- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
Simdi seni banlarsa gorursunMune sende altimi temizle conem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi seni banlarsa gorursunMune sende altimi temizle conem![]()
Nevresteyi kim sevsin ya sevmeye kalkasan ekvatorda dolasmis gibi hissedersin kendini o kadar şişko cunku puhahahhaMune ablayla atisman cok hosuma gidiyor vallahi mune abla da gelse biraz atissaniz
@Nevreste beni senden daha cok sevdiler burda![]()
Kiz ayy hayraninimNevresteyi kim sevsin ya sevmeye kalkasan ekvatorda dolasmis gibi hissedersin kendini o kadar şişko cunku puhahahha![]()
TolinnnNevresteyi kim sevsin ya sevmeye kalkasan ekvatorda dolasmis gibi hissedersin kendini o kadar şişko cunku puhahahha![]()
Aman banlasin birak sonra agliyo sitede kimse beni sallamiyo diye azcik banlasinda gonlu olsunSimdi seni banlarsa gorursun![]()
Kiz ayy hayraninim![]()
O mesaj benim olum fermanimdiTolinnn![]()
Ahahyyy devam et hosuma gittiAman banlasin birak sonra agliyo sitede kimse beni sallamiyo diye azcik banlasinda gonlu olsun![]()
'O' mesajı kastediyosun demiO mesaj benim olum fermanimdi![]()
Kizamaz merak etme bikac gune ben admine olucam zaten kesinAhahyyy devam et hosuma gittiabla kizma sakin
![]()
Hani su kutuplardan basik ekvatordan siskin olan nevreste varya ay pardon mesaj varya ondam bahsediyorum'O' mesajı kastediyosun demi![]()
Kizamaz merak etme bikac gune ben admine olucam zaten kesin![]()
Yok ben onu bilmiyorum. Allah seniiiiiiiiiHani su kutuplardan basik ekvatordan siskin olan nevreste varya ay pardon mesaj varya ondam bahsediyorum![]()
Gorurum tabi muneye darbe yaparken yanimizda ol her turlu gorurumVaay bizide gor hahay![]()
Yandaslarin kimler bir dusuneyimGorurum tabi muneye darbe yaparken yanimizda ol her turlu gorurum![]()
Haaaa firsinrti sonra mune 3 ban vermisti saoksunYok ben onu bilmiyorum. Allah seniiiiiiiii
Hani 'f' ile başlayan bi kelime söylemiştin bir üyeye![]()
İşte ooooooooooooooooo hala gülüyorum gülüyorum o lafa be heheeyyyHaaaa firsinti sonra mune 3 ban vermisti saoksun![]()
Ayol kime dedin onuHaaaa firsinrti sonra mune 3 ban vermisti saoksun![]()
Gene beni banlayacak yer ariyordur kesin
Bizde yandas cok dostummYandaslarin kimler bir dusuneyim![]()
Teklifini dusunecegimGene beni banlayacak yer ariyordur kesin
Bizde yandas cok dostumm![]()