Bol bebiş topiği

EPAACK canim mineye katiliyorum ben 40 ciktiktan sonra hic uyandirmadim. Uyuyorsa ellemedim benimki bazen kendi kalkti bazen uyudu. Uyuyorsa artik ellee uyusun. Sariligi da yok sanirim. Benim kizimda vardi teni sariydi doktor bastirip bakiyordu ben de bakiyordum 2 aydan sonra tamamen attik. Gunduz cok sık emziriyordum gece uyaninca.. o gunlerden beri simdi gunduz de sık istiyor memeyi. Aliskanlik oldu ama gece oye degil. Bozma bence de barisin duzenini.

MSMESI heheheh iyi annesinin sacindan yemek cikmiyorsa
Ayy biz de savasicaz oyle.. beim?kiz cok inat yandik kafama yerim artik kasigi
Buyudukce zorlasiyor galiba onlarla başetmek.

MEVANUR canim atesin once dusecek sonra 0.5 derecelik artis gosterecek. Gerci ben bic beceremedim ama oyle olur diye biliyorum. Ben de adet gunume bir hafta kala yumurtluyormusum hep denir ya 14.gun yumurtlar kadinlar. Oyle degil bazilarinin degisiyor. Belki sede gec yumurtlarsin. Devam et olcmeye.

Son düzenleme:

peki cadiozyim hic uyanmazsa 5-6saat nolcak kilo alimi azalmaz mi?

peki cadiozyim hic uyanmazsa 5-6saat nolcak kilo alimi azalmaz mi?

Niye azalsin ki sen gece 5 6 saat ac kalinca zayifliyormusun tam tersi cok acikinca daha istahli yiyorsun degil mi? Oyle dusun tatlim. Hem aciksa durur mu uyanir yikar ortaligi.. Zayiflamaz.eninde sonunda bu cocuk duzene girecek hem uykuda buyume hormonu salgilanir. Uyuycak ki buyuycek.

Son düzenleme:
kızlar ben geceleri çok sinirli oluyorum elimdee değil. Mesela son kaç geçedin hiç uyumuyor sayılır. Ya saat başı ki emdir gazını al uyut ikinci uyanışı bir saati buluyor yani ortalama yatım saat uymuş oluyor ondada beşiğini salla babam salla. Uyanıyor mememde uyumak istiyor. Memeyi emerkende keyif yapıyor çekiştiriyor ucunu yakıyor açılıyor. Bend uyudu diye memeyi ağzından alıyorum yatağına koyuyorum anında uyanıyor ağlıyor tekrar meme ağzında
Hep böyle gidiyor geceleri. Bende yoruluyorum eşime veriyorum azıcık salla veya gazını al diye eşimde durmuyor ağlıyor beni istiyor. Galiba sinirlendiğim için bebeğim de sinirleniyor. Sabah olunca çok pişman oluyorum neden öyle davranıyorum diye.
Bana bir çözüm bulun sağıpmı versem sütümü. AMa bebeğim kokumü istiyor onu anladım. Hatta çok içinde kusuyor. Bu sabah ilk defa içtiğini n hepsini kustu üstüm başım kalmadı battı. Neden kustu anlamadım. Üzülüyorum bu Halim'e kızlar çok fenayım bana bişey deyin ne olur yardım edin

Son düzenleme:
Canım söylediğin gibi hakkınızda hayırlısı buymuş demekki. Bizler duamızın istediğimizin zamanda, istediğimiz şekilde sonuçlanması sonucu duamız kabul oldu diyoruz. Halbuki bazı şeylerin zahiren bize göre olumsuz sonuçlanması Rabbin katında duamızın başka bir kabul oluş şekli aslında. Sonucundaki hayrı başından göremeyince duam kabul olmadı deyip geçiyoruz. Bilmiyoruz ki rabbim bize ne güzel imkanlar verecek. İnşallah hayırlı kapılar açmıştır mevlam size de.

Kızlar nevar ne yok nasılsınız..
Ben bugün şöyle bir dışarı çıktım. Kızımın burun spreyi az kalmıştı ondan aldım.
Geçerken lactamili sorayım dedim ezcaneye o da züğürt çıktı siparişe göre getiriyoruz dedi. Annem de kızıma ciciler almış kargoya verecekmiş bugün alır kargonun içine koyar gönderirim dedi sağolsun başka eczane dolaşmama gerek kalmadı.
Kendime bakım olsun diye yüz temizleme jeli, kremler aldım stres attım birazcık..
Evde işler bekleyedursun dedim bir defalık.
Kaçamak yapmak lazım gerçekten iyi geliyor bazen.

haklisin canim nm bileyim icime sinmiyor kucuk diye. hic aclik icin aglayip uyanmadi o yuzden ya uyanmazsa die uyku tutmaz gibi

Canım bu hal hepimize geldi sadece sen değilsin ki. Öyle anlar geliyor ki çıldırası geliyor insanın. Ne yapacağını bilemiyorsun. Eşlerin bu durumda pek yardımı olamıyor çünkü annelerini istiyor bu yaramazlar. Ben hep la havle çektim, okudum rahatlayım diye. Başka yapacak bir şey olmuyor bu gibi durumlarda.Cennet bedavadan ayağımızın altında değil sen orasına bak inşallah bu günlerde geçecek sen içini ferah tutmaya çalış. bazen çok bunaltıyorlar bu bebişler annelerini.

Oh ne güzel yapmışs dışarı çıkmaklaokurken bile içim açıldı.

Ay canım inşaallah daha iyi bir anne olurum kuzuma sakin davranmayı öğrenirim. Çok haklısın cennet bedava değil

Kızlar bebeğimin brmundan ses geliyor tıkalı gibi ama nefesi rahat alıp veriyor. Burun açıcı ile açmaya çalıştık dün azıcık çıktı ama ses hala devam ediyor. Ne yapsam ki. Siz ne yapıyorsunuz şu sulardan aldırayımmı eşime. Valla bu bebişlerin masrafı pek çokmuş. Rabb'ime şükür durumumuz varda alıyoruz olmayanlara Rabbim bol rızıklar varsin. Geçen bir gaz damlası aldık oğlumun pipisi kadar bişey 33 tl şu burun açıcı alet bi ile yaramıyor bence
İnş burnu açılır ses gelmez.

mevanur yükseldiğinde diye biliyorum ama en iyi ayşe bilir o geldiğinde cevaplar canımyanılmıyorsam çok bariz bir yükseliş değil beklenen .bence 2 3 güne yükselir belki 15.gün yumurtlayanlardansındır

Canım n ovulasyon testiyle hamile kaldim. 17. Gün çift çizgiyi görmüştum. Ateşolcmeyi bilmiyorum. Sıkıntıların vardı yanlış hatırlamıyorsam inş hersey yoluna girmiştir.

arkadaşlar cevabınız için teşekkür ederim..normalde zaten geç yumurtlayanlardanım ateşim yükselmeyince kafam karışmaya başladı..ama bildiğim bu ay adet olana kadar gün aşırı devam etmek..rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah da aşılamaya gerek kalmaz..rabbim kimine bir ilişkiyle kimisine istemediği halde verir..bazılarına imkansız çocuğun olmaz denir rabbimin mucizesiyle yüzleri güler..bende hiç sorun olmadığı ve deliler gibi çocuk istediğim halde olmuyorsa vardır rabbimin bir hikmeti deyip cani babaların 1.5 yaşındaki çocuğunu döverek öldürmesini izleyip ağlasam onlara buğzetsemde sabretmeye devam ediyorum..ama inanıyorum ki rabbim 2014 te meleğimi bana gönderecek

Canım sen burun damlası mı kullanıyorsun, burun spreyi mi? Eğer damla şeklindeyse doktor bana bir buruna 8-10 damla damlatman gerekir yoksa işe yaramaz dedi. Ben sprey olanlardan kullanıyorum bir sıktırınca tazikli bir şekilde dibine kadar gidiyor sonra bir hapşuruyor benimki ne varsa dışarda böö oluyorum kendim bile :) Tam temizlenmeyince hırıltı geçmiyor maalesef. Geçen bir çıkardı ki az kalsın ben kusuyordum o kadar memnunum spreyden çok güzel temizliyor yani.

Canımspreyin adı ne? Evet canım tazikli olunca temizlenir ancak.
Bir komşuda sprey iyideğil demişti ama banadaspreydaha kullanımı rahatgibi geliyor.

Canımspreyin adı ne? Evet canım tazikli olunca temizlenir ancak.
Bir komşuda sprey iyideğil demişti ama banadaspreydaha kullanımı rahatgibi geliyor.

Fizyosol kullanıyorum. Aynı markanın damla olanı da var ama açılınca 5 gün kullanılabiliyor sadece. O yüzden eczacı bana sprey olanını tavsiye etti. Sprey ne açıdan iyi değilmiş ki içerik olarak aynı diye biliyorum. Bir de buruno nun kapsül şeklinde olan damlaları var tek kullanımlık onun fiyatı 21 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam. Benim kullandığım fizyosol sprey 9 lira.

Çok teşekkürler canım eşim gelirken alsın inş.
Sen nasıl oldun atlattınm hastalığını. Benim oğlum uyuyor şimdi. Bend uzandım sırtım çok fena ağrıyor

Canım rica ederim böyle yardım imkanım olunca bende memnun oluyorum.
Ben atlattım çok şükür ama çok çektim. Bebek olunca hasta olmak çok daha zor oluyor. Hem kendin hem bebeğin zor durumda kalıyorsun. Benimki de bir yerde durmuyor ağlıyor öyle olunca kendimi düşünemiyorum daha da kötü oluyorum. Kendime bakayım ki hasta olmayım diye herşeyi yapmaya başladım pekmezler, ballar ne bulduysam yiyorum çeken bilir çok zorlu bir hafta geçirdim. Aman sende dikkat et benimki aslında üşütmekten değilde yorgunluktan, geçiştirmeli beslenmekten oldu vücut zayıf düştü. Esma dersen sürekli emip beni tüketti mama da hiç yemedi olan bana oldu:) Napalım artık yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun da biz bir şekilde geçiştiriyoruz. Yorgun düşmemeye bak grip bir yakalarsa bu havalarda vallahi 1 haftadan aşağı bırakmıyor benim gibi çok çekersin Allah korusun.

yok canım bizim ki dediğim gibi ileri derecede.eczane daha getirmedi hem sebamed istedim hemde hametanı istedim ikisinide denicem en çok bunları duydum.bizim bezde aynısı teyzesi hatta değiştirmeyi düşündüm.
maşallah sizin sabahlar geceler birbirine karışmış:)))bizimki de pek farksız değil:))
Allah yardımcımız olsun canım..

Allah korusun canım eşimden geldiğince yemeye içmeye kan yapıcı şeylere dikkat ediyorum. Buralardada çok fena hasta olan arkadaşlarım var kuzu. Galiba salgın var çok fena hemde. Dilerim bize uğramaz. Uykusuzluk vami çok yoruyor. Gerçi gece boyu uyumasa bile sabah 8den sonra izin veriyor uyumama. Çok şükür o uykuya ayaktayım zaten.
Bana hala ara ara ağlama krizi geliyor ama ağlamak istemiyorum tutuyorum bu defa boğazıma vuruyor ağlamayınca.
ben böyle olmamalıyım istemiyorum ya böyle olmayı,mutlu huzurlu olmam lazım. Çok şükür evimdeyim bebeğimleyim daha ne isterim Allah'tan.

slm kızlar hastalıktan kurtulamadım ve 40 derece ateşten ve 6.penisilini yedikten sonra bugün daha iyiym.Bebişimden iki gün uzak kaldım bulaşmasın diye bademciklerim tamamen şişti ve boğazım kapandı.Neyse Rabbim herkese yeni yılda sağlık versin ben hasta girdim yeni yıla umarım iyi bir yıl olur.Bebişimin 6.ay aşıları oldu bugün.3 iğne ve bir damla.Çok ateşlenmeden atlatırız inş.Hepinize sağlık ve huzur diliyor bebişleri öpüyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…