Bolu///14

merhaba bolulular kimse gelmiyo buraya nerdesiniz hadi ama...

heyyttt bolulular nerdesiniz gııııı
amanin niypayarsınız bakam bi deyverin..aşama keşli mantı vaaa yirmisiniz...
ben de bolu göynük kuyupınar köylüyüm..hadi bakalım varmı benim kövden ....
:dance::dance:

keşler kızarmış olsun.bende bolu merkezden(alpagut bey köy)bolumu memleketimi çok özledim.bolu zh kız meslek liseli varmı aranızdaaaaaaaa.s.

bolulular valla ben size küsüm hiç sayfamızı ziyarete gelmiyorsunuz.yoksa bolulu olmaktan memnun deelmisiniz?düzcelilere bakın iyice kaynaştılar ayıp ayıp bizim neyimiz eksik haydin buraya.geliven gı

Ben geldimmm ben de boluluyum ama sanırım biraz geç kalmışım
herkes gitmiş
:sm_confused:

merhabalar ben bolu mengende çok kaldım çok farklı yemekleri var bende görüşmek isterim isterseniz

merhaba gül, ben değil ama eşim Bolulu fakat Mengen'den değil. Mengen'in yemekleri çok meşhur ama hiç bilmiyorum. şöyle beğendiğin bir iki tarif verebilir misin, denesem, yeni şeyler öğrensem biraz, ne dersin?

bende boluluyum siteye yeni üye oldum hiç bolulu yokmu bu kocaman kk'da diye düşünüyordum sizleri buldum....

merhaba seyhanay. bende yeni üyeyim. bolu'lu bir hemşehrimi burada görmekten mutluluk duydum.

slm violet14 nerde yaşıyosun bolululardan ses çıkmıyor hiç dönüş yapan sadece sen varsın a.s.
:1hug:hemşerilerim neden bizde toplanmıyoruz tanışmıyoruz yorumlarınızı yazın:içelim:

merhaba kızlar
bende bolulu değilim ama
düzceliyim düzcede değil istanbulda yaşıyorum
bir zamanlar birbirimizsindik sonra ayrıldık bir merhaba dememezlik olmaz yani
heyyyyyyyyyy bolulu hatunlar selam sizlere ara da gelirim topiğinize
pelincan duyonmu gızzz beni bebişin oldumu uğramıyon bize artıkın:1hug:

Bende Bolu'luyum.Bolu-Göynük.Ama 15 yaşından beri İstanbul'da yaşıyorum, bir ayağım Göynük'tedir hep, çünki ailem orda yaşıyor çok sık giderim.Güzeldir bizim memleketimiz.Doğasıyla,insanıyla,yemekleriyle kısacası herşeyi ile güzeldir canım memleketim.

ben ne zamandıır bu sayfayı ziyaret etmiyordum, göynüklüler çoğalmışş

ben aslen izmirli olmakla beraber 4 yıldır bolu göynükteyim

herkese selamlar, sevgiler

bende göynüklüyüm hemşerilerim çok memnun oldum sizi gördüğüme

:
seyhanay'cığım ben izmirde yaşıyorum. ama şu an boluda olmak mecburiyet caddesinde bir tur atmak için neler vermezdim... boluyu çokkk özledim. :a015:

canım ya hiç gelme şansın yokmu boluya eşinden dolayımı yerleştin izmire izmirde çok güzel mecburiyet caddesi aynı yine ne zaman istersen gel her zaman tur atabilirsin

Göynük adını görünce farkında olmaksızın bir gülümseme yayıldı yüzüme, ne güzel ya çok hoşuma gitti.Belkide birbirimizi tanıyoruz haberimiz yok.

Göynük adını görünce farkında olmaksızın bir gülümseme yayıldı yüzüme, ne güzel ya çok hoşuma gitti.Belkide birbirimizi tanıyoruz haberimiz yok.

belkide :)))

ben göynük kuyupınar köyündenim..tabi ailem oralı fakat her yaz tatilinde giderdik küçükken ..eee büyüdük malum şimdilerde düğüne bayrama gidebiliyoruz ancak..en son 2 yıl önce gitmiştim..ailem 3-4 ayda bir gider..kopmadık memleketimizden..eski tadı kalmasada oraları görmek çok güzel.

Ben Göynük merkezdenim.Yıllar önce 13-14 yaşlarında iken bir kez gitmiştim o köye aile dostlarımız vardı orada kızları ilede ben arkadaştım o zaman, hoş şimdi birbirimizi görsek tanırmıyız bilmiyorum insanoğlu böyle işte, yıllara nankörlük edebiliyor yada hayat karmaşası zorla nankörleştirebiliyor insanı.Zaten babamın arkadaşıda vefat edeli epey oldu.Hepten koptu iletişim, çoluğu çocuğuda Bolu merkeze yerleşmişler. Ha birde hatırladığım o köyle alakalı o yaşlardaki :asigim:sevgilim o köydendi.:1rolleyes::sm_cool:

mrh kızlarnasılsınız? ben bolulu degilim ama boluluyla evlendim bolulu oldum.biz bursada yaşıyoruz ama kayınvalidemler bolunun köyünde oturuyorlar.görümcemde boluda filizevler diyorlar orada oturuyor.bizde 2-3 ayda bir eşile geliyoruz boluya.

selam ece, seninle aynı kaderi yaşıyoruz, benim eşim de bolulu ben değilim. ama sen iyi benimsemişsin be güzelim, ben "Bolulu oldum artık" diyemiyorum henüz :)))

canım o köyde ismail öğretmen var belki tanırsın, ikiz kızları var, ikisi de öğretmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…