ben de 6 seans kavitasyon+radyofrekans aldım ama sadece 40 djk. sürüyormuş toplamda. 30 dk. kavitasyon olacakmış.
sadece bacak bölgelerime uygulanacak. sizce etkili olur mu? incelir mi?
sıkı diyetteyim her gün uzman eşliğinde spor yapıyorum ama bacaklarım çook kalın
bacaklarıma uygulatacağım, ne diyorsunuz? yaptıranlar faydasını gördü mü?
Evet, yan yağlar, sütyen altı, popo, bacak karın, kol iç kısmı gibi bölgelere yerleşmiş olan depo yağlar için çok etkili bir çözüm. Ancak yaptıracağınız yer, cihazın kalitesi, uygulayan kişinin bilgisi ve tecrübesi, ayrıca sizinde verilen önerilere uymanız gibi şartlar sağlandığı zaman kesinlikle sonuç alırsınız.
tsk ederım. gittiğim yerde yan yağları için işlem yapılamaz dediler. böbreklere cok diye...
Benim uygulamamda popo, karın bölgesi için 30 dk. Kavitasyon, 15 dk. Radyofrekans uygulanıyor. Ancak 2 bacak daha geniş bir alan olduğu için 40 dk. kavitasyon ve 20 dk. Radyfrekans uyguluyorum. O zaman seans ücreti küçük bir miktar değişiyor ama daha iyi sonuç alıyorum. Ayrıca ben işlem süresince yağların kasa dönüşmemesi için sporu kesinlikle önermiyorum onun yerine sadece işlem sonrasında 40 dakikalık yürüyüş öneriyorum.
Ben başladım sonucu söylerim, habersar ederim diyenler, nerdesiniiizz ?
o kadar biçimsiz bir göbek mide görüntüm var ki oturunca katlanıyor, iğrenç.. ben 54 kiloyum ama simit bölgem çok feci görünüyor.. merak ediyorum işe yarayan bir yöntem var mı diye
bugun 2. seansima girdim kavitasyonda... islem bitince olcum alindi; gobekten 4cm gitmis... bu arada 79 kg ve 160 boyundayim; en problemli yerim karin bolgem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?