Bol bebiş topiği

valla Ayşecim 6 ay oldu oğlum gece mutlaka 4 kez uyanıyor ve hiç bişey de buna engel olamıyor.sütüm de azaldı az gelincce emmiyor devam sütünü zor yetiştiriyorum bas bas bağırıyor:)

merhaba teyzeciklerrr

annem sizlere birkaç resim yolluyor. bakalım beni begenicekmisiniz.
arada bir kaşlarımı öyle bir çatıyorum ki taklit etmeye bile çalışanlar oldu. ama yapamadılar
birde mama sandalyesinde annem elime ne verirse kendimi ve ortalıgı halletmeden bırakmıyorum.
bakın banaa

Ben eşimden ne istediysem bebeğin eczane işleriyle alakalı hep gitti kafasına göre aldı hayrınıda görmedik. Şimdi waves in dediği spreyi al dedim eczacı fizyolojik su vermiş geri gitti değişecek
Nursarvey diye gaz giderini şurup vardı gitti doktorun önerdiğini aldı beni dinlemiyor bu adamm

karapissom ilk zamanlar hep eczanede geçiyor maalesef...
dr un önerdiği,
çevrenin önerdiği...

yeterki faydası olsun diye denediklerimiz...

eczacı artık bizi her gördüğünde yine ne lazım bebeğe diyordu

her bebişe farklı şey fayda ediyor.
kenanda hiçbir gaz ilacı fayda etmemişken
Yusufta sadece metsil fayda etti...

İnşallah kısa sürede sıkıntılarınız geçer ve bol uykulu gecelere geçersiniz...

o tatlı minişi de kokla benim için.
bayıldım ya maşallah

KARAPISSO canim ben de yasadim aynisini. Acaip sinirli oluyordum geceleri. Esimle kavga ediyorduk. Hepsi gecici bir surec inan. Sen de atlatacaksin. Bebisler sabir sinirimizi zorluyorlar kolay degil srni cok iyi anliyorum.

haklisin canim nm bileyim icime sinmiyor kucuk diye. hic aclik icin aglayip uyanmadi o yuzden ya uyanmazsa die uyku tutmaz gibi

Aminn canim..

Bir tek seninki degil canim benimadam da beni dinlemez kendi bildigini okur sonra benim dedigime gelir ama is isten gecmstir

Masallah tubisim ya delikanli olmus bu cocuk yaa ne guzel de cukulata yermis.. yerim o burnu.
Allahim esirgesin..

canim uykuda aglamior yani o yuzden korkuyorum

Acikmiyordur kuzum sen gunduz cok sık veriyorsun midesi bosalmiyordur. Bak benimki de aglamiyordu bir kere denedim her mizikladiginda salladim sonra acikmis herhalde sallarken basti yaygarayi.. kicagima aldim?hemen emdi. Gozleri kapandi yine. Barisin masallahi var zaten dogum?kilosu da iyiydi gayet de iyi kilo aliyor niye korkuyorsun ki. Bir de uyandirmamayi kendi kalkmasini bekle bakalim ne olacak. Daha istahli emdigini goreceksin.

canim deneyip yazayim

beni de ekleyebilirsiniz. inşallah 31 temmuz da bebeğimi kucağıma alırım:) 29-30-31 temmuz. 1 ağustos vs artık hangisi denk gelirse:)

Merhaba kızlar. . Nasılsınız?
Ben yeni yılı kırmızılarla karşıladım. Bir hafta geciken adetim yılbaşı gecesi teşrif etti.
Ocak ayını stressiz sakin geçirmek istiyorum. Çünkü Şubatta inşallah aşı var.
Görelim bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..

LEYLA
Harika görünüyorsunuz. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. .

Tubiloshh
Yusuf maşallah kocaman olmuş. Kirlenmeli kirletmeli ki çocuk yaşayarak öğrensin. .

Çocuklar taze annecikleri çok yoruyor galiba. Topik sessiz sessiz ilerliyor.
Bol sütlü gazsız uykulu geceler dilerim. .

Senin Yusuf paşan kadar olmasakta evet teyzesi çoook tatlı ve her gören aman Allahım bu nasıl saçlar bu nasıl bakışlar deyip seviyor oğlumu. Canım ya ne yapalım inş bizde bişeyler faide eder?
KARAPISSO canim ben de yasadim aynisini. Acaip sinirli oluyordum geceleri. Esimle kavga ediyorduk. Hepsi gecici bir surec inan. Sen de atlatacaksin. Bebisler sabir sinirimizi zorluyorlar kolay degil srni cok iyi anliyorum.
Canım İnan bazen kendimi çok iyi mutlu hissediyorum. Sonra aniden moralim bozuluyor ağlıyorum geçecek diye dua ediyorum kendimle konuşuyorum oğlumda konuşuyorum inş geçecek bu zor günler...
Bazen ediyorum doğumum çok zor oldu hiç yatmadım Lohusa kadın gibi olmadım acaba ondanmo böyle hissediyorum karma karışık
Ânin canımmmm âmin.... Dilerim aşıya gerek kalmadan benzin tutunur sana...
Gece oldu cok uykusuzum ve bulantilar başladı yine ağlamak istiyorum

Ağla canım ağla. İnan ağlama diyenlere sinir oluyorum ağla ki içini boşaltasın rahatlayasın.
Eşin olacak adamın ahireti içinde ağla nasıl hesap verecek yaradana...
Senin yerinde olmayı düşününce bile dayanamıyor yüreğim Allahım sana yardım etsinnnnnn. Sende ona hak ettiği değeri ver.

Kuzu ya nerelerdesin ?
Nasıl gidiyor gebişlik ?
Beni biliyorsun malum moddan çıkmaya çalışıyorum
Dua et bana Mevlam gönlüme ferahlıyor versin...
Sende zamanın tadını çıkart gez toz bebiş gelmeden
Şimdi düşünmüyorum iyiki her anın tadın çıkarmışım

günaydın arkadaşlarr...

HEPİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN
DUALARDA BİRBİRİMİZİ UNUTMAYALIM İNŞALLAH

Rabbim hepimizin niyetlerini hayırlısıyla kabul eylesin.

Masallah tubisim ya delikanli olmus bu cocuk yaa ne guzel de cukulata yermis.. yerim o burnu.
Allahim esirgesin..

teşekkür ederiz ozi teyzemiz

zaman su gibi geçiyor ya... nasıl büyyorlar anlamıyorum.
Hamd olsun Rabbime.

sizi de görmek isterizz

. .

Tubiloshh
Yusuf maşallah kocaman olmuş. Kirlenmeli kirletmeli ki çocuk yaşayarak öğrensin. .

Allah razı olsun canımcım.
evet çok hızlı büyyor.
bir de dönüp Kenan a bakıyorum. nezaman bukadar büyüdü bu çocuk demeden alamıyorum kendimi.
dün kardeşini seviyordu. gidip dinleyeyim dedim. konuşma aynen şu şekil:
'ABİSİNİN KUZUSUUU ABİSİNİN ASLANII... SEN BÜYÜ BEN SENİ MARKETE GÖTÜRÜCEM. SENLE RESİM YAPCAZ.HEMDEEEE ARABA RESMİİİ'

darısı başına inşallah kevokcum...
hayırlı zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle...

Senin Yusuf paşan kadar olmasakta evet teyzesi çoook tatlı ve her gören aman Allahım bu nasıl saçlar bu nasıl bakışlar deyip seviyor oğlumu. Canım ya ne yapalım inş bizde bişeyler faide eder?

o nasıl söz kız karapisso :44:
her bebek birbirinden güzeldir.
senin paşan da esmer güzeli MAŞALLAH SUBHANALLAH
bizim daha yeni yeni uzuyor saçlarımız, ama bak maşallah sizin karizma doğuştan anacım

İnşallah kısa zamanda düzene girer hayatınız arkadaşım

Günaydın kızlar .
Nasılsınız?

günaydın kevokcum. iyiyim hamd olsun.
bugün sessiz topik. inşallah öğlene doğru artar gelen giden.

sen nasılsın?

Oy oy oy yiğenine laf ettirmezmiş tatlı teyzesi
Doğru dedin canım yaaa. Ama Yusuf maşaallah tubim çok başka bir bebek
En kısa zamanda beklerimmmm
Sanada hayırlı cumalar olsun canımmmmm
Günaydın kızlar .
Nasılsınız?

Günaydın kalmadı bende ama günaydın diyeyim kuzum.
Iyiyim bugün elhamdülillah çok şükür. Bebeğimin gazını giderinde oda rahat uyudu bende dün gece rahattım elhamdülillah çok şükür.
Sen nasılsın topiğin güzel aşçısı ))

ağzından bal damlıyo canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
görümcemde hamile,bak diyorum tadını çıkar doğunca uykusuz,yorgun kalıcaksın diyorum.
valla kuzum bu dönemin tadını çıkar sende hamile kalıcaksın buna canı gönülden inanıyorum,o zaman okurum yazılarını çok uykusuzum demeni,çok yorgunum demeni.şuan acaip yorgunum kevokum gözlerim yanıyo uykusuzluktan:)))
şubattaki aşılaman inşallah tutar bitanem,dualarımdasın inşallah...

kızlar size çok önemli bir konuyu söylemeyi unuttum ya bennnn .
Geçen kadın doğumluya gittiğimde tartıldım ve inanamadım gebişken aldığım kilolar gitmişşş sadece 2 kilo fazlalığım kalmış. 59 ile gebe kaldım 73 ike doğuma girdim şimde 61 kiloyum. Allahımçok şükür sana hamd olsunnnnn
Eşim durup durup diyordu eski haline döndün diye ama ben diyordum moral vermek için diyor ama gerçekmiş
Ben ilk düşükten sonra 63 kilo olmuştum plates yaparak vermiştim fazlalığımı. Şimdi dikişlerin ağrısı geçsin 40 çıksın gene başlarım platese ve hedefim büyük 55 kiloya inmek istiyorum. Ama şu bir gerçek gebeyken yüzüm daha toparlaktı şimdi ince uzun oldu
Elhamdülillah halime. Sizler nasılsınız bakalım ? Aişem mr sonucunu alacaktın nasılsın inş güzel sonuçlar almis olarak gelirsin. Tubişim ne haber kuzu denk geldik şükür
Waves tatlım bugün nasılsın bakayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…