BÖLGESEL İNCELME

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl? Bende hep sıkıntıdan tatlı tuzlu şeyler yiyordum dur durak bilmiyordum ama deli gibi yiyordum. Nasıl oldu da bıraktım kendimi nasıl ikna ettim hala şoktayım
Çok sağol şimdi çok daha iyi zaten bu dediğim olay geçen yıl Kasım ayında oldu. Refakatçi kalırken bir yandan vizelerim vardı onlara çalışırken herkesi şok ettim kilo alarak

Canım tanıyorsun beni degilmi. Benimde var 9 aylık oldu bebeğim benimde basenimde sorun var. Karın zaten catlaklardan part olmuş. Ama benim de önceliğin basen gitsin öyle göbeğe başlıcam. Onunda pilates çok iyi geliyor pilates yap ebru sallı ile karın olanı var youtubede gerçekten toparliyor doğru yaparsan kendim ilk doğum kilolarımı öyle verdim. Yılmadan yap görürsün faydasını inşallah

Size de pilates oneriyorum. Bendede göbek var Ama basen daha belli olduğu için karın görünmüyor. Ben basenlerimi eritip öyle pilatese başlıcam karina sikilassin diye benimde ikinci doğumum. Bebeğim ise yeni 8 i bitirdi.
tesekkür ederim evet platesin etkili oldugunu duymustum bende basen ve göbekten aldim kalca egzreriszleri yaptim gitti bayagi basenim o dert degilde iste su göbekler neden bu kadar yavas eriyor

tesekkür ederim evet platesin etkili oldugunu duymustum bende basen ve göbekten aldim kalca egzreriszleri yaptim gitti bayagi basenim o dert degilde iste su göbekler neden bu kadar yavas eriyor
Benimde var ya bacak basen diye bir şey kalmadı incecik bacaklarım var şuan. Ama o göbek aman Allahımmm yani durum böyle olunca bacaklarin istediği kadar zayıf olsun farketmiyor

Benimde var ya bacak basen diye bir şey kalmadı incecik bacaklarım var şuan. Ama o göbek aman Allahımmm yani durum böyle olunca bacaklarin istediği kadar zayıf olsun farketmiyor
bende baldirlarim var göze carpan basen icin baldir bacak icin önerebileceginiz ya da sizin yaptiginiz egzersiz varmi faydasini gördügünüz tüm vücut calistin ben egzersizlerde aynen göbekte önemli yogurt kürü duymustum o da eritiyor dediler ne kadar etkili bilemem

bende baldirlarim var göze carpan basen icin baldir bacak icin önerebileceginiz ya da sizin yaptiginiz egzersiz varmi faydasini gördügünüz tüm vücut calistin ben egzersizlerde aynen göbekte önemli yogurt kürü duymustum o da eritiyor dediler ne kadar etkili bilemem
Ya ben bir yiyecegin direk göbeğe etki edeceğine inanmıyorum ya. Göbek denmesinin sebebi en çok yağ barındıran yerden gidecek.olmasi. Ben yürüyüşü siddetle tavsiye ediyorum sana. Bak 1 aydır hemen hergun tempolu yürüyüş yapıyorum 1 saat kadar. Bazen 1.5 saati buluyor. 10.000 adım atmis oluyorum. Bu var ya inanılmaz bir şey bacak macak bırakmıyor insanda. Birde üstüne kaslı bir bacağım oldu popom sıkılaştı yuvarlaklasti. Belim inceldi. Hatta öyle bir oldu ki bacaklarım göbeğimle bir araya gelince çok saçma bir hal aldım. Ondan yürümeyi haftanın 4-5 gününe düşürucem

Ya ben bir yiyecegin direk göbeğe etki edeceğine inanmıyorum ya. Göbek denmesinin sebebi en çok yağ barındıran yerden gidecek.olmasi. Ben yürüyüşü siddetle tavsiye ediyorum sana. Bak 1 aydır hemen hergun tempolu yürüyüş yapıyorum 1 saat kadar. Bazen 1.5 saati buluyor. 10.000 adım atmis oluyorum. Bu var ya inanılmaz bir şey bacak macak bırakmıyor insanda. Birde üstüne kaslı bir bacağım oldu popom sıkılaştı yuvarlaklasti. Belim inceldi. Hatta öyle bir oldu ki bacaklarım göbeğimle bir araya gelince çok saçma bir hal aldım. Ondan yürümeyi haftanın 4-5 gününe düşürucem
[

Yumuşak bölge olduğu için. Heleki doğumdan sonra o karnın bile az da olsa toparlanması bile benim için mucize aslında ama tabi tahta gibi düz dersek o artık gerdirme gerekir

yürüyüs cok etkili gercektende ama kücük bebegim var iste sikinti evde yapilabilecek birseyler olsa
Onunda çözümü var bak. Benimde küçük oğlum var. O yüzden naptım biliyor musun eşim ise gitmeden 1 saat önce uyandım yürüyüşe çıkıp eve geldim böylece çocuk evde yalnız kalmamış oldu. İlk zamanlar hep bu şekilde yaptım uykudan feragat edip. Ama Leslie diye bir şey var belki duymussundur. Evde yürür gibi ama yerinde sayiyorsun. O şekilde tempoyu bozmadan bacaklarını hareket ettiriyosun

Son düzenleme:
Herkese merhaba. 160 boyunda 75 kiloyum. 80 kiloyla başladığım yolda 1.5 ay içinde 75 kiloya ulaştım. Hedefledigim kilo 55. Zayıflama surecimde haftanın en az 5 günü 1 ya da 1.30 saat tempolu yürüyüş yapiyorum. Genel olarak verdiğim 5 kilonun gözle görülür fark edildiğini biliyorum ama göbeğimden yana çok sikintiliyim. Şuan bunu söylemek için erken olduğunu da biliyorum çünkü henüz vereceğim epey kilom var. Ama yaptığım yürüyüşler sayesinde bacaklarım incecik oldu. Sanki 60 kilo bir kadının bacaklarına sahibim şuan. Ama o incecik bacakların üstünde 80 kiloluk bir göbek taşıyorum. Sezeryanla doğum yapalı nerdeyse 4 yıl oldu. Bunu da eklemek istedim.. Aşağı doğru sarkık ve kötü bir görünüm.

Zayıfladığımiz zaman malesef kilonun nerelerden gideceğine vücudumuz karar veriyor. Sanki montajla başka birinin bacaklarını koymuşlar bana. Bu süre içinde karın egzersizleri de yapıyorum yine 1 aydır. Haftanın en az 3-4 günü.

Şimdi soruma gelicem. Hedefledigim kiloya aylar içinde gelicem. Ama sanırım yine de göbek için cerrahi bir mudahale gerekecek. Öyle hissediyorum. Bu yüzden şimdiden arastirmami yapmak istiyorum. Açıkçası çok para tuttuğunu biliyorum böyle işlerin ve hiç hazır değiliz şuan ama, zayifladiktan sonra yinede mutlu olamama düşüncesi şimdiden içimi kemiriyor.

Ne önerirsiniz? İlk kez böyle bir işlem düşünen biri olarak sizce hangi hastahane? Hangi doktor? Kime güvenmeli? Hiç kolay değil. Çeşitli operasyonlar duydum soğuk lipoliz, liposuction gibi. Ama bazıları özellikle liposuction dan sonra derisinde sorunlar olduğunu sanki göçük göçük yerler olduğunu kitleler varmış gibi olduğunu söylemişler. Çok tedirgin oluyorum bende. Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız. Eminim sizde bir dünya araştırma yaptıktan sonra güvenip yaptırdınız bu işlemleri. Herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum ♥
Ben hamile kalmak için zamanında çeşitli cihazlara girmiştim.110 kilodan 70 kiloya düştüm ve şuan kilomu koruyorum hamileyim.İlk spashape aqualyx gibi yöntemlerle kilo verdim tabi diyet ve spor yapıyordum.Daha sonra soğuk lipoliz e girdim 10 kiloda öyle gitti.Sarkmalar için focuslu ultrasona girdim etkisini de gördüm göbek ve kollarım için kullanıldı.Doktor olarak Mehmet Akgün'e gittim diyetisyen desteği de aldım.

Ben hamile kalmak için zamanında çeşitli cihazlara girmiştim.110 kilodan 70 kiloya düştüm ve şuan kilomu koruyorum hamileyim.İlk spashape aqualyx gibi yöntemlerle kilo verdim tabi diyet ve spor yapıyordum.Daha sonra soğuk lipoliz e girdim 10 kiloda öyle gitti.Sarkmalar için focuslu ultrasona girdim etkisini de gördüm göbek ve kollarım için kullanıldı.Doktor olarak Mehmet Akgün'e gittim diyetisyen desteği de aldım.
Focuslu ultrason nedir biraz açar misiniz? Sarkmalara nasıl bir etkisi oluyor

Hanımlar Etiler'de Şule hanım var tavsiye ederim bölgesel incelme için , yıllardır gidiyorum her konuda başarılı ve güvenli bir yer. Bir çok ünlüde zaten burayı tercih ediyor. İnstagramı : Login • Instagram

X