Bol bebiş topiği

@aysedurmaz canım.burası da çok sıcak. Ama hamileyken bin katı sıcak hissediliyor. Cicileriniz pek hoş, aklımailk bbebeğinin kıyafetlerini hazırlama dönemin geldi. Ne güzel zamanlardı . maşaallah hepsini sağlıkla giyer inşaallah. Benim paşam daha konuşamıyor ki, çiş var mi diyorum sırf tuvalette suyla oynamak için , çiş çiş deyip koşuyor bezini çıkartmaya çalışıyor. Ama daha farkında değil olayın ciddiyetinin.
Çok doğru dedin, erkek bebeklerde kramp olayı çok fazla yaşanıyor. Çünkü onlarınkemikleri kkızlara gore daha çok emiyor kalsiyumunu. Canım sen elinden geleni yapmissin. Yapacak başka birşey yok
Bende çok düzenli beslendim ama gene de kramplar korkulu rüyamdi. Benim kramplar çok erken başlamıştı. Doktor çok şaşırdım sonra baktı dedi bu erkek çok kuvvetli :KK66:
Sağlıkla kucağına al inşaallah.
Bakalım bu ay pozitifi gorecekmiyim.
BAT 14ağustos.
BU ARADA KIZLAR BEBEĞİNİ KAYBEDEN ABLAM HAMİLE , COK AMA COK MUTLU OLDUM DUYUNCA... :anneadayı::KK200::anneadayı:
insaallah bu defa saglikla kucagina alir. Pespese nisanimiz oldu. Belki ikinci bebeklerimiz de pespese olur ? :emir_bebek:
:KK19:

karapisso karapisso yaa ne günlerdi. Kizimla karsilastirinca bunu sanki onemsemiyormusum gibi geliyor aslında. Hastaneydi sicaklardi wc ydi derken hiç vakit ayiramiyorum oğluma. Kizimla gece gündüz konuşurdum. Şimdi ise hifa uyuyacak da dinlenirken konuscam diye bekliyorum.bunda araba besik vs falan da alinmayacak ya daha bi özensiz sanki hazırlıklar. Biberonlara bile başlık alıp geçtim. Arabamız var zaten. Yine de tekmeler falan insana heyecan veriyor. Daha kalabalık bi aile daha kosturmacali bi yıl olacak 2016 :) Allah izin verirse tabi.
Bence wc konusunda vazgeçme. Ama bezi çıkar tamamen.altında bez varken alışmaya çok zor.bez in sıkıntısı olmadı mı daha kolay alisiyor bezsizlige. Ilk hafta beklentin olmasın. Oyunlar kandirmacalar heryeri kirletmelerle geçiyor. Wcye yapsa bile bilincsizce tesadüfen oluyor. Yaz çıkmadan alistirmaya bak.hamileyken çok zor oluyor :KK43: biz etiketlerle sartlamistik. Hic almadigimiz için değişik geldi etiket.yaptıkça etiket verdim kapılara dolaplara yapistirdi. Şimdi wcye de alıştı etiket de istemez oldu :)
Ablana çok sevindim sağlıkla kucağına alsın inşallah bu sefer. Rabbim yüreğindeki acıyı hafifletsin bu yavruyla. Peşpeşe dogurursunuz inşallah 9 ay sonra :))
Bata bişey kalmamış. Hadi hayirli haberlerle gel inşallah

Topigimizi canlansin inşaallah.... Güzel haberlerle halayimiz çekilsin :). :KK66:
_Verda_ _Verda_ @lolita555

Amin inşallah canım benim, güzel haberler gelince peş peşe gelir...
Bakalım nasip kısmet..
Ben soğan kürü uyguladım bir kaç defa, ama sanırım fayda sağlamadı..
Anlayamadım yani, :/

Sa kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben malesef aldığım bir haber yüzünden çok kötüyüm :KK43:(
Kalbim agrıyor üzüntüden uyuyamadım sizlerlerle paylaşmak istedim forumdan takip ettiğim bir arkadasın 1,5 yasındaki kızı zeynep pazartesi günü 2 kattan camdan dısarı izlerken düşmüş malesef dün hayatını kaybetti :KK43:( annesi 7 yıl tedavi görmüştü haberlerde rastlayan vardır belki şuan çok kötüyüm küçük zeynebin yüzü gözümün önünden gitmiyor rabbim ailesine sabır versin sizlerde lütfen çocuklarınıza dikkat edin rabbim korusun esirgesin yavrularımızı...

sule25 sule25 ayyyy canimmmm :KK43:
Çok üzüldüm yavrum benim. Allah böyle imtihan vermesin çok zor cok. Annesini düşünemiyorum :KK43: kim bilir ne haldedir , h vijdani dayanmaz insan kendini yer durur , tedbir almaliydim vs... Ama yazılan neyse o, istediğini yapsın insanoğlu ama yazılani yaşar
.Allah ona bunu hissettirsin, bir nebze olsa içirrahatlar. Kendini suçlamak ölümden beter acı verir o anneye :KK43:
Ay çok dikkat etmeliyiz aman aman. Bizim burda caminin imamınınooğlu 9.kattan dustu oda 3 yasında ya vardı yada daha küçüktü. Oda vefat edeli on gün olmuştur. Yaz olunca heryeraaçık , insan unutabiliir ml, ama çok dikkat ettiğini halde kadar neyse o...

karapisso karapisso kesinlikle bezi cikarmalisin. O serinligi rahatlığı yaşasın. Valla ben koridor salon oturma odası heryerin halisini topladım 2 aydır. Hem serin oldu hem temizliği kolay :) biraz göçebe evi andırıyor ama hali silmekten iyidir :) eylülde de yikamaya gondercem hepsini.sonrasında da kaza olmaz inşallah :)
sule25 sule25 Allahım sabır versin ailesine :KK43:(((( içim bi hoş oldu okuyunca. Benim ev 10.katta olunca insan daha bi beter hissediyor acıyı :KK43:((((((( Allahım sen kuzularimizi bizlere bağışla. Onlarla imtihan etme bizleri....

Sa kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben malesef aldığım bir haber yüzünden çok kötüyüm :KK43:(
Kalbim agrıyor üzüntüden uyuyamadım sizlerlerle paylaşmak istedim forumdan takip ettiğim bir arkadasın 1,5 yasındaki kızı zeynep pazartesi günü 2 kattan camdan dısarı izlerken düşmüş malesef dün hayatını kaybetti :KK43:( annesi 7 yıl tedavi görmüştü haberlerde rastlayan vardır belki şuan çok kötüyüm küçük zeynebin yüzü gözümün önünden gitmiyor rabbim ailesine sabır versin sizlerde lütfen çocuklarınıza dikkat edin rabbim korusun esirgesin yavrularımızı...
Rabbim sabır versin insan deli olur heralde:KK43:((

Güzel pazarlar kızlar ogluslar ve guzel anneleri :)
Şulenin haberden sonra içim bi hoş oldu. Allahım korusun beklesin kuzularimizi. :KK43:
Çamaşır bulasik ütü temizlik yemek derle topla derken gün ne zaman bitiyor ne zaman aylar geçiyor bilmiyorum.27.haftamiz bitti bugun. Durun tartiliyim da güncel olsun kilom :p 80.2 olmuşum. 1 haftadır degisiklik yok. Terle veriyorum bence ben yediklerimi :)
Biraz yalnız kalasim biraz bebisimle ilgilenesim var aslında bugün. Kızım da mutlu olacağı bi aktivite yapsa da bende biraz kendimle kalsam. Öyle ihtiyacım varki buna. Kinamayin nolur beni. Elbette kizimla olmak çok güzel anlar.degisilmez hicbirseye. Hormonlar sıkıntılar kosturmaca wc derken sessizliğe ihtiyacım var sadece. Yemek temizlik bi yerlere yetişme derdi olmasın bugün. Bi oğlum olacağını dusunmeye ve onunla ilgili hayaller kurmaya ihtiyacım var. Hic hazır değilim sanki gelisine. Pat diye olacak sanki doğum. Öylesine bi gebelik oldu sanki bugüne kadar. Bir günü tüm olarak olmasa da sadece ona ayirayim istiyorum. Hayırlısı artik...

@aysedurmaz neden böyle dusunuyirsun. Sen zaten7/24 olgunlasin :KK66:
Ona vaktini ayirman için karnını kucaklayıp oglummmm paşammmm demen yeter. Oğlun sana bir dokunuş yakınlıkta :anneadayı::emir_bebek:
Fikrin iyi. Yani hmben simdi bunun poposunu acik birakinca slisir mi diyirsun. Kiz sanki cok uzak bana bezden kurtulmasi. Bir yandan cok istiyorum. Yaz ayi hallet diyroum
Galiba ben biraz tembel bir anneyim. o_O
Allah guc kuvvet versin sana :anneadayı::KK69:

Güzel hafta sonları kızlar. Ben son bir aydır öyle çok yoruldum ki hem sıcak hem oğlum surekli kusuyor du ve terliyor. Demekki ben bu oğlanı cerayanda birakmisim fark etmeden. Neyse iki gündur çok dikkat ediyorum. Elhamdülillah kusmadi. En pislik koku kusmuk. Kurtulamadım nevresim deki kokudan. Çok şükür Allahıma bu günleri de gordum. Oğlum oldu da büyüyor
Allahım sana çok şükür.
Sizler nasılsınız ?

agresifmelek agresifmelek KEVOK KEVOK msmesi msmesi @waves C cevodileksu ve daha aklıma gelmeyen kızlar nasılsınız ???

hctp hctp canım , Allaha şükür hiç böyle birşey yasamadim ki ne yapılır bilmiyorum. Yavrum ya kiyamam. Almanyadan bana bir krem yolladı arkadaşım, haifi kizarsa bile hemen suruyorum geçiyor. Altı çok fena pişik oolduğunda da onu kullandım. Dur sana resmini çekip yollayayim.
1439289208055.jpg

@aysedurmaz neden böyle dusunuyirsun. Sen zaten7/24 olgunlasin :KK66:
Ona vaktini ayirman için karnını kucaklayıp oglummmm paşammmm demen yeter. Oğlun sana bir dokunuş yakınlıkta :anneadayı::emir_bebek:
Fikrin iyi. Yani hmben simdi bunun poposunu acik birakinca slisir mi diyirsun. Kiz sanki cok uzak bana bezden kurtulmasi. Bir yandan cok istiyorum. Yaz ayi hallet diyroum
Galiba ben biraz tembel bir anneyim. o_O
Allah guc kuvvet versin sana :anneadayı::KK69:
O kadar çok gidip geldimki bez konusunda anlatamam. Ben bu işi hayatta beceremem bile dedim.sonra beklenti içine girmezsem daha kolay hallolacagini düşündüm. Olmadı bütün yaz denerim seneye kalır dedim. Ucunu salinca oldu :) kasma sende kendini.bi de şöyle düşün hamile olsan daha zor olur :) beni düşün mutlu ol:KK53:
selam kızlar oğlumun pişiği geçmedi bi türlü:KK43: bez bağlamıyorum çişini söylemiyo ama her götürdüğümde yapıyo.kakasını bez olmadan yapmıyor acıyo acıyo diiyo yapmıyo ne yapmalıyım:KK43:((
Ay kuzum yaa çok hassas demekki teni. Bende sebamed in pisik kreminden çok memnundum kızımda. Her bez de surerdim 1 2 kez pisik oldu 1 yaşına kadar. Hametan da kullandım arada.bepanthol un pisik kremi çıktı şimdi. Normalde kremi ni kullandım ben hep ama şimdi pisik kremi var özel. Denemissindir belki bunları. Allah yardimcin olsun. Bezden çıkmak için de güzel fırsat bence. Kabizlik yüzünden kakayi takip etmiştim kolay oldu bize.

Yine hastane haberleriyle geldim yine ben. :) aglanacak halime güler oldum. Tövbe Yarabbi. ....
Dün sabah Kızımın ilk cisi pespembe gelince 10 dk iÇinde idrar tahliline yetistirdim.bişey cikmadi cok sukur.benim ilk aklima gelen kum oldu.idrar kanli gelirmis ya kum olunca.meğerse bi gece önce pamuk şeker yediği için olmuş. Bugün de öğlen 2 ye kadar oğlumun hiç kipirdamadigini farkettim.tabi ev işi kuzucuk derken yoruldum ondandir diye takmamistim.öğle yemeği çikolata soda su dus yatma vs derken yarım saat uğraştım tık yok.karnimda semsert olunca uyuyan kızımı arabasına koydum kostum saglik ocagina.düzenli çıktı kalp atışı ama hala tık yok.içime sinmedi druna gittik.o arada eşim de yakınmış eve o da geldi. Uyuyormus gördük USG de. Icım rahatladı. Donerken dolmusa binmek zorundaydim.dolmuscu agresif manyagin biri çıktı. Herkesi azarladi kufretti falan.beni de sağa çekeceğine 3.seritte solda indirmeye kalktı. Hemde sağanak yağmurda. Kızdım bende.yuzsuz bi de ağız dalasi yaptı benle.4 durak sonra indirdi bi de.bende inerken benden Özür dilemeden geberemeyeceksin sen.sana hakkımı helal etmiyorum dedim. E tabi eve kadar donuma kadar islandim. Allahtan yalnizdim kızım babasıyla arabayla döndü eve.islanmadi o. Eve girdim pacalarimdan ve sirtimdan su akıyor halıya. Hemen kurulandim çay içtim ama hem yağmur yağdı hem ağladım hem dua ettim o ahlaksıza. Sonra karnıma bi ağrı bi ağrı. Ölüyorum sandım. Yarım saat yattım geçti çok şükür. Oglumla yaşadığım sıkıntı yetmez gibi bi de trafikle uğraştım anlayacaginiz. Hadi gidince kalp durmuş diyiverirlerse diye gözyaşı doke doke gittim s.ocagina zaten. Hamile bi kadına yaptığı yanına kar kalmasın inşallah. Canından çıkmasa da cebinden çıksın inşallah ahim :KK43:((
Başınızı agrittim kusura bakmayın gece gece.daha kimseye anlatmadim da yasadigimi dolmusum. Konuşurken aglayasim geliyor kasiliyorum diye sustum hep bugün.

@aysedurmaz inan bu minibüs şoförleri bir acayip oluyorlar. Bir kere bende hamileyken bir Ayağım daha yerdeyken minibüsü sürdü şoför. O an hamile olduğumu unuttum. Şok olmuştum. Çok özür diledi inerken bile. O yüzden eşim sesini çıkartmadi. Ama bende eşime kizdim
İlla ölmemmi gerek kizman için dedim ?
Yaz canım ya , biz bir aileyiz tabiki buraya
yazacaksın. Sen hamileliği unutmuş sun kız. Az mi hareketsiz kalir bebekler, anne yorulunca. Benim oğlum da de öyleydi bazen hiç ama hiç hareket etmezdi.
Gel gelelim tuvalet eğitimine. Misafirim var iki hafta. Sonrasında baslayacagim , nasip olursa. Sana çok geçmiş olsun canım. İyi geceler :KK66:

hctp hctp canım , Allaha şükür hiç böyle birşey yasamadim ki ne yapılır bilmiyorum. Yavrum ya kiyamam. Almanyadan bana bir krem yolladı arkadaşım, haifi kizarsa bile hemen suruyorum geçiyor. Altı çok fena pişik oolduğunda da onu kullandım. Dur sana resmini çekip yollayayim.Eki Görüntüle 1603491
bulabilirsem alırım +evde dursun.geçti çok şükür annemden evimize de döndük.

Yine hastane haberleriyle geldim yine ben. :) aglanacak halime güler oldum. Tövbe Yarabbi. ....
Dün sabah Kızımın ilk cisi pespembe gelince 10 dk iÇinde idrar tahliline yetistirdim.bişey cikmadi cok sukur.benim ilk aklima gelen kum oldu.idrar kanli gelirmis ya kum olunca.meğerse bi gece önce pamuk şeker yediği için olmuş. Bugün de öğlen 2 ye kadar oğlumun hiç kipirdamadigini farkettim.tabi ev işi kuzucuk derken yoruldum ondandir diye takmamistim.öğle yemeği çikolata soda su dus yatma vs derken yarım saat uğraştım tık yok.karnimda semsert olunca uyuyan kızımı arabasına koydum kostum saglik ocagina.düzenli çıktı kalp atışı ama hala tık yok.içime sinmedi druna gittik.o arada eşim de yakınmış eve o da geldi. Uyuyormus gördük USG de. Icım rahatladı. Donerken dolmusa binmek zorundaydim.dolmuscu agresif manyagin biri çıktı. Herkesi azarladi kufretti falan.beni de sağa çekeceğine 3.seritte solda indirmeye kalktı. Hemde sağanak yağmurda. Kızdım bende.yuzsuz bi de ağız dalasi yaptı benle.4 durak sonra indirdi bi de.bende inerken benden Özür dilemeden geberemeyeceksin sen.sana hakkımı helal etmiyorum dedim. E tabi eve kadar donuma kadar islandim. Allahtan yalnizdim kızım babasıyla arabayla döndü eve.islanmadi o. Eve girdim pacalarimdan ve sirtimdan su akıyor halıya. Hemen kurulandim çay içtim ama hem yağmur yağdı hem ağladım hem dua ettim o ahlaksıza. Sonra karnıma bi ağrı bi ağrı. Ölüyorum sandım. Yarım saat yattım geçti çok şükür. Oglumla yaşadığım sıkıntı yetmez gibi bi de trafikle uğraştım anlayacaginiz. Hadi gidince kalp durmuş diyiverirlerse diye gözyaşı doke doke gittim s.ocagina zaten. Hamile bi kadına yaptığı yanına kar kalmasın inşallah. Canından çıkmasa da cebinden çıksın inşallah ahim :KK43:((
Başınızı agrittim kusura bakmayın gece gece.daha kimseye anlatmadim da yasadigimi dolmusum. Konuşurken aglayasim geliyor kasiliyorum diye sustum hep bugün.
çok geçmiş olsun canım.her yerde var öyle dengesizler boş ver canım siz iyi olun da:))

Herkese iyi geceler. Umarım sadece benimdir uyuyamayan.hepiniz kuzucuklarinizla mışıl mışıl uyuyorsunuzdur inşallah.
Ilk hamileligim böyle gecseydi 2.ye cesaret edemezdim sanırım. Biri biterken diğeri başlıyor sıkıntıların. Neyse buna da hamdolsun. Bilmem gün içinde 2 3 tane içtiğim sutlerden bilmem bi dönemlik olduğundan kramplar çok çok azaldı şeytan kulağına kurşun. Sıcak diye dolaptan çıkarıp yediklerimden midemi üşütmüşüm 2 gundur ne yersem çıkarıyorum. Ama asıl sıkıntım bu değil. Güçlenen oğlum canımı ne kadar acitabilecegini deniyor 1 haftadır. Belime vuruyor ağrısı. Kasılip kalıyor gobusum.semsert oluyor salavatlarla sakinlestiriyorum kendisini.adım atamayacak hale geliyorum ayaktaysam. Minik kızım hiç böyle şeyler yasatmamisti bana.bu haftalarda ise gidiyordum daha.ve hiç kasilmazdi isteyken. Çok dengesiz besleniyorum ayrıca. Ama elimde değil. Zorladim mi kusuyorum. Kırmızı et dışında bişey yiyemez oldum.ne yesek dediğimde aklımdan ızgara dışında bişey geçmiyor. Sebzeyi gözüm göresi yok.kızıma pisiriyorum tabi ama ben tek kasik alamıyorum.peynirle Karpuzla öğün atliyorum. Rabbime sonsuz şükür olsun iki cinsiyeti de yaşattı bana. Ne kadar farkliymis demeden edemiyor insan.tabi farklı yaşta olmam da etkiliyordur ama cinsiyet belirginligi çok farkliymis. Allahım önce ilk bekleyenlere sonra 2. 3. Bekleyenlere nasip etsin bu zorlu günleri.
Zorlu demişken eşim is değiştirdi bu hafta. Inşallah gönlüne göre olmuştur bu sefer.dualarinizi bekliyorum. Artı evliligimizi doğumdan sonra bitirmeye karar verdik.daha doğrusu o söyledi ben doğumu beklemek istemedim.aynı evin içinde 2 yabancı olmayalım daha fazla.öyle de üzülüyorum böyle de dedim.davayı açacaktır bikaç güne. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Tek bildiğim benden vazgeçmiş biriyle evli olduğum. Herşeyin hayırlısı her zaman....

X