- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.961
Şükür topiğe dönüşler başlamış.
Bugün yine koşturmalı bi gün bekliyor beni.
Mr sonucumla dra gideceğim.
Evraklarımı tamamlayıp vergi dairesine büro açılışımı vereceğim.
Annem bi gelseydi
Bu arada 5-6 gündür Hifa'nın uykusu ilk aydakine dönmeye başlamıştı.Neredeyse her saat başı uyanıp emiyor.En fazla 2,5 saat uyuyor o da ilk uyuduğunda.O saatlerde de ben ayakta oluyorum maalesef.En az 3 saat uyuyan çocuğa noldu diye düşünürken buldum sanırım cevabımı.Ben 1 haftadır süt iyi geliyor diye rezeneyi içmiyordum.Sanırım o güzel uyku yapıyordu kuzuma.Bugün yeniden start verdim rezeneye Allah'ın izniyle.Çok yorucu olacak yoksa geceleri 5-6 kez uyanmak.Bugün 9,30da uyudu,11de,1de,3,5ta,5te,7,5ta uyandı.Uyuyormuyum sürünüyormuyum bilemedim.Migren ağrım başladı dün.Uyku düzensizliğine iyi geliyor sanırım rezene.Gece kuşu bebişlerinin annelerine duyrulur
Ben eşimden ne istediysem bebeğin eczane işleriyle alakalı hep gitti kafasına göre aldı hayrınıda görmedik. Şimdi waves in dediği spreyi al dedim eczacı fizyolojik su vermiş geri gitti değişecek
Nursarvey diye gaz giderini şurup vardı gitti doktorun önerdiğini aldı beni dinlemiyor bu adamm
haklisin canim nm bileyim icime sinmiyor kucuk diye. hic aclik icin aglayip uyanmadi o yuzden ya uyanmazsa die uyku tutmaz gibi
Sen fırsat vermemissin ki acikmasina canimcim.
haklisin canim nm bileyim icime sinmiyor kucuk diye. hic aclik icin aglayip uyanmadi o yuzden ya uyanmazsa die uyku tutmaz gibi
Aminn canim..yok canım bizim ki dediğim gibi ileri derecede.eczane daha getirmedi hem sebamed istedim hemde hametanı istedim ikisinide denicem en çok bunları duydum.bizim bezde aynısı teyzesi hatta değiştirmeyi düşündüm.
maşallah sizin sabahlar geceler birbirine karışmış:)))bizimki de pek farksız değil:))
Allah yardımcımız olsun canım..
Bir tek seninki degil canim benimadam da beni dinlemez kendi bildigini okur sonra benim dedigime gelir ama is isten gecmstirBen eşimden ne istediysem bebeğin eczane işleriyle alakalı hep gitti kafasına göre aldı hayrınıda görmedik. Şimdi waves in dediği spreyi al dedim eczacı fizyolojik su vermiş geri gitti değişecek
Nursarvey diye gaz giderini şurup vardı gitti doktorun önerdiğini aldı beni dinlemiyor bu adamm
merhaba teyzeciklerrr
annem sizlere birkaç resim yolluyor. bakalım beni begenicekmisiniz.
arada bir kaşlarımı öyle bir çatıyorum ki taklit etmeye bile çalışanlar oldu. ama yapamadılar
birde mama sandalyesinde annem elime ne verirse kendimi ve ortalıgı halletmeden bırakmıyorum.
bakın banaa
Eki Görüntüle 916890
Eki Görüntüle 916889
Eki Görüntüle 916891
canim uykuda aglamior yani o yuzden korkuyorum
Acikmiyordur kuzum sen gunduz cok sık veriyorsun midesi bosalmiyordur. Bak benimki de aglamiyordu bir kere denedim her mizikladiginda salladim sonra acikmis herhalde sallarken basti yaygarayi.. kicagima aldim?hemen emdi. Gozleri kapandi yine. Barisin masallahi var zaten dogum?kilosu da iyiydi gayet de iyi kilo aliyor niye korkuyorsun ki. Bir de uyandirmamayi kendi kalkmasini bekle bakalim ne olacak. Daha istahli emdigini goreceksin.
"Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh "diyerek başlamıştık 2013 yılına.Pek çoğumuz mucizesine kavuşma yolunda ilerliyor artık.Bekleyenler için de bir sürü hamiş ve taze anne canı gönülden dua ediyor.Beklemenin ne demek olduğunu az çok hepimiz yaşadık.Ve biliyoruz ki o muhteşem pıtpıtı duyduğumuzda bütün sıkıntılar siliniyor...Yeni sıkıntılara yer açılıyor daha doğrusu
Birbirimizden kmlerce uzakta olmamıza rağmen güzel bi bağ oluştu topiğimizde.Çizgiyi görmeyi umut ederken de,gün be gün tedirginlikle içimizdeki mucizeyi büyütürken de çok sıkıntılar yaşadık.Kazalar atlattık,ameliyatlar geçirdik,acemi drların duyarsız tepkileriyle gerildik,ilgisizlikten veya ilgiyi aşan karışmalardan sıkıldık.Hep beraber atlattık bu günleri,hala da atlatıyoruz..Yorumlar yaptık,değerlendirdik,düşündük-taşındık,araştırdık,doğruları saklamadık,fikirlerimizi çarpıtmadık.Kalplerimizi kırmadan doğruları bulmaya çalıştık.Bütün kalbimizle ettiğimiz dualarımızı Rabbim boşa çevirmedi,çevirmeyecektirde...
"Ümitsizlik haramdır" buyurmuş peygamber efendimiz (sav)... Bizde zaman zaman içine düştüğümüz bu haramdan hızlı bi şekilde çıkacağız inşallah.Şu an okunan Yasin Suresi yüzü suhürmetine,içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı yüzü suhürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,çok bekletmesin.Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı,sevdiklerimizle huzurla büyütmeyi nasip etsin...
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]Hamiş Adayı[/TD]
[TD]
Batasıca BAT[/TD]
[TD]Veeee sonundaaaaa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]Gelemeyesice bat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taydin[/TD]
[TD]15 Aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KEVOK[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Iwant[/TD]
[TD]06 Ocak [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]27 Mart 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ufuk bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]22 Mayıs 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Yiğit Ali bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]16 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Doğu Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]11 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Betül Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]29 Haziran 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Yusuf Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]02 Temmuz 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Kuzey Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]18 Temmuz 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Elifnaz Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]msmesi[/TD]
[TD]29 Temmuz 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Yusuf Ziya Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ahmet Furkan Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ayşe Şevval Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]10 Eylül 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Esma Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]11 Eylül 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Hifa Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]02 Ekim 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ezgi Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]9 Kasım 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Barış Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]29 Eylül 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Doruk Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD]24 Kasım 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Ela Deniz Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozayder[/TD]
[TD]11 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inci61inci[/TD]
[TD]13 Aralık 2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]09 Aralık 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Bilal Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nihalgerez[/TD]
[TD]20 Aralık 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin prenses [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]25 Aralık 2013[/TD]
[TD]Hoşgeldin Zeynep Zişan Bebek [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefes007[/TD]
[TD]03 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila37[/TD]
[TD]23 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ewpat[/TD]
[TD]25 Ocak 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]06 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]20 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NazLi31[/TD]
[TD]21 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mihrimahnaz[/TD]
[TD]21 Şubat 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilelma_[/TD]
[TD]03 Mart 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sule_25[/TD]
[TD]13 Mart 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyide_cim[/TD]
[TD]26 Mart 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]20 Nisan 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubaaydan[/TD]
[TD]26 Nisan 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deepp[/TD]
[TD]23 Mayıs 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btlzcn[/TD]
[TD]25 Mayıs 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sefamolsunnn[/TD]
[TD]28 Mayıs 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YalnizMelek[/TD]
[TD]03 Temmuz 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missmondy[/TD]
[TD]06 Temmuz 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz[/TD]
[TD]24 Temmuz 2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Senin Yusuf paşan kadar olmasakta evet teyzesi çoook tatlı ve her gören aman Allahım bu nasıl saçlar bu nasıl bakışlar deyip seviyor oğlumu. Canım ya ne yapalım inş bizde bişeyler faide eder?karapissom ilk zamanlar hep eczanede geçiyor maalesef...
dr un önerdiği,
çevrenin önerdiği...
yeterki faydası olsun diye denediklerimiz...
eczacı artık bizi her gördüğünde yine ne lazım bebeğe diyordu
her bebişe farklı şey fayda ediyor.
kenanda hiçbir gaz ilacı fayda etmemişken
Yusufta sadece metsil fayda etti...
İnşallah kısa sürede sıkıntılarınız geçer ve bol uykulu gecelere geçersiniz...
o tatlı minişi de kokla benim için.
bayıldım ya maşallah
Canım İnan bazen kendimi çok iyi mutlu hissediyorum. Sonra aniden moralim bozuluyor ağlıyorum geçecek diye dua ediyorum kendimle konuşuyorum oğlumda konuşuyorum inş geçecek bu zor günler...KARAPISSO canim ben de yasadim aynisini. Acaip sinirli oluyordum geceleri. Esimle kavga ediyorduk. Hepsi gecici bir surec inan. Sen de atlatacaksin. Bebisler sabir sinirimizi zorluyorlar kolay degil srni cok iyi anliyorum.
Ânin canımmmm âmin.... Dilerim aşıya gerek kalmadan benzin tutunur sana...Merhaba kızlar. . Nasılsınız?
Ben yeni yılı kırmızılarla karşıladım. Bir hafta geciken adetim yılbaşı gecesi teşrif etti.
Ocak ayını stressiz sakin geçirmek istiyorum. Çünkü Şubatta inşallah aşı var.
Görelim bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
LEYLA
Harika görünüyorsunuz. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. .
Tubiloshh
Yusuf maşallah kocaman olmuş. Kirlenmeli kirletmeli ki çocuk yaşayarak öğrensin. .
Çocuklar taze annecikleri çok yoruyor galiba. Topik sessiz sessiz ilerliyor.
Bol sütlü gazsız uykulu geceler dilerim. .
Gece oldu cok uykusuzum ve bulantilar başladı yineağlamak istiyorum
Masallah tubisim ya delikanli olmus bu cocuk yaa ne guzel de cukulata yermis.. yerim o burnu.
Allahim esirgesin..
. .
Tubiloshh
Yusuf maşallah kocaman olmuş. Kirlenmeli kirletmeli ki çocuk yaşayarak öğrensin. .
Senin Yusuf paşan kadar olmasakta evet teyzesi çoook tatlı ve her gören aman Allahım bu nasıl saçlar bu nasıl bakışlar deyip seviyor oğlumu. Canım ya ne yapalım inş bizde bişeyler faide eder?
Günaydın kızlar .
Nasılsınız?
Oy oy oy yiğenine laf ettirmezmiş tatlı teyzesigünaydın arkadaşlarr...
HEPİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN
DUALARDA BİRBİRİMİZİ UNUTMAYALIM İNŞALLAH
Rabbim hepimizin niyetlerini hayırlısıyla kabul eylesin.
teşekkür ederiz ozi teyzemiz
zaman su gibi geçiyor ya... nasıl büyyorlar anlamıyorum.
Hamd olsun Rabbime.
sizi de görmek isterizz
Allah razı olsun canımcım.
evet çok hızlı büyyor.
bir de dönüp Kenan a bakıyorum. nezaman bukadar büyüdü bu çocuk demeden alamıyorum kendimi.
dün kardeşini seviyordu. gidip dinleyeyim dedim. konuşma aynen şu şekil:
'ABİSİNİN KUZUSUUU ABİSİNİN ASLANII... SEN BÜYÜ BEN SENİ MARKETE GÖTÜRÜCEM. SENLE RESİM YAPCAZ.HEMDEEEE ARABA RESMİİİ'
darısı başına inşallah kevokcum...
hayırlı zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...
o nasıl söz kız karapisso :44:
her bebek birbirinden güzeldir.
senin paşan da esmer güzeli MAŞALLAH SUBHANALLAH
bizim daha yeni yeni uzuyor saçlarımız, ama bak maşallah sizin karizma doğuştan anacım
İnşallah kısa zamanda düzene girer hayatınız arkadaşım
günaydın kevokcum. iyiyim hamd olsun.
bugün sessiz topik. inşallah öğlene doğru artar gelen giden.
sen nasılsın?
Günaydın kızlar .
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?