Ben 3 aydır spor yapıyorum ama derim hala sarkık deri genişlehince maalesef eskiformunu almıyorKilo verirken sağlıklı beslenip sürekli spor yaparsanız cildinizde o kadar çok sarkma olmaz. Çok aşırı bir kilonuz yok bence 100 ve üstü olsanız belki sarkık kötü deri olabilirdi. Bende 92 'den 60' a indim sürekli spor yapıyordum ve yağlı cips, çerez gibi sağlıksız hiçbir şey yemeden verdiğimde cildimde bir sarkma olmadı ama siz hamilelik yaşamışsınız onda fark eder mi bende bilemedim. Umarım istediğiniz kiloya geldiğinizde bıçak altına yatmadan sıkılaşmış bir vücudunuz olur.
Ben de hamilelik yaşamayınca o yüzden biraz yanlış yorumda yapmak istemedim. Fakat bol bol su içiyordum.Ben 3 aydır spor yapıyorum ama derim hala sarkık deri genişlehince maalesef eskiformunu almıyor
Ben 3 aydır spor yapıyorum ama derim hala sarkık deri genişlehince maalesef eskiformunu almıyor
Kaç kilo aldın af buyurKarninda verebilecegin kadar kiloyu verirsen geriye deri kaliyor hafif göbek gibi ama o da kücük operasyonlarla kaybolur
Ben zaten kaslarimi diktirecegim fazla deriyi de aldiracagim ama inan bu halimle bikini giyebilirim azicik kaslarimi sikinca dümdüz oluyor sarkma da olmuyor
Tabi en son dogumumu üc yil önce yaptim vucut zamanla toparliyor, kendimce sürekli spor yaptim bu zaman kadar ondan iyi toparladi ama dogumdan sonra su an giydigim hicbir kiyafete giremiyordum
cok moral bozucuydu zamanla verdim ama diyet yapmadan
Acele olmasin da zamanla toparliyor vucut
Kaç kilo aldın af buyur
Elbette toparlanır o göbekYa söyle diyim 52 ile hamile kaldim ilk dogumda 47 kadar düstüm bulantilardan, su kaybetti vucudum bir iki erumla kilom artiyordu, sonra doguma 71 72 ile girdim
Sonra zamanla verdim tabi spora abandim
Ikinci hamilelikte kilom daha yüksekti 54 bile olabilirim hatirlamiyorum ilk zamanlarda verdim yine bulantilardan ama yine 71 civari gittim goduma
Nur topu gibi karin kaslarim yirtildi, iceriden yirtildigi icin durum daha kötü onun icin maeliyat olacagim bir sene sonra insallah
ama bos durmuyorum kaslarimi güclendirmeye calisiyorum, iceri dogru sikiyorum ki kapanmaya yakin olsunlar
diastasis recti diyorlar bu duruma, bagirsaklarin, miden sisse göek gibi cikiyor kaslar tutmadigi icin
Böyle birsey iste
Elbette toparlanır o göbek
İlk doğum 30 kiloya yakın kilo aldım ikinci ve 3. Doğumda aşağı yukarı 20 şer kilo dan hesap et kaç kilo al ver yaptı bünye
Ve bunların tamamını vermeden bir diğerini aldım rekor 97 kilo ile doğuma gittimElbette toparlanır o göbek
İlk doğum 30 kiloya yakın kilo aldım ikinci ve 3. Doğumda aşağı yukarı 20 şer kilo dan hesap et kaç kilo al ver yaptı bünye
Şubatta kız 3 yaşını dolduracak önümüzdeki ay zumba ya başlıyorum bu aradaYa benim karnim evesreste kadar cikti
Benim karin kaslarim pert oldu, yani kaldiramadim o büyümeyi ayrildilar
Toparlansa da o hasar kolay gecmiyor malesef
Ama kilo verilir üc dogum yapmisin zamana ihtiyacin var senin de, kac yasindasin, gencsen cok daha kolay toparlanirsin
Kac yil gecti son dugumunun üzerinden bacim senin?
Ve bunların tamamını vermeden bir diğerini aldım rekor 97 kilo ile doğuma gittim
İlk gebelik öncesi kilo m 54 tütatlialirim
Şubatta kız 3 yaşını dolduracak önümüzdeki ay zumba ya başlıyorum bu arada
Hadi ya :))Ay ocakta da benimkinun üc yasi doluyor yakinda
ayni zamanlar dogurmusuz
Hadi ya :))
Bendenormal dogum yaptim 8 ay önce karnini sar dediler sardim ama yinede göbegim kaldi önxesindede vardi ama bu kadar yoktu tabi 1.30 ay önce diyet ve spor esliginde 80 kilodan 74 düstüm gercekten spor bölgedel incelme ve zayiflamada cok etkisi oluyor onu söyleyebilirium en az haftada 5 gün yapilmasu bile yeterli oluyor 5 kilo yag 1 kilo kadar kastan gitmis göbegimde biraz incelme oldu ama beklentim kadar olmadi gidermi gitmezmi terddüteteyim belki normal göbek olsa giderde dogum sonrasi kilo veripte tecrübeli olan kisiler varsa yazabilur her bölgeden verdim ama göbegim halen duruyor