''Kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki'' diye bi konu açmış yeni üyenin biri de,sağolsun tolin ağzının payını vermişti tek kelimeylea
Ayol kime dedin onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
''Kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki'' diye bi konu açmış yeni üyenin biri de,sağolsun tolin ağzının payını vermişti tek kelimeylea
Ayol kime dedin onu
Asla elimi sürmem, sen bana inat cırcır olmuşsundurMune sende altimi temizle conem
Ay yuh utanmaz birde iyi mi yapiyorum mu dedi, oh haketmis o''Kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki'' diye bi konu açmış yeni üyenin biri de,sağolsun tolin ağzının payını vermişti tek kelimeyle
''Kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki'' diye bi konu açmış yeni üyenin biri de,sağolsun tolin ağzının payını vermişti tek kelimeyle
Mune abla boyle hakeden uyelere hakettigini soyledigimizde neden bizi banliyorsunAsla elimi sürmem, sen bana inat cırcır olmuşsundur
Üslup herşeydir yafrukurt..Mune abla boyle hakeden uyelere hakettigini soyledigimizde neden bizi banliyorsun
Banlanma vaktin mi gelmiş nedir, toline uyma yavrum, ablandan yana olMune abla boyle hakeden uyelere hakettigini soyledigimizde neden bizi banliyorsun
Ama melegim sir.f..ti dememis firsinti demis kizÜslup herşeydir yafrukurt..
Uf cok kararsizimBanlanma vaktin mi gelmiş nedir, toline uyma yavrum, ablandan yana ol
Abla kiz nereye kayboldu ne yaptinBanlanma vaktin mi gelmiş nedir, toline uyma yavrum, ablandan yana ol
Oyle bi konu acilsada desek geneİşte ooooooooooooooooo hala gülüyorum gülüyorum o lafa be heheeyyy
Kocasini aldatan kadina didima
Ayol kime dedin onu
Acildi bile simdi yorum yaptimOyle bi konu acilsada desek gene
Kocasini aldatan kadina didim
Evet olmusum mune nerden bildin ayyy yataklar falan hep batti pekte pis kokuyo napacan mecbur katlanacaaaaannnAsla elimi sürmem, sen bana inat cırcır olmuşsundur
Burdayimmm megitommNerde tolin?
Toliiiiinnnnn
Ayy tolin kurabiyelerin altina altkna yazdin birdeEvet olmusum mune nerden bildin ayyy yataklar falan hep batti pekte pis kokuyo napacan mecbur katlanacaaaaannn
Burdayimmm megitomm
Once mune yazdiAyy tolin kurabiyelerin altina altkna yazdin birde
Artik herkes kurabiyelerimi circirli olarak hatirlayacak rakiplerim kampanya baslatabilir yiyen circir oluyormis oy vermeyin diyeOnce mune yazdi
Sen merak etme ben nevresteye 3.5 iskender ismarlarim senin birinvilik isini hallederimArtik herkes kurabiyelerimi circirli olarak hatirlayacak rakiplerim kampanya baslatabilir yiyen circir oluyormis oy vermeyin diye
Sen merak etme ben nevresteye 3.5 iskender ismarlarim senin birinvilik isini hallederim
3.5 mu bari 5olsun ne yaptinSen merak etme ben nevresteye 3.5 iskender ismarlarim senin birinvilik isini hallederim