- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.941
EPAACK canim mineye katiliyorum ben 40 ciktiktan sonra hic uyandirmadim. Uyuyorsa ellemedim benimki bazen kendi kalkti bazen uyudu. Uyuyorsa artik ellee uyusun. Sariligi da yok sanirim. Benim kizimda vardi teni sariydi doktor bastirip bakiyordu ben de bakiyordum 2 aydan sonra tamamen attik. Gunduz cok sık emziriyordum gece uyaninca.. o gunlerden beri simdi gunduz de sık istiyor memeyi. Aliskanlik oldu ama gece oye degil. Bozma bence de barisin duzenini.
MSMESI hehehehiyi annesinin sacindan yemek cikmiyorsa
Ayy biz de savasicaz oyle.. beim?kiz cok inat yandikkafama yerim artik kasigi
Buyudukce zorlasiyor galiba onlarla başetmek.
peki cadiozyim hic uyanmazsa 5-6saat nolcak kilo alimi azalmaz mi?
Niye azalsin ki sen gece 5 6 saat ac kalinca zayifliyormusun tam tersi cok acikinca daha istahli yiyorsun degil mi? Oyle dusun tatlim. Hem aciksa durur mu uyanir yikar ortaligi.. Zayiflamaz.eninde sonunda bu cocuk duzene girecek hem uykuda buyume hormonu salgilanir. Uyuycak ki buyuycek.
Oh ne güzel yapmışs dışarı çıkmaklaokurken bile içim açıldı.Kızlar nevar ne yok nasılsınız..
Ben bugün şöyle bir dışarı çıktım. Kızımın burun spreyi az kalmıştı ondan aldım.
Geçerken lactamili sorayım dedim ezcaneye o da züğürt çıktı siparişe göre getiriyoruz dedi. Annem de kızıma ciciler almış kargoya verecekmiş bugün alır kargonun içine koyar gönderirim dedi sağolsun başka eczane dolaşmama gerek kalmadı.
Kendime bakım olsun diye yüz temizleme jeli, kremler aldım stres attım birazcık..
Evde işler bekleyedursun dedim bir defalık.
Kaçamak yapmak lazım gerçekten iyi geliyor bazen.
Canım bu hal hepimize geldi sadece sen değilsin ki. Öyle anlar geliyor ki çıldırası geliyor insanın. Ne yapacağını bilemiyorsun. Eşlerin bu durumda pek yardımı olamıyor çünkü annelerini istiyor bu yaramazlar. Ben hep la havle çektim, okudum rahatlayım diye. Başka yapacak bir şey olmuyor bu gibi durumlarda.Cennet bedavadan ayağımızın altında değil sen orasına bakinşallah bu günlerde geçecek sen içini ferah tutmaya çalış. bazen çok bunaltıyorlar bu bebişler annelerini.
mevanur yükseldiğinde diye biliyorum ama en iyi ayşe bilir o geldiğinde cevaplar canımyanılmıyorsam çok bariz bir yükseliş değil beklenen .bence 2 3 güne yükselir belki 15.gün yumurtlayanlardansındır
Canım n ovulasyon testiyle hamile kaldim. 17. Gün çift çizgiyi görmüştum. Ateşolcmeyi bilmiyorum. Sıkıntıların vardı yanlış hatırlamıyorsam inş hersey yoluna girmiştir.
EPAACK canim mineye katiliyorum ben 40 ciktiktan sonra hic uyandirmadim. Uyuyorsa ellemedim benimki bazen kendi kalkti bazen uyudu. Uyuyorsa artik ellee uyusun. Sariligi da yok sanirim. Benim kizimda vardi teni sariydi doktor bastirip bakiyordu ben de bakiyordum 2 aydan sonra tamamen attik. Gunduz cok sık emziriyordum gece uyaninca.. o gunlerden beri simdi gunduz de sık istiyor memeyi. Aliskanlik oldu ama gece oye degil. Bozma bence de barisin duzenini.
MSMESI hehehehiyi annesinin sacindan yemek cikmiyorsa
Ayy biz de savasicaz oyle.. beim?kiz cok inat yandikkafama yerim artik kasigi
Buyudukce zorlasiyor galiba onlarla başetmek.
MEVANUR canim atesin once dusecek sonra 0.5 derecelik artis gosterecek. Gerci ben bic beceremedim ama oyle olur diye biliyorum. Ben de adet gunume bir hafta kala yumurtluyormusum hep denir ya 14.gun yumurtlar kadinlar. Oyle degil bazilarinin degisiyor. Belki sede gec yumurtlarsin. Devam et olcmeye.
Canım sen burun damlası mı kullanıyorsun, burun spreyi mi? Eğer damla şeklindeyse doktor bana bir buruna 8-10 damla damlatman gerekir yoksa işe yaramaz dedi. Ben sprey olanlardan kullanıyorum bir sıktırınca tazikli bir şekilde dibine kadar gidiyor sonra bir hapşuruyor benimki ne varsa dışarda böö oluyorum kendim bile :) Tam temizlenmeyince hırıltı geçmiyor maalesef. Geçen bir çıkardı ki az kalsın ben kusuyordum o kadar memnunum spreyden çok güzel temizliyor yani.
Canımspreyin adı ne? Evet canım tazikli olunca temizlenir ancak.
Bir komşuda sprey iyideğil demişti ama banadaspreydaha kullanımı rahatgibi geliyor.
Fizyosol kullanıyorum. Aynı markanın damla olanı da var ama açılınca 5 gün kullanılabiliyor sadece. O yüzden eczacı bana sprey olanını tavsiye etti. Sprey ne açıdan iyi değilmiş ki içerik olarak aynı diye biliyorum. Bir de buruno nun kapsül şeklinde olan damlaları var tek kullanımlık onun fiyatı 21 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam. Benim kullandığım fizyosol sprey 9 lira.
Canım rica ederim böyle yardım imkanım olunca bende memnun oluyorum.
Ben atlattım çok şükür ama çok çektim. Bebek olunca hasta olmak çok daha zor oluyor. Hem kendin hem bebeğin zor durumda kalıyorsun. Benimki de bir yerde durmuyor ağlıyor öyle olunca kendimi düşünemiyorum daha da kötü oluyorum. Kendime bakayım ki hasta olmayım diye herşeyi yapmaya başladım pekmezler, ballar ne bulduysam yiyorum çeken bilir çok zorlu bir hafta geçirdim. Aman sende dikkat et benimki aslında üşütmekten değilde yorgunluktan, geçiştirmeli beslenmekten oldu vücut zayıf düştü. Esma dersen sürekli emip beni tüketti mama da hiç yemedi olan bana oldu:) Napalım artık yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun da biz bir şekilde geçiştiriyoruz. Yorgun düşmemeye bak grip bir yakalarsa bu havalarda vallahi 1 haftadan aşağı bırakmıyor benim gibi çok çekersin Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?