BÖLGESEL İNCELME

Ben 3 aydır spor yapıyorum ama derim hala sarkık deri genişlehince maalesef eskiformunu almıyor :KK43:
Canım tanıyorsun beni degilmi. Benimde var 9 aylık oldu bebeğim benimde basenimde sorun var. Karın zaten catlaklardan part olmuş. Ama benim de önceliğin basen gitsin öyle göbeğe başlıcam. Onunda pilates çok iyi geliyor pilates yap ebru sallı ile karın olanı var youtubede gerçekten toparliyor doğru yaparsan kendim ilk doğum kilolarımı öyle verdim. Yılmadan yap görürsün faydasını inşallah
Bendenormal dogum yaptim 8 ay önce karnini sar dediler sardim ama yinede göbegim kaldi önxesindede vardi ama bu kadar yoktu tabi 1.30 ay önce diyet ve spor esliginde 80 kilodan 74 düstüm gercekten spor bölgedel incelme ve zayiflamada cok etkisi oluyor onu söyleyebilirium en az haftada 5 gün yapilmasu bile yeterli oluyor 5 kilo yag 1 kilo kadar kastan gitmis göbegimde biraz incelme oldu ama beklentim kadar olmadi gidermi gitmezmi terddüteteyim belki normal göbek olsa giderde dogum sonrasi kilo veripte tecrübeli olan kisiler varsa yazabilur her bölgeden verdim ama göbegim halen duruyor 😞
Size de pilates oneriyorum. Bendede göbek var Ama basen daha belli olduğu için karın görünmüyor. Ben basenlerimi eritip öyle pilatese başlıcam karina sikilassin diye benimde ikinci doğumum. Bebeğim ise yeni 8 i bitirdi.

Canım tanıyorsun beni degilmi. Benimde var 9 aylık oldu bebeğim benimde basenimde sorun var. Karın zaten catlaklardan part olmuş. Ama benim de önceliğin basen gitsin öyle göbeğe başlıcam. Onunda pilates çok iyi geliyor pilates yap ebru sallı ile karın olanı var youtubede gerçekten toparliyor doğru yaparsan kendim ilk doğum kilolarımı öyle verdim. Yılmadan yap görürsün faydasını inşallah

Size de pilates oneriyorum. Bendede göbek var Ama basen daha belli olduğu için karın görünmüyor. Ben basenlerimi eritip öyle pilatese başlıcam karina sikilassin diye benimde ikinci doğumum. Bebeğim ise yeni 8 i bitirdi.
3 aydır düzenli platese gidiyorum ben :olamaz:

Canım pilAtes çok etkili özellikle sikilasmada spor salonlardaki ile ebru sallinin aynı mi hareketleri
Daha önce ebru şallı videoları ile de yaptın salondaki daha zor sanki ve sürekli hareketler değişiyor hergun aynı hareketi yapmıyor sun

Kilo verirken sağlıklı beslenip sürekli spor yaparsanız cildinizde o kadar çok sarkma olmaz. Çok aşırı bir kilonuz yok bence 100 ve üstü olsanız belki sarkık kötü deri olabilirdi. Bende 92 'den 60' a indim sürekli spor yapıyordum ve yağlı cips, çerez gibi sağlıksız hiçbir şey yemeden verdiğimde cildimde bir sarkma olmadı ama siz hamilelik yaşamışsınız onda fark eder mi bende bilemedim. Umarım istediğiniz kiloya geldiğinizde bıçak altına yatmadan sıkılaşmış bir vücudunuz olur.
İşte bende bir ideal kiloma ulaşıp gobegim.ne duruma geldi onu bir görmek istiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum sporumu da yapıyorum

Chococum yapamadım hala ama uygulayanlar işine yarayan bir içecek var onu denesen işlem yaptırana kadar

Sabah aç karnına
Bir bardak sicak şu içine
bir tatlı kaşığı sirke
Bir tatlı kaşığı bal
Yemekten bir saatt önce

Yatmadan önce de içeceksin

Spor salonu işleten bir kişi söyledi spor la birlikte çok iyi toplanıyor us göbek :))
Bunu deniyim bebeğim çok sağol 🤩

Ben bölgesel zayıflama cihazlarının çoğunu denemiş ve sonuç almış biriyim.Soğuk lipoliz spashape gibi cihazlara girdim diyet yapabiliyorsan bütün cihazlardan sonuç alabilirsin birde çok su içmelisin ben günlük en az 3 litre içmiştim.Doktorum Mehmet Akgün kliniği ankarada öncesi sonrası fotoğrafımı eke bırakıyorum.
Ben İstanbul'da oturduğum için buradan bir doktor aramalıyım sanırım.. Mükemmel olmuşsun ya maşallah ♥️🥰 peki ne oneriyorsun ben karın germe dışında her şeye açığım. Ama sıkılaşsin da istiyorum. Sence en güzel hangisinde sonuç alirim

Saglikli bir sekilde kilo verirsen zaten sarkman de cok az olur
boyum 158, 71 le falan dogumlara gittim, iki sezeryanim var
Benim ic karin kaslarim ayrildi onun disinda göbek kalmadi
Sarkma da söyle olmadi, eger karin bölgenizde yag olursa sarkar da, eritirseniz sadece deri fazlaligi olur, idare edilebilir düzeyde o da
Ama ben karin ameliyati olacagim, kaslarimi diktirecagim ve göbegimde fitik benzeri birsey var, muhtemelen fitik
Sana kendi yaptigimi söyliyeyim , bu arada kilom 53 ile 54 arasi birseydi aylar öncesinde baktigimda
Ama fazlalik durmuyor boyuma göre popom byüdü o da güzel oldu ama
Salikli beslenmeye gayret ederim fast food da yerim tatli da, canim ne isterse
Mutluluk ön sartim, bunun disinda evde karin bacak, popo egzersizleri yaparim
Normalde en az 30 dakika tempolu yürüyüs yaparim, alti yildir yapiyorum son ay hic yapamadim soguklardan
Beyaz ekmek tüketmem cok, arada denk gelirse
Pilav da yerim makarna da ama tabagim dolmaz hic
Galiba porsiyonlarim orta büyüklükte
Zayif degilim ama kilolu da degilim, saglikliyim
Poriyonlarina dikkat et
Ha bu arada hergün bir iki fincan yesil cayimi icerim, iceceklere seker kullanmam
Gazli tatli icecekler de icmem
Bende tam olarak diyet şeklinde besleniyorum tatlıyı kendimi ödüllendirmek adına ayda bir yiyorum. Ciddi anlamda çok şeyden vazgeçtim ve mutlu olmaya devam ediyorum. 55 hedefliyorum ondan sonra gobegimin durumunu aşırı merak ediyorum çünkü sanki o hep öyle kalacak gibi geliyor. Karın egzersizleri yapıyorum sikca

Bendenormal dogum yaptim 8 ay önce karnini sar dediler sardim ama yinede göbegim kaldi önxesindede vardi ama bu kadar yoktu tabi 1.30 ay önce diyet ve spor esliginde 80 kilodan 74 düstüm gercekten spor bölgedel incelme ve zayiflamada cok etkisi oluyor onu söyleyebilirium en az haftada 5 gün yapilmasu bile yeterli oluyor 5 kilo yag 1 kilo kadar kastan gitmis göbegimde biraz incelme oldu ama beklentim kadar olmadi gidermi gitmezmi terddüteteyim belki normal göbek olsa giderde dogum sonrasi kilo veripte tecrübeli olan kisiler varsa yazabilur her bölgeden verdim ama göbegim halen duruyor 😞
Desene aynı durumdayız. Kilolarimiz aynı. Bende 75 dim en son tartilAmadim şuan ne kadarim bilmiyorum 😣 gobekkkk of gobek.. Hiç estetik değil ya

İşte bende bir ideal kiloma ulaşıp gobegim.ne duruma geldi onu bir görmek istiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum sporumu da yapıyorum
Bence böyle devam edersen cildin sarkmadan fit olursun. Bir de kondisyon hocam günde iki soda iç dedi. Vücudun sarkmasın diye. Çok fenaydım bende bildiğin lımbır lımbır tabiri bendim.

Bence böyle devam edersen cildin sarkmadan fit olursun. Bir de kondisyon hocam günde iki soda iç dedi. Vücudun sarkmasın diye. Çok fenaydım bende bildiğin lımbır lımbır tabiri bendim.
Sanırım günde bir içmek daha iyi benim için. Çünkü birinden duymuştum bu şekilde soda içerek midesi delinmis. Biraz çekiniyorum o yüzden. İnşallah göbekten kurtulurum 🤦 bacaklarım kalın olsun kicim bir dünya olsun farketmez yeter ki göbeğim olmasın 😣😅

Sanırım günde bir içmek daha iyi benim için. Çünkü birinden duymuştum bu şekilde soda içerek midesi delinmis. Biraz çekiniyorum o yüzden. İnşallah göbekten kurtulurum 🤦 bacaklarım kalın olsun kicim bir dünya olsun farketmez yeter ki göbeğim olmasın 😣😅
Göbek gerçekten çok sıkıntı ben şişmanken hep hamile reyonundan giyiniyordum. Hatta bir gün anneme hamile reyonuna bakalım demiştim. Tezgahtar sen hamilemisin demişti. Yok dedim ama inandığını sanmıyorum yinede. :KK70:

Göbek gerçekten çok sıkıntı ben şişmanken hep hamile reyonundan giyiniyordum. Hatta bir gün anneme hamile reyonuna bakalım demiştim. Tezgahtar sen hamilemisin demişti. Yok dedim ama inandığını sanmıyorum yinede. :KK70:
Soğuk lipolize aşkla bakıyorum şuan bir yandan araştırmalar yapıyorum da 😅 tabi dediğim gibi ideal kiloma bir geleyim ben duruma göre abanicam. Kaç para acaba.. Dönüş yapmadılar daha. Oyy oy şuan peki göbeğin nasıl? Tamamen düz mu

Ben bölgesel zayıflama cihazlarının çoğunu denemiş ve sonuç almış biriyim.Soğuk lipoliz spashape gibi cihazlara girdim diyet yapabiliyorsan bütün cihazlardan sonuç alabilirsin birde çok su içmelisin ben günlük en az 3 litre içmiştim.Doktorum Mehmet Akgün kliniği ankarada öncesi sonrası fotoğrafımı eke bırakıyorum.
Maşallah çok iyi vermişsin :nazar::KK9:

Soğuk lipolize aşkla bakıyorum şuan bir yandan araştırmalar yapıyorum da 😅 tabi dediğim gibi ideal kiloma bir geleyim ben duruma göre abanicam. Kaç para acaba.. Dönüş yapmadılar daha. Oyy oy şuan peki göbeğin nasıl? Tamamen düz mu
60 kilo iken dümdüzdü. Hatta hayatımda ilk defa göbeği açık kıyafetleri keyifle giymeye başlamıştım. Şuan biraz kilo aldım. Anneannem hastalanınca ben üzüntüden yemeği abarttım baya 12 kilo aldım. Şimdi o saçmalıkları vermeye çalışıyorum.

60 kilo iken dümdüzdü. Hatta hayatımda ilk defa göbeği açık kıyafetleri keyifle giymeye başlamıştım. Şuan biraz kilo aldım. Anneannem hastalanınca ben üzüntüden yemeği abarttım baya 12 kilo aldım. Şimdi o saçmalıkları vermeye çalışıyorum.
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl? Bende hep sıkıntıdan tatlı tuzlu şeyler yiyordum dur durak bilmiyordum ama deli gibi yiyordum. Nasıl oldu da bıraktım kendimi nasıl ikna ettim hala şoktayım

X