Bölgesel İncelme Bölgesel Zayıflama Merkezleri Hakkında??

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

Mermaid

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.611
1
Arkadaşlar bölgesel zayıflama merkezlerine gidip,uygulama yaptıran arkadaşlar varsa bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinicem...Basen bölgeme düşünüyorum

Son düzenleme:
bende karboksiterapi düşünüyorum yaptıran birisi faydasını gördüğünü söylemişti ama biraz acı veriyormuş

diet için gittiğim güzellik merkezinde ultrashape yöntemini kullanacağım.
baldırlar kilo versemde istediğim kıvama gelmiyor.
2 seans gerekli gördü doktor.
ilk seans bu hafta sonu.
2.sinden sonra bilgi veririm.
biraz pahalı yalnız

corel mrb,

bende arastırıyorum sorunum göbek ve bel cevresi sen hangi güzellik merkezine gidiyorsun?

ota güzellik merkezi birkaç yerde şubesi var ama ben beşiktaştakine gidiyorum.
benim bel rejimle dehşet inceliyor.
bu hafta 2 kg verdim 4 cm inceldi belim ama lanet olası baldırlar gitmiyor ..
bunu deneyeceğim bakalım nolacak.

ilk seansa girdim p.tesi
herşeyden önce acısız bir yöntem.
doktor yürüyüş verdi,her yemekten önce 2 bardak ılık su, diet yapmamı (zaten diyetisyen kontrolündeyim ) ve şekerden uzak durmamı söyledi
tam etkisi 2 hafta sonra belli oluyormuş.
2.seanstan sonra istediğim kıvama gelirsem paylaşacağım.

Canım , ultrashapeden memnun kaldın mı ? Nisan ayında yapıldığına göre sonuç belli olmuştur .Bir de ilk seansta incelme olacağını söylüyorlar .Bu ne kadar doğru .Bir hayli soru oldu sanırım :)) Paylaşırsan sevinirim .Şeniz

gözle görülür bir incelme oldu
ama devamını getiremediğim için sonuca ulaşamadım :)

gözle görülür bir incelme oldu
ama devamını getiremediğim için sonuca ulaşamadım :)
Canım yanıt için teşekkürler :) Bugün ilk seansı ıst anadolu yakasında yaptırdım.Zaten son seans olacak .Davranışlardan hiç memnun kalmadım .Sadece bir form doldurulup imza alındı .Formda kan sulandırıcı ilaç kullanılmaması gerektiği yazıyor .Oysa ben aspirin , balık yağı ve E vitamini kullanıyorum .Bunları kullandığımı kendim söyledim , hiç sorulmadı önemsenmedi bile .Neyse cihaz zaten takılıp durdu .Olan 1600 Tl ye oldu .Çünkü doktor hanım seans bitmeden gitti , yerine hiçbir tıbbi bilgisi olmayan birini bıraktı .Yerine bıraktığı hanım zaten davranış ve konuşmalarıyla sinirimi bozdu .Yani çok canım sıkıldı .Nasıl bir yer anlayamadım .Astronomik rakamları alıyorlar ilgi sıfır .Şikayet etsen kimi kime edeceksin.Ayrıca işlem sonrası ne yapmam gerektiğine dair hiçbir bilgi verilmedi .Faydası olacağını sanmıyorum ama olursa ikinci seansı başka yerde düşünürüm artık .Kendimi tam bir keriz gibi hissediyorum .Sevgiler..

ah orda ben olcaktım ne güzel ortalığı ayağa kaldırırdım.
benim gittiğim yer çok ilgili ,steril bi ortam ve doktor seans sonuna kadar ilgileniyor. hatta hoş bir sohbette etmiştik biz :kedi: ayrıca seansı nakit 700 tl ye yaptırdım ben. 1600 tek seanssa oha.
hatırladığım seanstan sonra uzun uzun yürücen
sonra yaptırdığın bölgeye duşta ya sıcak ya da soğuk su uygulucan 2-3 dakika kesmeden birde masaj yapıcan canım her gün.
ayrıca şekerden tuzdan kesinlikle uzak durucan ve bol bol su içicen
he bide her yemekten önce 2 bardak ılık su içicen
aklımda kalanlarzemuszemus opuyorumnanaktan

Canım verdiğim bilgilere çok teşekkür ederim .Ablandan sana kucak dolusu öpücüklerŞenizŞeniz

arkadaşlar benim kilo problemim yüksekti ben bir güzellik merkezine gittim ama hiç bir yerde görmedigim güzzel davranış,ilgi alaka güleryüz ve dogru hizmet gördüm
eger kilo selülit sıkılaşma vb. probleminiz varsa gidebileceginiz tek adres.sadece yag parçalamk yerine ödemi sıkılaşmayı toparlamayı selüliti bile düşünerek tedavi başlatıyolar.ben çok yer araştırdım.dışarının verdigi 5 sns fiyatına burda tam tedavi aldım şiddetle tavsiye ederim

gittiğin yer nerede öğrenebilir miyim ve fiyatları nasıl?... böyle bir yer araştırıyorum da...

Canım sen yeni nesil lpg seanslarına mı girdin ? Ben de onu araştırıyorum. Gidicem de ? ? Diğer adı integralmış sanırım. Yardımcı olabilirmisin bana?

eskisinden ayırt edilmesi gereken bir uygulama bahsettiğiniz yeni LPG, integral olarak cihaz adı kullanılıyor. denemedim ama şuan epey dillerde olan bir uygulama en önemli özelliği olarak vurgulanan ise doğal olması. herkes doğallıktan yana artık dıştan zarar verici etkisi olan uygulamaları kimse tercih etmemeye başladı. vücut geliştirmeciler dahi kullanıyormuş yağ yakımını hızlandırsın diye.

ben gidiyorum güzellik merkezine. Çok iyi güzellik merkezi bulmanız gerekiyor yalnız çünkü kullanılan cihazların kalitesi çok önemli. Ben sırf yeni nesil lpg kullanıyorlar diye Nişantası'na gidiyorum. Sağlık her zaman önce geliyor aman kızlar.

ben de yeni nesil LPG lere gidiyorum, çok da memnun kaldım, çabuk etki gösteriyor ve de. ama gerçekten gidilen merkez ve oradaki kişilerin yetkinliği çok önemli. iyi araştırmak lazım, sağlık sonuçta.

Kavitasyon çok etkili bölgesel incelmede kızlar.Ben 10 kilo verdim öyle söyliyim yani.Her güzellik merkezinin kavitasyonunu bence araştırın.Dakikaları kısaltıp işlemden yarar göremeyebilirsiniz.Şişlide Strong Life kavitasyon ve lenf drenajları çok etkili.Mutlaka aklınızda bulunsun

valla ben Memorial Medikal diye bir yere gidiyorum. Bir güzellik uzmanım var tatlı mı tatlı. Durumumu anlattım ultra shape yaptırmamı önerdi. Bana denilene göre bildiğiniz 2 seanstan sonra zayıfladığım belli oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…