kavitasyon uygulamasini merak eden ya da yaptirmak isteyenler icin tum iyi niyetimle yaziyorum,
ben izmirde clinic a plus diye bir yere yaptirdim. ilk gittigimde kaşlari kaldirila kaldirila alnina degmis, dudaklari portakal kadar sisirilmis bir kadin benimle gorustu ve pek iyi davrandi, sahibi herhalde. tabii ki imza atilip para verilene kadar. sonrasinda, ilk uygulama oncesi bir kagit daha getirdiler, boyle boyle besleneceksiniz diye, kesinlikle sifir yag, deli gibi su iceceksiniz, yuruyus, spor, ondan sonracigima sekerli unlu karbonhidratli seyler yasak. islemden once olcunuzu aliyorlar mezurayi bol bol, rahat rahat tutarak. islemden sonra gene olcunuzu aliyorlar ama bu sefer kum saati gibi iyice sikarak (ben gobegimin yun yumagi gibi ortadan sikildigini gorebiliyordum cok rahat ayakta dururken)
benim islemimi, "meydaağğna getırıyor", "kiprik" falan diye konusan bir kadincagiz yapti. yani 8 seansimin 6 seansini. meger normalde bu teyzem epilasyona bakiyormus. bu islemi asil yapan evlenmis izne ayrilmis. son 2 seansima yetisti evlenen kiz. gecen hafta kiz bir geldi, canimi cikardi resmen. nasil bastira bastira yapiyor. karnim agzimdan cikti sanki. dedim teyzeme yaptirdigim 6 seans bosa gitti, demek ki bu is boyle yapiliyormus. kiza da soyledim ama pek iplemedi, neyse.
bir de bu mister spak, yani oranin sahibi olan kadina ben 2250 odedim (2500den kapi acmisti ancak bu kadarcik inebildi) 500 lira param vardi nakit verdim, kalan 1750yi kredi kartiyla odedim ve bana sadece 1750 liralik fatura kesti, vergi de kaciriyorlar. diyecegim sudur ki, sokaga atacak 2500 liraniz varsa atin, ama eger yoksa o parayi saklayin
estetik ameliyat filan olun ya da ne bileyim spor salonuna kaydolun. 3 lirasini da ayirin izmir'e gelince bana kahve ismarlarsniz