Merhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra herkese selamlar ve sevgiler...
Taşınma hazırlıkları sebebiyle bir süre sadece topiği okumakla yetinebildim malesef. Ama dualarımdan hiç eksik olmadınız
bize hazırlanın dediler kutularla doldurduk bütün evi ama hala taşınabilirsiniz haberi gelmedi
evime geçip yerleşebilmeyi ne kadar çok istiyorum. Oğluşumun odasını bir an önce düzenlemeyi ve aldıklarımı yerleştirebilmeyi ah ah...
bu evde her yer kutu dolduğu için de elim ev işlerine değmiyor, hiç içimden gelmiyor. Her yer her yerde...
Bu arada bugün kontrolümüz vardı. Artık 5,5 aylığız. 1 hafta önden gidiyormuş bizim paşa ve 750 gram olmuş. Boyu da 30-32 cm gibi dedi. Yavrucuk elini başının altına koymuş uyuyordu. 2 aydır kontrole gitmediğim için görmeyi epey özlemişiz :) bana da kan, idrar ve şeker tarama testleri yapıldı, ay o glikozun tadı ne kötüymüş, ucuz gazozlar gibi
aç karnına içmek kötü bir duyguydu. Yarın sonucu öğreniriz, inşallah normal çıkar. Biraz kansızlık varmış bende, ilacımın miligramını arttırdı. Diğer her şey yolunda çok şükür. Biraz bel ağrısıyla başım dertte malesef. 20 dk'dan fazla sabit oturamıyorum.
bir de göğüslerimde küçük küçük çatlaklar başladı. Aslında düzenli olarak krem kullandım (badem yağı, üzüm çekirdeği yağı, bepanthol ve madecassole'ü karıştırıp sürüyordum) ama ne yazık ki annemden mirasmış
doktor mustela'yı önerdi. Deneyelim bakalım, inşallah yerleşmeden geçer.
Dilekcim, dediğin gibi bugünlerin tadını çıkarıyorum. Sen yavruna biraz sıkıntılı kavuşmuşsun, hep takip ettim, merakla bekledim haberlerinizi. İnşallah lohusa sendromundan da bir an önce kurtulur Bilal bebişin keyfini sürersin. Sana hep dua ettim. Şimdi de inci'ye ediyorum sağlıklı haberlerini alalım diye.
Ayşecim, beline Rabbim acil şifalar versin. En kısa sürede ağrılarından kurtulursun inşallah. Yeni işin, işyerin hayırlı kazançlar getirsin. Tebrik ederim.
Duygucum, ilk trimesterın bitmiş, inşallah mide bulantıların da biter bir an önce.
Waves, grip olmuştun. Çok geçmiş olsun, inşallah şu an daha iyisindir. Rabbim, kızının hatrına iyileşmeni hızlandırsın da güç depola iyice
Kevok, inşallah aşılama gereği duymadan hamilelik haberini alır da musmutlu olursun
Msmesi, Leyla, Özlem, epack, ve şu an ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara selamlar... Bebişlerinizle ilgili haberleri notlar alarak okumaya devam ediyorum. Sayenizde tecrübeli bir anne adayı oldum.
Bana da dua edin, biraz hızlı kilo alıyormuşum. 59 la başladım, şu an 67'yim
hep açım hep :))))
Öpücükler....