Bol bebiş topiği

ayşem haddi hayırlı uğurlu olsun patroniçe bol rızk bol kazanç bol mutluluk bol sağlık bol bütün güzellikleri diliyorum canım. kolay gelsin ellerine sağlık da bu bel ağrısıyla keşke yapmasaydın be kuzum canından kıymetli bir şey yok.yorma kendini o kadar. ozon tedavisine gelince ben duymadım ama mikro cerrahi ile bel fıtığı ameliyatı oldum ben herhalde bu yöntem ondan sonra bulundu ama ben memnun kaldım canım hamilelikte bile belim ağrımadı doğumda canıma okudular belimi kaydırana kadar uğraştılar ve sonuç aldılar
aldığın tüm kiloların bebeğine gitsin sağlıkla doğsun inşallah.sende kendine dikkat et .koli kutu kaptırıp ağır kaldırma engüzel zamanda taşınırsınız inşallah

Bebek Emzirme Yastığı, BabyJem Emzirme ve Destek Minderi ilkebebe.com
Benimki bu canim kilifi cikabiliyor ben 40 tl ye almistim biraz tuzlu ama memnunum. Kucuk yastigi da iyi oluyor. Emzirme yastigini kesinlikle al cok rahat. Dik duruyorsun onu takinca bebek de rahat ediyor hem icine de oturtuyorum ben. Pek rahat ediyor. Boyle inece durduguna bak epey tombik bir yastik kocama.
Aysede demis kuzum beni facebook profilimde de vardi. Faceten atarim ben sana. Ben ilk zamanlar kiyamyordum cani aciycak gibi geliyordu ama simdi guluyor cadi oyun saniyor. Ama aaip cikiyor yaa..
Gececek kuzum tabiki havalar isinsin alkcasin oglunu gezmelere gideceksin parka gotureceksin onu. Ilk zamanlar zor buyudukce keyif alacaksiin inan..

saol canim hep moral oluyosun yalnjZ olunca kimseyle konusamiyorum gunduz 3saate emince sasirdim hep saatte birdi ondan. sagol tekrardan

saol canim hep moral oluyosun yalnjZ olunca kimseyle konusamiyorum gunduz 3saate emince sasirdim hep saatte birdi ondan. sagol tekrardan

hiç problem değil kuzum. seni kendime benzetiyorum .bende ilk bebeğimde yabancı bir memlekette tek başımaydım çok zordu kuzum.ama çok şükür siz dönüyormuşsunuz.hayılı olsun dönüş kararınız.

Canım işin hayırlı olsun. Rabbim helal bol kazanç versin. .
Ozon tedavisini bi yakınımdan duymuştum. Tedavi olduğunu ve iyi geldiğini söylemişti. Ama mutlaka iyi araştır canım. Sağlık bu şakaya gelmez. Yıpratma kendini yorma. Unutma sen bitersin dünya işi bitmez:))

Çiftetelli roman halay ankara havası hepsini oynıycaz:) Canım haklısın ama insan öyle bir duruma geliyor ki rabbim hayırlı sağlıklı versin de uykusuz geceler olsun diyor..

İnşallah canım benim. Çok teşekkür ederim. .

topiğin pozitif annesi heryerede teselli allahım senide diğerlerinide hiç zorda koymasın inşallah.

evet canim donus var insallah. bebegimin ilk asisini olcaz 1aya da doncez insallah sizin asilar da trde mi devam etti nezanan dondunuz?
ii uykular canim

alacağım kısmt olursa. senin pahalı aldığını hatırlıyorum kuzu sanki senden sonra başka biri uygun almıştı ? yanlış hatırlmıyorsam.
canım sana facebook açalım acilen hemde
evet canım ateşimiz sönünce mecburen isteyeceğiz bebişleri
topiğin pozitif annesi heryerede teselli allahım senide diğerlerinide hiç zorda koymasın inşallah.
amin canım hiçbirimizi darda koymasın...
banada pozitif olmayı nasip etsin

Kızlar bebeklerin saçlarını doğduğu 7.gün kesmek sünnettir hem bebeğin gelişimi açısından hemde daha sağlıklı saçları çıksın diye. Ve kestiğimiz saçın gıramı kadar sadaka tasadduk edilir. Benim oğlişimin saçını. Babası şimdi traş etti bildiğiniz erkek ya. Çok şekeri uzun uzun saçları vrdı şimdi daha yakışıklı oldu.
Allah sevabından mahrum etmesin. Biz 7. Gün taburcu olduk telştan yapamamıştım 40ı çıkmadan yapılabilirmiş bilginize

Son düzenleme:
Af Allahım af, ya tabletle yazmak sorun oluyor,cümlelerimi doğru anladığınız için teşekkür ederim hepinize. Bazen saçma cümleler yazıyor tablet kelime hatası oluyor siz anlarsınız inşaallah

Son düzenleme:
Af Allahım af, ya tabletle yazmak sorun oluyor,cümlelerimi doğru anladığınız için teşekkür ederim hepinize. Bazen saçma cümleler yazıyor tablet kelime hatası oluyor siz anlarsınız inşaallah
anliyorum canim ben seni. Bende de ayni oluyor sonradan ouyunca ben bile anlamiyorum yazdiklarimi
Ayse uygun almisti canim ama nerden aldi bilmiyorum

Son düzenleme:
Bi dakika ya oğluşun olacağını ne zaman öğrendin bakıyım sen?Benmi görmedim yoksa yazdındaO kadar hızlı geçiyormki bazen siteden yetişemiyorum muhabbetlere bazen
Neden kardeşi olmasınki oğluşunun? Tek evlilik,tek koca o mu sanki?Şu an çok uzak gibi görünsede seninde kıymetini anlayan biri elbet olacaktır.Hani arkadaşlarımızın dediği gibi inşallah adam olur da kıymetini anlar sana döner diye dua ediyorum elbette bende ama dönmezse de şaşılacak bi durum olmaz.Ama Rabbimizin bizlere ne yazdığını bilemeyiz.2.evliliklerinde huzuru ve mutluluğu bulan o kadar çok insan tanıyorumki senin için neden olmasınki?Bu dönemde böyle düşünmen normal tabi.Ama senin de kuzucukların olacak inanıyorum ben.

Çok sağol canım videoya bakacağım. Yastığı nerden aldın markası ne kuzu?
Ya eşinde amma gıcıkmış kusura bakmada
Kendi evladı yani beş dakika baksa ne olur
Valla tam hatırlamıyorum hangi siteydi ama ben bişey alacağımda en ucuzu.com gibi sitelerden en ucuz fiyatlılara bakarım.Ona da öyle bakmıştım.14tlye almıştım.Benimkinin de kılıfı çıkıyor ama cadiozyninki gibi minik yastığı yok.Belden cırtcırtlanmıyor.C şeklinde kocaman bi yastık.
Geçen arkadaşlar geldi oturmaya o zaman dank etti bana 2.bebeğin zor olacağı fikri.5 yaşında kızları vardı,wcye gitmek istedi.Kadın 7,5 aylık hamile olduğundan babası götürdü tuvalete.İyi götürüyor seninki dedim.Bez de değiştirir,yıkarda,altını da temizler dedi.Ben nasıl yapacağım bu halimle.Bir de doğumdan sonra nasıl yetişeyim ikisine de dedi.O günden beri çok mantıklı geldi bana tek çocukta kalma fikri.Bi oğlum olması için neler vermezdim ama kısmet değil demekki.Kuzucum için canım feda.Ömrümü ona adarım en iyisini yapmaya çalışırım elimden geldiğince.Allah ona uzun ömür versin.
Göbeğine geçirince neden yan yatıyorsun anlayamadımki ben:44:Otururken takıyorum,kızımı da üstüne yatıyorum,emiyor benimki.Ne yastık kayıyor,ne bebiş:44:

Kvalidemde mikro cerrahi ile oldu 2 yıl önce.O da gayet iyi ama bu daha risksiz gibi geldi bana.O İzmir'de olmuştu.
Acemi ekip insanın sağlığıyla oynuyor maalesef.Bi an önce şifanı bulursun inşallah.

Valla ne yapacağımı bende bilmiyorum.Netten araştırıyorum,kötü sonuç alan olmamış hiç.Yazan olmamış diyeyim bari.Başka beyin cerrahından da fikir alayım da ona göre gideyim diyorum.Ama haftaya ctesiye yaptırmak istiyorum.Çünkü artık dayanamıyorum ağrıya sızıya

İlk kez duyuyorum bunu ben.Bizimkinin arka tarafı kıvır kıvır olup düğümleniyordu.Bi kaç kez açmaya çalıştım olmadı o yüzden kestim bende ufak ufak.Ama tartmadım,sadaka da vermedim hiç.Hemde kesme işi 2-3 aylıkken oldu.Kafasını çok çevirdiği için oluyormuş.

Günaydın için biraz geç kaldım ama siteye girdiğimden beri 1 bez,2 kez emme arası verdik
Şu anda yattığı yerden bana şirinlik yapıyor gel benimle oyna diye.Ama onun hakkında biriki sorum var sormadan çıkmayacağım:))

Sorum şu kızlar.Bebeğim sık sık kusar oldu.Hemde su şeklinde.Açken,tokken farketmiyor.Az da olsa kusuyor suyu ıslatıyor üstünü.Midesini üşüttüğünden midir bu?Hani biz büyüklerde öyle olur ya o yüzden dedim.Keyfi yerinde,huysuzlanmıyor,gazı da çıkıyor ama neden su kusuyor anlayamadım.:44::44::44::44:

Bi sorum daha var.Bebeklerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?Dr sık yıkama demişti geçen ay ama ne zaman yıkamalıyım demeyi unutmuşum ben.Haftada 1 az,2 çok gibi geliyor bana.4 gün arayla mı yıkasam acaba?

Bir daha var soru.Elini bileğine kadar ağzına sokup geviyor.Daha dişlik tutamıyor ama elini geviyor.Diş belirtisimi bu?

Soru işaretleriyle dolu bir merhaba oldu bugün
İnci gel artık aramızaa

Günaydın kizlarrrr

Aysem cinsiyet belli değil ama oğlum olsun.hayırlısıyla diye dua ediyorum. Bu yaşadıklarından sonra korkuyorum kızım olucak diye. Rabbim hayirli ve sağlıklı olmasını nasip etsin tabiki de öncelikle...

Aysecim normalde emerken de yastiksiz iken yan yatiyor. Yastikla yataktaki gibi duz yatirip kafayi mi cevireyim memeye. Yazik kolu altta kaliyor yastiksiz gibi yatirdim bikez de

Son düzenleme:

Aysecim banyo ile ilgili buradada ebeler sık yikama hem cildi kurut hem de hassas diorlar. Haftada 1az gibi ama kısın banyo daha zahmetli oluyor ben haftada 1 yikiyorum. Arada pamukla yuzunu ellerini siliyorum gunluk. En cok kirlenen agiz cevresi bide eli agza aliyor o yuzden onları pamugu islatip az siliyorum.
Bazen o agizdan su gibi sizinti oluor
tukruk icinde bikac beyaz kusmuk gibi ama cogu su. Bence tukruk gibi bir sey o balgam da deil. Bizdw sabahlari balgam oluyor bazen. Benimki de aglamiyor acikinca elini yior ama seninki acikinca yapmiorsa sadece dis olabillir kasiniyorsa belki. Telden yaziyorum yazim hatasi olabilir
bir de o su gibi kusmuk dis cikaranlarda olbilir. die biliorum

Son düzenleme:
Biz haftada iki kez yikaniyoruz carsamba ve pazar banyo gunumuz. Yikaninca rahatliyor yoksa cok huysuz oluyor. Bu ara bizde de kaka sorunu var hergun yapiyordu dun yapmadi bugun bekliyorum insallah yapar. 7 8 gune kadar normalmis bakalim.
Benimki de sokuyor elini emiyor sanki. Ac olmasada yapiyor. Bu kadar erken dis cikar mi acaba?
Ayaklarini isitsan ben termofora az sicak su koyuyorum ayaklarini isitiyorum. Karnina ve midesine sicak mendil koyuyorum. Istersen dene..insallah gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…