heyyttt bolulular nerdesiniz gııııı
amanin niypayarsınız bakam bi deyverin..aşama keşli mantı vaaa yirmisiniz...
ben de bolu göynük kuyupınar köylüyüm..hadi bakalım varmı benim kövden ....:dance::dance:
merhabalar ben bolu mengende çok kaldım çok farklı yemekleri var bende görüşmek isterim isterseniz
merhaba seyhanay. bende yeni üyeyim. bolu'lu bir hemşehrimi burada görmekten mutluluk duydum.
:
seyhanay'cığım ben izmirde yaşıyorum. ama şu an boluda olmak mecburiyet caddesinde bir tur atmak için neler vermezdim... boluyu çokkk özledim. :a015:
Göynük adını görünce farkında olmaksızın bir gülümseme yayıldı yüzüme, ne güzel ya çok hoşuma gitti.Belkide birbirimizi tanıyoruz haberimiz yok.
belkide :)))
ben göynük kuyupınar köyündenim..tabi ailem oralı fakat her yaz tatilinde giderdik küçükken ..eee büyüdük malum şimdilerde düğüne bayrama gidebiliyoruz ancak..en son 2 yıl önce gitmiştim..ailem 3-4 ayda bir gider..kopmadık memleketimizden..eski tadı kalmasada oraları görmek çok güzel.
mrh kızlarnasılsınız? ben bolulu degilim ama boluluyla evlendim bolulu oldum.biz bursada yaşıyoruz ama kayınvalidemler bolunun köyünde oturuyorlar.görümcemde boluda filizevler diyorlar orada oturuyor.bizde 2-3 ayda bir eşile geliyoruz boluya.
belkide :)))
ben göynük kuyupınar köyündenim..tabi ailem oralı fakat her yaz tatilinde giderdik küçükken ..eee büyüdük malum şimdilerde düğüne bayrama gidebiliyoruz ancak..en son 2 yıl önce gitmiştim..ailem 3-4 ayda bir gider..kopmadık memleketimizden..eski tadı kalmasada oraları görmek çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?