Bel bölgemden 2 cm inceldim 3. uygulama bugün yapıldı ancak bendeki ilerleme biraz yavaş gibi gelse de uygulamayı yapanlar bunun normal olduğunu söylüyorlar... Bilemedim... Diğer hafta incelirsem mutlaka haberiniz olacak...
grupfoni de kavitasyon için acayip bir indirim var, gerçekten bu kadar indirim yapılabilir mi?
5 seans için 45 tl fiyat vermişler ben daha önce sadece 1 seansı bu fiyata almıstım???
neden iptal ettin tatlım?arkdaşlar iptal ettim kavitasyon paketini.
Arkadaşlar yazdıklarınızı görünce dehşete düştüm. Ankara da uzman estetisyen olarak çalışıyorum ve bir yıldır kavitasyon+radyofrekans uygulamasını yapıyorum. Yaptıran arkadaşların yaşadıkları ve anlattıkları (morluklar, sıkıştırarak ölçü alımı, diyet vs.) ilginç geldi. çünkü kavitasyonda morarma yanlış uygulamadan olur. Diyete gerek yok, sadece işlem sonrası iki gün fazladan karbonhidrat ve yağ alımını tavsiye etmiyoruz çünkü açığa çıkardığımız depo yağların vücuttan atılımını yavaşlatmasın diye. Ölçü ise işlem öncesi ve sonrası işaretlenen yerlerden aynı duruş şekliyle alınıyor. İşlemin etkili olası için birgün önce ve işlem günü 2.5 lt. su içilmesi gerekli çünkü çözülen yağlar idrar yoluyla atılıyor. Benim önerdiğim ama çoğu zaman uygulanmayan bir detayda işlem sonunda eğer 40 dakika yürüseniz incelme hızınız 2 ye katlanıyor.
Merhaba,
uzman olarak sitemize yazmamız cok hosuma gitti. Bizim için çok faydalı oldu.
benim sorum olacak size. can simidi dediğimiz bölgeye (yan yağlara) kavitasyon işlemi yapılabiliyor mu merak ediyorum.
şimdiden teşekkürler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?