- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.221
@aysedurmaz canım.burası da çok sıcak. Ama hamileyken bin katı sıcak hissediliyor. Cicileriniz pek hoş, aklımailk bbebeğinin kıyafetlerini hazırlama dönemin geldi. Ne güzel zamanlardı . maşaallah hepsini sağlıkla giyer inşaallah. Benim paşam daha konuşamıyor ki, çiş var mi diyorum sırf tuvalette suyla oynamak için , çiş çiş deyip koşuyor bezini çıkartmaya çalışıyor. Ama daha farkında değil olayın ciddiyetinin.
Çok doğru dedin, erkek bebeklerde kramp olayı çok fazla yaşanıyor. Çünkü onlarınkemikleri kkızlara gore daha çok emiyor kalsiyumunu. Canım sen elinden geleni yapmissin. Yapacak başka birşey yok
Bende çok düzenli beslendim ama gene de kramplar korkulu rüyamdi. Benim kramplar çok erken başlamıştı. Doktor çok şaşırdım sonra baktı dedi bu erkek çok kuvvetli
Sağlıkla kucağına al inşaallah.
Bakalım bu ay pozitifi gorecekmiyim.
BAT 14ağustos.
BU ARADA KIZLAR BEBEĞİNİ KAYBEDEN ABLAM HAMİLE , COK AMA COK MUTLU OLDUM DUYUNCA...
insaallah bu defa saglikla kucagina alir. Pespese nisanimiz oldu. Belki ikinci bebeklerimiz de pespese olur ?
Çok doğru dedin, erkek bebeklerde kramp olayı çok fazla yaşanıyor. Çünkü onlarınkemikleri kkızlara gore daha çok emiyor kalsiyumunu. Canım sen elinden geleni yapmissin. Yapacak başka birşey yok
Bende çok düzenli beslendim ama gene de kramplar korkulu rüyamdi. Benim kramplar çok erken başlamıştı. Doktor çok şaşırdım sonra baktı dedi bu erkek çok kuvvetli
Sağlıkla kucağına al inşaallah.
Bakalım bu ay pozitifi gorecekmiyim.
BAT 14ağustos.
BU ARADA KIZLAR BEBEĞİNİ KAYBEDEN ABLAM HAMİLE , COK AMA COK MUTLU OLDUM DUYUNCA...
insaallah bu defa saglikla kucagina alir. Pespese nisanimiz oldu. Belki ikinci bebeklerimiz de pespese olur ?