selam ne oldun senin kavitasyon bittimi seansların ??
sonucu yazarsan sevinirim :))
bu yöntemi deneyen var mı?
ne kadara ve istanbulda nerelerde yapılıyor bilginiz var mı?
Sevgili arkadaşlar, ben yeni evlenmiş biri olarak sorunumu nasıl çözdüğümü paylaşmak istiyorum.Bende göbeğimden ve selülitlerimden çok şikayetçiydim ne giysem yakışmıyordu. Evlilik öncesi inanın kabuslar görüyordum gelinlik içinde göbekli görünücem diye. Bende kavitasyon, g5 v.s birsürü yöntem denedim incelmek için ama olmadı maalesef. Nikahtan önce lipostar diye bir cihaz duydum türkiyeye yeni gelmiş çok iyi sonuçlar alınıyormuş diye. Tabi ben dururmuyum zaten nikaha bir ay kalmıştıhemen araştırdım bağdat caddesindeki uygulama merkezini buldum hemen randevu alıp gittim ama yinede içimde bir şüpe vardı ya buda işe yaramazsa diye :) ama ilk seansta sonuca inanamadım. karın bölgemden 9 cm bacak bölgemden 4 cm inceldim. 5 seanslık bir paket uyguladılar bana 5 seans lipostar 5 seans lenf drenaj. haftada bir seanslara girdim ve 5 seansın sonunda karın bölgemde 15 bacaklarımda 9 cm incelme oldu. Lipostar a başlamadan önce gelinliğimin siparişini vermiştim onuda daralttırmak zorunda kaldım :) Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. özellikle benim gibi birçok yöntem denemiş ve sonuç alamamış olanlara kesinlikle deneyin derim.
valla ben kavitasyon 2-3 yerde denedım farklı aletlerle hıc te ıse yaramıyor. spor yapmadan bi sonuc alınamıyor bunlşardan ya da gidip cidden estetık amelıyat olacaksın.
selam nerde gittin bagdat caddesınde bende gitmek istiyorum bana mail atarsan sevınırım burcuyil24@hotmail.comSevgili arkadaşlar, ben yeni evlenmiş biri olarak sorunumu nasıl çözdüğümü paylaşmak istiyorum.Bende göbeğimden ve selülitlerimden çok şikayetçiydim ne giysem yakışmıyordu. Evlilik öncesi inanın kabuslar görüyordum gelinlik içinde göbekli görünücem diye. Bende kavitasyon, g5 v.s birsürü yöntem denedim incelmek için ama olmadı maalesef. Nikahtan önce lipostar diye bir cihaz duydum türkiyeye yeni gelmiş çok iyi sonuçlar alınıyormuş diye. Tabi ben dururmuyum zaten nikaha bir ay kalmıştıhemen araştırdım bağdat caddesindeki uygulama merkezini buldum hemen randevu alıp gittim ama yinede içimde bir şüpe vardı ya buda işe yaramazsa diye :) ama ilk seansta sonuca inanamadım. karın bölgemden 9 cm bacak bölgemden 4 cm inceldim. 5 seanslık bir paket uyguladılar bana 5 seans lipostar 5 seans lenf drenaj. haftada bir seanslara girdim ve 5 seansın sonunda karın bölgemde 15 bacaklarımda 9 cm incelme oldu. Lipostar a başlamadan önce gelinliğimin siparişini vermiştim onuda daralttırmak zorunda kaldım :) Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. özellikle benim gibi birçok yöntem denemiş ve sonuç alamamış olanlara kesinlikle deneyin derim.
arkadaşlar bence kavitasyon işe yaramıyor. ben yaptırdım, bir hayrını görmedim. sadece 3-4 kilo fazlam var ama bölgesel olarak kilo alıyorum. özellikle bu fırsat sitelerinden çıkan şeyler tam bir aldatmaca. onlardan da aldım, gittiğimde dediler ki "sadece bir bölgeye yapabiliyoruz" bölge dedikleri yer de el kadar bir yer. yanında da bir diyet listesi veriyorlar ki sormayın. zaten o diyeti yapsam değil 3-4 kilo vermek, zaafiyet geçiririm.
kavitasyon yerine uzun yoldan gitmeyi öneriyorum: yediklerimize dikkat edip günde bir saat spor yapsak(spordan kastım tempolu yürüyüş) evde/parka fazlalıkların olduğu bölgeleri çalıştırsak yeter bence. ben yaptım ve hem kendimi daha sağlıklı hissediyorum, hem de resmen sıkılaştım. 3 kilo da verdim 1,5 ayda. bu kilomu da 2 aydır koruyorum. yaza hazırım :)
demem o ki, can boğazdan geçse de biraz boğazımızı tutsak ne kavitasyona ne de başka bir şeye ihtiyaç kalır. bakın günümüz şenlensin diye konuyla ilgili bir linki de paylaşıyorum sizinle :))
Ünlü kebap zinciri KEBAPCHI ZEKİ kadınları yaza hazırlıyor | Kazmapolitan
merhabalar,
bende kavitasyon yaptırdım. ilk karına yaptırdım. yaptıran olursa söyleyeyim arka yanlara yapılınca çok etkili oluyor. kalçanın tam üstü ne hareket yapsam erimiyordu. iyi geldi. hani incelme bir yana diyette yapıyorum güzel sıkılaştı. aynadaki görüntüden memnun değildim. ben memnun kaldım. tabi tek kavitasyon değil. lifting ve pasifte aldım. 8 cm incelme oldu. 5 kavitasyon 3 lifting...... göbeğimde iyi eridi çok yumuşak durumda diyetime de motivasyon oldu. hatta liftingde farklı bir yöntem deneyeceğim. kaplıcaya gideceğim gireceğim sıcak sıcak sulara inşallah çekerim :))))))
ayrı bölgelere aynı anda uygulanmıyormuş şimdi de bacağa uygulatıyorum. fırsat sitesinden aldım. özelliklede bacaklarda iç kısmı arka kısmı derken kısa sürelerle yapıyorlar. fırsat sitesinden alırsanız seansa başlamadan sorun kavitasyonlar kaçar dk diye... karın bölgeme 30 dk uygulandı, en az arkayada uygulandığında 20 dk yapılmıştı. sonuç güzeldi. bu nasıl olacak bilemiyorum bu kez 10 seans kavitasyon aldım. 5 yosun 10 pasif bakalım nolacak 6. kav. yaptık en azından sıkınca portakal görünümü çok az oluyor yani selülitlere veda edeceğim sanırım 10 seansta :)
bacaklarımın iç kısmından rahatsızım diye başlamıştım. iç kısmını sıktığımda sıfır selülit 2 cm inceldi. öyle olunca 4-5. seansları arkaya kaydırdım. ama seans süresini biraz uzatsalar herhalde tamamen veda ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?