Bolu'da tavsiye edebileceğiniz en iyi gk gy dersanesi hangisi?

karar verdim aslında yinede yeni fikirlere açığım ... hatta fiatta anlaşırsam haftaya kaydımı yaptırıyorum sen ne yaptın....

nereye karar verdin canım ?
ben gidemicem malesef. özel ders alıcam sadece izinli günümde. diğer türlü olmuyo hem iş hem dersane yapamam.
evde çalışıcam işte. özel ders alıcam bide

nereye karar verdin canım ?
ben gidemicem malesef. özel ders alıcam sadece izinli günümde. diğer türlü olmuyo hem iş hem dersane yapamam.
evde çalışıcam işte. özel ders alıcam bide

fiatta anlaşırsak ihtiyaç olcak canım olmazsada fark artık... ihtiyaç 1400 dio fark 1000 dio bakalm artık hayrlısı...

fark a bak cidden farklı böyle ucuzmuymuş yaa aslında oraya saatleri sormadım ben sorsam mı ki ya :26:

aslında ben araştrdğmdada fiatlar 900 1000 arasındaydı faktörde böle bir fiat çıkartmştı ama ihtiyaç fazla çoşmuşş...ve bildiğim kadaryla fark daha esnek davranıyormş ders saatlrnde yani daha fazla kolaylk sağlıyormş böyle çalşnlar için filan..peşinde 900 yapıolar bilgin olsn...

anladım canım gayet uygun bence.
bu arada sende kpss topiclerine gel ordan da bilgi edinebilirsn

Ya bende boluda dershaneye yazılıcam kpss için kızlar. Siz nereyi seçtiniz. İhtiyaça yakın hissediyorum. Sizce ihtiyaç iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…