- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #23.041
Aman Allahım bayılırım üstü başı çikolata olan çocuklara.Yalayasım geldi seni sıpaMuzlu çikolata gibi olmuş DDDD
Abiyle kardeşin arası çok iyiymiş maşallah. . Rabbim bozmasın aralarına kıskançlık koymasın.
Kızlar benim bir sorum olacak. Mama sandalyesi alma fikrim var ama nasıl bir şey alayım. Tavsiyeleriniz, önerileriniz, deneyimleriniz hakkında bilgiye ihtiyacım var. Marka önerileride alabilirim.
Ezgi 2 gundur kakasini yapmiyor. Poposuna zeytinyagi da surdum. Kuru kayisi da yedim neden yapmadi anlamiyorum. Hergun yapardi yada birgun yapamasa ertesi gun mutlaka yapardi. Gaz cikior ama kaka yok. Sastim. 7 8gune kadar normal diyorlar ama bugun 3 saat agladi Ne yapayim bilemedim. Sabun mu soksam? Ya tembellesirse? Beklemeli miyim?
kızlar size bişey soracağım. bizim oğlan sürekli kucakta olmak istiyor.emiyor gazı çıkıyor uyku için yerine yatırınca uyanıyor veya yerine yatıramıyorum hiç birşekilde maşaallahı var kilosuda iyi kucağımda alınca sırtım çok ağrıyor duramıyorum ağrdan. ne yapmalıyım kızlar ne olur bana akıl fikir verin. ben istiyorumki emsin gazı çıkınca uykusu yoksa bile yerinde durabilsin ama yok durmuyor. yarın 40 çıkınca kuran okumalrım namazalrm olacvak bu bebişle zor olacak. yerinde dursun diye ne yapsam ki ?
Allah rızası için tekniği varsa söyleyn uygulayalım eşimle.
eşimede acıyorum evdeyken onun kacağında hep. ya uyuyor yada kucakta...
kızlar size bişey soracağım. bizim oğlan sürekli kucakta olmak istiyor.emiyor gazı çıkıyor uyku için yerine yatırınca uyanıyor veya yerine yatıramıyorum hiç birşekilde maşaallahı var kilosuda iyi kucağımda alınca sırtım çok ağrıyor duramıyorum ağrdan. ne yapmalıyım kızlar ne olur bana akıl fikir verin. ben istiyorumki emsin gazı çıkınca uykusu yoksa bile yerinde durabilsin ama yok durmuyor. yarın 40 çıkınca kuran okumalrım namazalrm olacvak bu bebişle zor olacak. yerinde dursun diye ne yapsam ki ?
Allah rızası için tekniği varsa söyleyn uygulayalım eşimle.
eşimede acıyorum evdeyken onun kacağında hep. ya uyuyor yada kucakta...
ne olursunuz bana dua okuyun. Yavruma mikrosefali diyorlar. torch testi ve beynine usg yapıldı normal çıktı. genetik testler yaptırıoz 15 ocak 20 ocakta çıkacak.
çok kötüyüm. yalvarırım
ne olursunuz bana dua okuyun. Yavruma mikrosefali diyorlar. torch testi ve beynine usg yapıldı normal çıktı. genetik testler yaptırıoz 15 ocak 20 ocakta çıkacak.
çok kötüyüm. yalvarırım
çok kötüyüm. yalvarırım
Ezgi 2 gundur kakasini yapmiyor. Poposuna zeytinyagi da surdum. Kuru kayisi da yedim neden yapmadi anlamiyorum. Hergun yapardi yada birgun yapamasa ertesi gun mutlaka yapardi. Gaz cikior ama kaka yok. Sastim. 7 8gune kadar normal diyorlar ama bugun 3 saat agladi Ne yapayim bilemedim. Sabun mu soksam? Ya tembellesirse? Beklemeli miyim?
çok kötüyüm. yalvarırım
çok kötüyüm. yalvarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?