hocayı iyi demiş ben mahir hocadan össye hazırlanırken gittiğim dersaneden ders almştm ama ne bileyim açıkcası çok beğenmiyordm sğrekli bi hikaye filan anlatıodu konuyu hemen dağıtıyordu tabi üstünden 8sene geçti ama bilmiyormki herkesde mahir hoca dio ihtiyaçta... birde tevfk hocada varmş sanırm onuda tanıyorm peki o kimn tarihine giriyor bir bilgn var mı....

valla tevfik hocayla mahir hoca beraber hazırlıyolar sanırım dersanede gereken şeyleri. çünkü dersanede mahir hoca tevfik hocadan bahsediyodu açıkcası tanışmadım kendisiyle :) onu bilemicem ayrıca evet mahir hoca biraz fazla hikaye anlatabiliyor.

offf bilmiyorumki aradanda bi 8 sene geçti bende anlamıyorm tarihten benm için önmli olan genelkültür kısmı kodlama filan yapıomu anlatırken...birde kaç puan aldınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…