Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle uygulanması gereken yer ve yöntem.Bölgesel zayıflamada daha yararlısını görmedim . çok uğraştım sonuç verdiğine de çok seviniyorum , ne kadar araştırırsanız araştırın ki ben araştıranlardanım bu noktada buluşucaz hanımlar :)
arkadaşlar sırf yardımcı olmak için yazıyorum. ben büyük umutlarla iyi bir güzellik merkezine gittim basen bölgemi eritmek için 8 hafta boyunca sonuç hüsran baştan anlatayım. ilk görüşmemde bana velashape ile 4 ile 8 cm arasında incelme sağlanacağı söylendi. ben az bulunca (bu da ayrı bir komedi keşke 4 cm dahi olsaydı) isterseniz mezotherapi ile destekleyelim dediler daha etkili sonuç alırsınız. basenlerimden nefret ettiğim için 8 seans velashape 4 seans mezotherapi aldım. 1500 küsür para ödedim. 5. seanstan sonra ölçücez dediler. ben gitmeden önce ölçmüştüm tabi hatta hergün ölçtüm başlangıçta 98 cm.di. ölçüyorum ölçüyorum bi fark yok. 4. seans mezoterapi bitti bi fark yok 4 seans daha alın dediler vücudunuz çok dirençli dediler. onu da aldım 500 küsür de ona ödedim. toplamda 2000 tl yi geçti yani. bu arada spor yapın yapmadan olmaz dediler onu da yaptım. yediklerime de dikkat ettim. arkadaşlar 8 seansın sonunda sonuç 96 cm. onlar ölçerken daha az çıkıyo tabi eğri falan tutuyolar mezroyu. o kadar spora ben zaten 2 cm incelirdim. yani 2 cm için o kadar param çöpe gitti. benden tavsiye sakın yaptırmayın.