Simdi seni banlarsa gorursunMune sende altimi temizle conem
Nevresteyi kim sevsin ya sevmeye kalkasan ekvatorda dolasmis gibi hissedersin kendini o kadar şişko cunku puhahahhaMune ablayla atisman cok hosuma gidiyor vallahi mune abla da gelse biraz atissaniz
@Nevreste beni senden daha cok sevdiler burda
Kiz ayy hayraninimNevresteyi kim sevsin ya sevmeye kalkasan ekvatorda dolasmis gibi hissedersin kendini o kadar şişko cunku puhahahha
TolinnnNevresteyi kim sevsin ya sevmeye kalkasan ekvatorda dolasmis gibi hissedersin kendini o kadar şişko cunku puhahahha
Aman banlasin birak sonra agliyo sitede kimse beni sallamiyo diye azcik banlasinda gonlu olsunSimdi seni banlarsa gorursun
Kiz ayy hayraninim
O mesaj benim olum fermanimdiTolinnn
Ahahyyy devam et hosuma gittiAman banlasin birak sonra agliyo sitede kimse beni sallamiyo diye azcik banlasinda gonlu olsun
'O' mesajı kastediyosun demiO mesaj benim olum fermanimdi
Kizamaz merak etme bikac gune ben admine olucam zaten kesinAhahyyy devam et hosuma gittiabla kizma sakin
Hani su kutuplardan basik ekvatordan siskin olan nevreste varya ay pardon mesaj varya ondam bahsediyorum'O' mesajı kastediyosun demi
Kizamaz merak etme bikac gune ben admine olucam zaten kesin
Yok ben onu bilmiyorum. Allah seniiiiiiiiiHani su kutuplardan basik ekvatordan siskin olan nevreste varya ay pardon mesaj varya ondam bahsediyorum
Gorurum tabi muneye darbe yaparken yanimizda ol her turlu gorurumVaay bizide gor hahay
Yandaslarin kimler bir dusuneyimGorurum tabi muneye darbe yaparken yanimizda ol her turlu gorurum
Haaaa firsinrti sonra mune 3 ban vermisti saoksunYok ben onu bilmiyorum. Allah seniiiiiiiii
Hani 'f' ile başlayan bi kelime söylemiştin bir üyeye
İşte ooooooooooooooooo hala gülüyorum gülüyorum o lafa be heheeyyyHaaaa firsinti sonra mune 3 ban vermisti saoksun
Ayol kime dedin onuHaaaa firsinrti sonra mune 3 ban vermisti saoksun
Gene beni banlayacak yer ariyordur kesin
Bizde yandas cok dostummYandaslarin kimler bir dusuneyim
Teklifini dusunecegimGene beni banlayacak yer ariyordur kesin
Bizde yandas cok dostumm