- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Evet, bayağı bir kafa gibi belirmişay dimi orda insana benzeyen ama benzeyemeyen de bir şey var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, bayağı bir kafa gibi belirmişay dimi orda insana benzeyen ama benzeyemeyen de bir şey var
İşşşte bupeki oymakbaşım bitanemsin sen benim seni bırakıp gitmem
gidelim oymakbaşımİşşşte bu
Yürü gidelim obamıza yafrukurt
hahah aldım bizim yafrukurtlara yediririzKurabiklerini de al yanımıza gidiyos hayde
teşekkürler bitanem pembiskomEllerine sağlık hayatım :) tarifi aldım mutlaka deniyecegim mükemmel olmuşlar booll sanslaar
Tesekkurler hayatimOlay kurabiye çok güzel görünüyo şu an ellerine sağlık güzelim benim, bol şans
Ay tolin cok tatlisin ya senMerhaba siz yenisiniz sanirim ben bu bolumun munesiyim size yarisma kurallarini aciklamak icin geldim yaris ada birinci olabilmek icin yaptiginiz kurabiyelerden bana gonderiyorsunuz ben begenirsem birinci oluyorsunuz ozelden adresimi yaziyorum lutfen bol koyun cimrilik yapmayin iyi yarislar olsun efendimmmmm
Mune abla ne diyor tolinMerhaba siz yenisiniz sanirim ben bu bolumun munesiyim size yarisma kurallarini aciklamak icin geldim yaris ada birinci olabilmek icin yaptiginiz kurabiyelerden bana gonderiyorsunuz ben begenirsem birinci oluyorsunuz ozelden adresimi yaziyorum lutfen bol koyun cimrilik yapmayin iyi yarislar olsun efendimmmmm
Cok tesekkur ederim cok incesiniz hic nevresteye cekmemissiniz yarismada basarilar dilerimAy tolin cok tatlisin ya sen
Yakinimdaysan gondereyim kiz vallahi
Mune bisey diyemez ben onun ustuyum zatenMune abla ne diyor tolin
Rica ederim ben tesekkur ederimCok tesekkur ederim cok incesiniz hic nevresteye cekmemissiniz yarismada basarilar dilerim
Uykusunda munecilik oynuyor, bırakalım uyusun çocuk arada bir yana çevirip pişpişleMune abla ne diyor tolin
Cok tesekkur ederim cok incesiniz hic nevresteye cekmemissiniz yarismada basarilar dilerim
Mune ablayla atisman cok hosuma gidiyor vallahi mune abla da gelse biraz atissanizMune bisey diyemez ben onun ustuyum zaten
Mune bisey diyemez ben onun ustuyum zaten
Ay bunun altinda kalma ablaUykusunda munecilik oynuyor, bırakalım uyusun çocuk arada bir yana çevirip pişpişle
Mune sende altimi temizle conemUykusunda munecilik oynuyor, bırakalım uyusun çocuk arada bir yana çevirip pişpişle