- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.981
ağzından bal damlıyo canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
görümcemde hamile,bak diyorum tadını çıkar doğunca uykusuz,yorgun kalıcaksın diyorum.
valla kuzum bu dönemin tadını çıkar sende hamile kalıcaksın buna canı gönülden inanıyorum,o zaman okurum yazılarını çok uykusuzum demeni,çok yorgunum demeni.şuan acaip yorgunum kevokum gözlerim yanıyo uykusuzluktan:)))
şubattaki aşılaman inşallah tutar bitanem,dualarımdasın inşallah...
Nasılsın kara kaşlıqq kara gözlü Zeynep zişanın çok güzel annesi.
Kız sen ne güzel bir hatunmuşsun öyle maşaallah. Galiba topğin en bakımsız çirkin annesi benim
Yada tek bakımsız çirkin annesi
Yumurtlamadan önce düşüyor,sonra yükseliyor sonra hep yüksek gidiyordu ateş.İnşallah seninki de hep yüksek gider.Ben hamile değilim galiba ateşim düştü dediğim gün çift çizgiyi görmüştüm.Meğerse yerleşme gününde de düşüyormuş ateş.leylacım rabbim yavrunuzu size bağışlasın..
kızlar benim ateşim hala yükselmedi..bugün 35.9 du bugün adetten sonraki 10. günüm..ateş ölçme yöntemiyle ilişki ne zaman olmalı..yükselişe geçtiğinde mi düşüştemi olmalı..
Beni de hamis listesine eklermisin. Sat 2. Ekim doğum 9 temmuz inş
Sen bi de beni gör geceleri.Kız emip uyuyor ben salonda hüngür hüngürümm.Beni sinir eden kim vasa çıkıp geliyor yanıma.İlkokul öğretmenimden mahalle arkadaşlarıma kadar.Psikopata bağladım iyice.kızlar ben geceleri çok sinirli oluyorum elimdee değil. Mesela son kaç geçedin hiç uyumuyor sayılır. Ya saat başı ki emdir gazını al uyut ikinci uyanışı bir saati buluyor yani ortalama yatım saat uymuş oluyor ondada beşiğini salla babam salla. Uyanıyor mememde uyumak istiyor. Memeyi emerkende keyif yapıyor çekiştiriyor ucunu yakıyor açılıyor. Bend uyudu diye memeyi ağzından alıyorum yatağına koyuyorum anında uyanıyor ağlıyor tekrar meme ağzında
Hep böyle gidiyor geceleri. Bende yoruluyorum eşime veriyorum azıcık salla veya gazını al diye eşimde durmuyor ağlıyor beni istiyor. Galiba sinirlendiğim için bebeğim de sinirleniyor. Sabah olunca çok pişman oluyorum neden öyle davranıyorum diye.
Bana bir çözüm bulun sağıpmı versem sütümü. AMa bebeğim kokumü istiyor onu anladım. Hatta çok içinde kusuyor. Bu sabah ilk defa içtiğini n hepsini kustu üstüm başım kalmadı battı. Neden kustu anlamadım. Üzülüyorum bu Halim'e kızlar çok fenayım bana bişey deyin ne olur yardım edin
Bebeğini kime bıraktın peki?Ben çok çaresizim bu konudaKızlar nevar ne yok nasılsınız..
Ben bugün şöyle bir dışarı çıktım. Kızımın burun spreyi az kalmıştı ondan aldım.
Geçerken lactamili sorayım dedim ezcaneye o da züğürt çıktı siparişe göre getiriyoruz dedi. Annem de kızıma ciciler almış kargoya verecekmiş bugün alır kargonun içine koyar gönderirim dedi sağolsun başka eczane dolaşmama gerek kalmadı.
Kendime bakım olsun diye yüz temizleme jeli, kremler aldım stres attım birazcık..
Evde işler bekleyedursun dedim bir defalık.
Kaçamak yapmak lazım gerçekten iyi geliyor bazen.
Dilekcim ben kendi sütümü sıkıyorum burnuna.Sonra da aspiratörle çekiyorum.Onu da kullanmayı eşimden öğrendim.Pompaya basıp burnuna sokuyorum sonra elimi bi anda çekiyorum sıktığım yerden.Yavaşca bırakınca çekmiyormuş.Kızlar bebeğimin brmundan ses geliyor tıkalı gibi ama nefesi rahat alıp veriyor. Burun açıcı ile açmaya çalıştık dün azıcık çıktı ama ses hala devam ediyor. Ne yapsam ki. Siz ne yapıyorsunuz şu sulardan aldırayımmı eşime. Valla bu bebişlerin masrafı pek çokmuş. Rabb'ime şükür durumumuz varda alıyoruz olmayanlara Rabbim bol rızıklar varsin. Geçen bir gaz damlası aldık oğlumun pipisi kadar bişey 33 tlşu burun açıcı alet bi ile yaramıyor bence
İnş burnu açılır ses gelmez.
Aman Allahım bayılırım üstü başı çikolata olan çocuklara.Yalayasım geldi seni sıpamerhaba teyzeciklerrr
annem sizlere birkaç resim yolluyor. bakalım beni begenicekmisiniz.
arada bir kaşlarımı öyle bir çatıyorum ki taklit etmeye bile çalışanlar oldu. ama yapamadılar
birde mama sandalyesinde annem elime ne verirse kendimi ve ortalıgı halletmeden bırakmıyorum.
bakın banaa
Eki Görüntüle 916890
Eki Görüntüle 916889
Eki Görüntüle 916891
Hoşgeldin canım.İnşallah alırsın sende kucağına da görürsün gününü
beni de ekleyebilirsiniz. inşallah 31 temmuz da bebeğimi kucağıma alırım:) 29-30-31 temmuz. 1 ağustos vs artık hangisi denk gelirse:)
kızlar size çok önemli bir konuyu söylemeyi unuttum ya bennnn .
Geçen kadın doğumluya gittiğimde tartıldım ve inanamadım gebişken aldığım kilolar gitmişşş sadece 2 kilo fazlalığım kalmış. 59 ile gebe kaldım 73 ike doğuma girdim şimde 61 kiloyum. Allahımçok şükür sana hamd olsunnnnn
Eşim durup durup diyordu eski haline döndün diye ama ben diyordum moral vermek için diyor ama gerçekmiş
Ben ilk düşükten sonra 63 kilo olmuştum plates yaparak vermiştim fazlalığımı. Şimdi dikişlerin ağrısı geçsin 40 çıksın gene başlarım platese ve hedefim büyük 55 kiloya inmek istiyorum. Ama şu bir gerçek gebeyken yüzüm daha toparlaktı şimdi ince uzun oldu
Elhamdülillah halime. Sizler nasılsınız bakalım ? Aişem mr sonucunu alacaktın nasılsın inş güzel sonuçlar almis olarak gelirsin. Tubişim ne haber kuzu denk geldik şükür
Waves tatlım bugün nasılsın bakayım?
Nasılsın kara kaşlıqq kara gözlü Zeynep zişanın çok güzel annesi.
Kız sen ne güzel bir hatunmuşsun öyle maşaallah. Galiba topğin en bakımsız çirkin annesi benim
Yada tek bakımsız çirkin annesi
Abiyle kardeşin arası çok iyiymiş maşallah. . Rabbim bozmasın aralarına kıskançlık koymasın.günaydın arkadaşlarr...
HEPİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN
DUALARDA BİRBİRİMİZİ UNUTMAYALIM İNŞALLAH
Rabbim hepimizin niyetlerini hayırlısıyla kabul eylesin.
teşekkür ederiz ozi teyzemiz
zaman su gibi geçiyor ya... nasıl büyyorlar anlamıyorum.
Hamd olsun Rabbime.
sizi de görmek isterizz
Allah razı olsun canımcım.
evet çok hızlı büyyor.
bir de dönüp Kenan a bakıyorum. nezaman bukadar büyüdü bu çocuk demeden alamıyorum kendimi.
dün kardeşini seviyordu. gidip dinleyeyim dedim. konuşma aynen şu şekil:
'ABİSİNİN KUZUSUUU ABİSİNİN ASLANII... SEN BÜYÜ BEN SENİ MARKETE GÖTÜRÜCEM. SENLE RESİM YAPCAZ.HEMDEEEE ARABA RESMİİİ'
darısı başına inşallah kevokcum...
hayırlı zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...
o nasıl söz kız karapisso :44:
her bebek birbirinden güzeldir.
senin paşan da esmer güzeli MAŞALLAH SUBHANALLAH
bizim daha yeni yeni uzuyor saçlarımız, ama bak maşallah sizin karizma doğuştan anacım
İnşallah kısa zamanda düzene girer hayatınız arkadaşım
günaydın kevokcum. iyiyim hamd olsun.
bugün sessiz topik. inşallah öğlene doğru artar gelen giden.
sen nasılsın?
Eskiden topiğin halay başıydım şimdi de aşçısı mı oldum:)) halayı çekilmeyen üç beş kişi kaldık. İnşallah siz bizim halayımızı çekersiniz..Oy oy oy yiğenine laf ettirmezmiş tatlı teyzesi
Doğru dedin canım yaaa. Ama Yusuf maşaallah tubim çok başka bir bebek
En kısa zamanda beklerimmmm
Sanada hayırlı cumalar olsun canımmmmm
Günaydın kalmadı bende ama günaydın diyeyim kuzum.
Iyiyim bugün elhamdülillah çok şükür. Bebeğimin gazını giderinde oda rahat uyudu bende dün gece rahattım elhamdülillah çok şükür.
Sen nasılsın topiğin güzel aşçısı))
İnşallah canım ya.. Ama sizi bebişlerinizi görünce çok mutlu oluyorum. Inancım biraz daha artıyor. . En çok uykusuzluk yoruyor galiba herkesi. . Bende sabırsızlıkla uykusuzum yorgunum yazacağım günleri bekliyorum. .ağzından bal damlıyo canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
görümcemde hamile,bak diyorum tadını çıkar doğunca uykusuz,yorgun kalıcaksın diyorum.
valla kuzum bu dönemin tadını çıkar sende hamile kalıcaksın buna canı gönülden inanıyorum,o zaman okurum yazılarını çok uykusuzum demeni,çok yorgunum demeni.şuan acaip yorgunum kevokum gözlerim yanıyo uykusuzluktan:)))
şubattaki aşılaman inşallah tutar bitanem,dualarımdasın inşallah...
Mumkun degil sen beni gor. Saclarimi bile tarayamiyorum kil yumagi oldumcocukla hem ev hem kendim olmuyor. Allahtan saclari kestirdim yoksa hic taranmazdi. Senden once ben varim...
Demek yanlız değilim kızlarYumurtlamadan önce düşüyor,sonra yükseliyor sonra hep yüksek gidiyordu ateş.İnşallah seninki de hep yüksek gider.Ben hamile değilim galiba ateşim düştü dediğim gün çift çizgiyi görmüştüm.Meğerse yerleşme gününde de düşüyormuş ateş.
Nasıl eklememişim ben seni.Afedersin datlum hemen ekliyorummm
Sen bi de beni gör geceleri.Kız emip uyuyor ben salonda hüngür hüngürümm.Beni sinir eden kim vasa çıkıp geliyor yanıma.İlkokul öğretmenimden mahalle arkadaşlarıma kadar.Psikopata bağladım iyice.
Kusma konusuna takılma.Göğsünde durmak istediği için çok emiyor o yüzden kusuyor.Fışkırmadığı ve çok aşırı olmadığı sürece korkma.Benimkide sürekli kusar.Kendime de ona da giysi yetiştiremiyorum.Çingene çadırları gibi kaloriferlerde giysiler dolu her yerde.Zil çalışnca koşarak hepsini topluyorum her seferinde :)))
Bebeğini kime bıraktın peki?Ben çok çaresizim bu konuda
Dilekcim ben kendi sütümü sıkıyorum burnuna.Sonra da aspiratörle çekiyorum.Onu da kullanmayı eşimden öğrendim.Pompaya basıp burnuna sokuyorum sonra elimi bi anda çekiyorum sıktığım yerden.Yavaşca bırakınca çekmiyormuş.
Aman Allahım bayılırım üstü başı çikolata olan çocuklara.Yalayasım geldi seni sıpaMuzlu çikolata gibi olmuş DDDD
Hoşgeldin canım.İnşallah alırsın sende kucağına da görürsün gününü
Ayy ne güzel.Benim hala 5 kg fazlam var.İlk 2 ay düzenli emzirebilseydm sanırım giderdi.Çünkü yağ yakıyormuş emzirmek.Benim de ideal kilom 68 ama 70 bile yetiyor bana.Şu an 75teyim
Beni unutmuşsun.Geçen yıl bu aylardan beri saçımı boyatmadım,en son Mayıs'ta saçımı kestirmiştim.Makyaj yapmayı bile unutmuşum afallıyorum ayna karşısında:26::26::26::26::26::26::26:
Canım nasip olsun inşaallah bizde sana dualar edeceğiz sağlıkla kucağına alman için...Abiyle kardeşin arası çok iyiymiş maşallah. . Rabbim bozmasın aralarına kıskançlık koymasın.
Eskiden topiğin halay başıydım şimdi de aşçısı mı oldum:)) halayı çekilmeyen üç beş kişi kaldık. İnşallah siz bizim halayımızı çekersiniz..
Yavaş yavaş uykusu gazı herşeyi düzene girer canım.
İnşallah canım ya.. Ama sizi bebişlerinizi görünce çok mutlu oluyorum. Inancım biraz daha artıyor. . En çok uykusuzluk yoruyor galiba herkesi. . Bende sabırsızlıkla uykusuzum yorgunum yazacağım günleri bekliyorum. .
Yorucu bir günden sonra hala koşturuyorum.
Dün hastane,maliye,kaymakamlık,markette bugün evde.
01/01/2014 itibariyle artık kendi iişimin patronuyum.O kadar heyecanlandımki tebrikler aldıkça gençleştim sanki.İşlemler için bugün 4te maliyeye gitmem lazım ama kızımı kime bırakacağım bilemedim.Sis çöktü buraya.Görüş mesafesi 200mtye düştü.Anneme gel diyemedim.Kvalidem torununa bakıyor.Emanet edeceğim bi arkadaşım yok,hepsi çalışıyor çünkü.Sabahtan beri yağmur kesilmedi.Eşim izin alabilirse gelecek.Gelemezse kızımla gideceğim mecburen
Mr sonucumu aldım sonunda.Bel fıtığı ilerlemiş.Belden iğneyle .(ozon tedavisi) önerdi dr.Yoksa min.1 ay fizik tedaviye gitmeli ve düzenli spor yapmalıymışım.Süte geçmez,bebeği etkilemezmiş iğne.Yatış bile yapılmazmış.İşlemden hemen sonra ağrın geçer diyor.Hadi yap diyecektim adama o anda.Ctesi yapıyorlarmış.Bugün araştırayım fikirlerinizi alayım da yarın gidebilirim hemen.Sizler duydunuz mu bu tedaviyi,yaptıran varmı etrafınızda?Ne yapmalıyım sizce?
Bugün halılarıma taktım kafayı.Hepsini arapsabunlu suyla siliyorum tek tek.Pırıl pırıl oldular.Öldüm ama değiyor.Böreği de bitirebilirsem mutfağı da yapacağım.Yatak odası ve kızımın odası da yarına kalsın bari.
Kızımcım uyanmadan bişeyler atıştırayım çok acıktım.
KARAPİSSO
Canım beni sormuşsun çok teşekkür ederim hastalıktan kalktım kalkalı kendimi ev işlerine verdim. 1 hafta boyunca elimi sürememiştim işlere onlar da haliyle biriktiler. Bu ev işleri öyle bir nankör ki yaptıkça devamı çıkıyor vallahi.
AYŞE
Yeni yılınla birlikte yeni işin bol kazançlı, bereketli olur inşallah. Kızını kime bıraktın diye sormuşsun. Ben aile apartmanında olduğum için sorun olmuyor canım. Kayınvalidem var, görümcem, amcalar, yengeler, hala vs.. bırakacak çok kişi var ama ben öyle olduğu halde çok ama çok mecbur kalmadan kızımı kimselere bırakamıyorum içim rahat etmiyor. Onlar da arada bir sevelim diye alıyorlar o zaman bile içim gidiyor getirene kadar acaba düşürdüler mi bir şey mi oldu diye içim içimi yiyor. Dışarda da işimi bitirene kadar koştura koştura hemen eve gelmeye bakıyorum sanki ben gelene kadar yiyip bitirecekler öyle bir psikoloji oluyor evlat işte böyle bir koruma içgüdüsüne engel olunamıyor demekki.
Çok sağol canım videoya bakacağım. Yastığı nerden aldın markası ne kuzu?Eki Görüntüle 918055
Emzirme yastığım bu benim kızlar.Çok memnunum.Bebeğimi emzirirken iki elimi de bırakabiliyorum.
İpekcim bu resimdeki bebiş gibi yatırıyorum ben.Tabi kıpırdadıkca aşağıya doğru iniyor o yüzden yanımdayken yapıyorum.Uyutmuyorum bunda.
Dilekcim benimde sırtım çok ağrıyordu emzirirken.Dikişlerimden dolayı yastığı ilk ay kullanamadığım için.Şimdi çok rahatım.Yastık harika bişeymiş.Sert bi yastık da deneyebilirsin.Ama o kayıyor bu yastıklar sabit kalıyor emzirirken.
Bu arada 2.bebek fikrini ben tamamen sildim kafamdan.Dün eşime de söyledim saygı duydu.Bir kere altını değiştirmeyen,1 saat bile oyalayamayan,uyutamayan,hazır mama bile yapamayan,ben altını değiştirirken bile kokudan rahatsız olan bi babayla 2.bebek hayal olur ancak.Hifa bezden kurtuldu diyelim 9 aylık hamile bile olsam ne wcye sokar,ne temizler,ne bez bağlar bu adam.Allahım bildiği yere vermezmiş.Benim ikizlerimin olmama sebebi de bu demekki.Hakkımızda hayırlısı olsun hep.Bunu büyütelim,iyi bi gelecek,sağlam bi eğitim verelim de 2. geri dursun.
Belim ağrıyor da yapmadan da durulmuyorki be kuzum.İşten gelsin bi de evmi temizlesin adamcağız.
Dailomotion sitesinde bebeğin gazı nasıl çıkarılır isimli video canım aradığın.Bizde böyle çıkarıyoruz hep.
Canımmm çok sağol duaların için. Ama kayaklarda doğum yapma fikrini at kafandan benden demesi.Merhaba kızlar,
Uzun bir aradan sonra herkese selamlar ve sevgiler...
Taşınma hazırlıkları sebebiyle bir süre sadece topiği okumakla yetinebildim malesef. Ama dualarımdan hiç eksik olmadınızbize hazırlanın dediler kutularla doldurduk bütün evi ama hala taşınabilirsiniz haberi gelmedi evime geçip yerleşebilmeyi ne kadar çok istiyorum. Oğluşumun odasını bir an önce düzenlemeyi ve aldıklarımı yerleştirebilmeyi ah ah... bu evde her yer kutu dolduğu için de elim ev işlerine değmiyor, hiç içimden gelmiyor. Her yer her yerde...
Bu arada bugün kontrolümüz vardı. Artık 5,5 aylığız. 1 hafta önden gidiyormuş bizim paşa ve 750 gram olmuş. Boyu da 30-32 cm gibi dedi. Yavrucuk elini başının altına koymuş uyuyordu. 2 aydır kontrole gitmediğim için görmeyi epey özlemişiz :) bana da kan, idrar ve şeker tarama testleri yapıldı, ay o glikozun tadı ne kötüymüş, ucuz gazozlar gibiaç karnına içmek kötü bir duyguydu. Yarın sonucu öğreniriz, inşallah normal çıkar. Biraz kansızlık varmış bende, ilacımın miligramını arttırdı. Diğer her şey yolunda çok şükür. Biraz bel ağrısıyla başım dertte malesef. 20 dk'dan fazla sabit oturamıyorum. bir de göğüslerimde küçük küçük çatlaklar başladı. Aslında düzenli olarak krem kullandım (badem yağı, üzüm çekirdeği yağı, bepanthol ve madecassole'ü karıştırıp sürüyordum) ama ne yazık ki annemden mirasmış doktor mustela'yı önerdi. Deneyelim bakalım, inşallah yerleşmeden geçer.
Dilekcim, dediğin gibi bugünlerin tadını çıkarıyorum. Sen yavruna biraz sıkıntılı kavuşmuşsun, hep takip ettim, merakla bekledim haberlerinizi. İnşallah lohusa sendromundan da bir an önce kurtulur Bilal bebişin keyfini sürersin. Sana hep dua ettim. Şimdi de inci'ye ediyorum sağlıklı haberlerini alalım diye.
Ayşecim, beline Rabbim acil şifalar versin. En kısa sürede ağrılarından kurtulursun inşallah. Yeni işin, işyerin hayırlı kazançlar getirsin. Tebrik ederim.
Duygucum, ilk trimesterın bitmiş, inşallah mide bulantıların da biter bir an önce.
Waves, grip olmuştun. Çok geçmiş olsun, inşallah şu an daha iyisindir. Rabbim, kızının hatrına iyileşmeni hızlandırsın da güç depola iyice
Kevok, inşallah aşılama gereği duymadan hamilelik haberini alır da musmutlu olursun
Msmesi, Leyla, Özlem, epack, ve şu an ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara selamlar... Bebişlerinizle ilgili haberleri notlar alarak okumaya devam ediyorum. Sayenizde tecrübeli bir anne adayı oldum.
Bana da dua edin, biraz hızlı kilo alıyormuşum. 59 la başladım, şu an 67'yimhep açım hep :))))
Öpücükler....
Kizlar nasılsınız? Hepinize tek tek.yorum yapmak istiyorum ama tek iletişim aracim cep telefonu olduğu içın.burdan yazmak sinir bozucu. Birinize yazıp diğerinize yazmayinca da kötü hissediyorum kendimi. Dün kozalak mesaj attı. Dilekçem ulaşmış sanırım avukatı da biraz akıl vermiş düzgunce beni.boşanmaya ikna etmeye çalıştı ama yemezler :)) Bunca olandan ve bebeğim içın dediklerinden, bebeğimle ilgilenmeyisinden sonra benim ona tamam hadi gel anlaşıp bosanalim dememi beklemesin. Uzasin uzadığı kadar ben bebeğim huzursuz oluyoruz madem oda huzursuz olsun önüne bakamasin. Bizim bu saatten sonra önümüz hep aynı nede olsa su halimle gidipte evlenecek değilim ya. Bakalim yarın neler olacak hayatta...
Hepinize bebislerinize ve eşlerinizr karşı bol sabır, eslerinizden de size karşı anlayış dualari ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun hepinizin. Ikinci bebek isteyeceginiz günleri hayal ediyorum bu sayfada. Bebislerinizi kardessiz mi bırakacaksınız? Bunu yazarken bile gözlerim doldu.burnumun ucu sizladi. Benim kuzunmun kardeşi belki hiç olmayacak. Rabbime yine de şükürler olsun sağlıkla kucağıma alayım oglusum olsun hayırlısıyla.
Kızlar bana face adreslerinizi yollarmisiniz sakıncası yoksa ekleyeyim :))
benim face im yokki yaabende fce istiyom dileğin bebiğinide göremiyorum zatenKızlar bana face adreslerinizi yollarmisiniz sakıncası yoksa ekleyeyim :))
normal canım 40.içinde bile 3 saat normal.anormal olan saat başı emmesiydi.aysecim ben de gobegime gecirdim yan yatinca tek yone acir mi die endise ettim sagol cnm ole deniyeyim.
kizlar bugun bir degisik size sorayim 55gunluguz be bugun gunduz bebisim 3saate anca emiyor biliorsunuz saate bir emiyordu 3saate ve 10dk maksimum. Normal mi anormal mi akil verin?
Çok sağol canım videoya bakacağım. Yastığı nerden aldın markası ne kuzu?
Ya eşinde amma gıcıkmış kusura bakmada
Kendi evladı yani beş dakika baksa ne olur
Canımmm çok sağol duaların için. Ama kayaklarda doğum yapma fikrini at kafandan benden demesi.
Çok yorma kendini sakın ha ev işleri yapılır ama bebiş geri gelmez
Mesajını okurken duygulandım canım, dilerim kozalağınmıdır odununmu adam olurda senin gibi birini yuvasını kaybetmez ve seninde bebelerin olur kardeş kardeş yaşarlar...
Ya kuluz işte nankörüz.emin ol bu bebeler adamı deli ediyor oyüzden şimdi 2. Düşünmek delilik olur
Kizlar nasılsınız? Hepinize tek tek.yorum yapmak istiyorum ama tek iletişim aracim cep telefonu olduğu içın.burdan yazmak sinir bozucu. Birinize yazıp diğerinize yazmayinca da kötü hissediyorum kendimi. Dün kozalak mesaj attı. Dilekçem ulaşmış sanırım avukatı da biraz akıl vermiş düzgunce beni.boşanmaya ikna etmeye çalıştı ama yemezler :)) Bunca olandan ve bebeğim içın dediklerinden, bebeğimle ilgilenmeyisinden sonra benim ona tamam hadi gel anlaşıp bosanalim dememi beklemesin. Uzasin uzadığı kadar ben bebeğim huzursuz oluyoruz madem oda huzursuz olsun önüne bakamasin. Bizim bu saatten sonra önümüz hep aynı nede olsa su halimle gidipte evlenecek değilim ya. Bakalim yarın neler olacak hayatta...
Hepinize bebislerinize ve eşlerinizr karşı bol sabır, eslerinizden de size karşı anlayış dualari ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun hepinizin. Ikinci bebek isteyeceginiz günleri hayal ediyorum bu sayfada. Bebislerinizi kardessiz mi bırakacaksınız? Bunu yazarken bile gözlerim doldu.burnumun ucu sizladi. Benim kuzu
nmun kardeşi belki hiç olmayacak. Rabbime yine de şükürler olsun sağlıkla kucağıma alayım oglusum olsun hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?