Bol bebiş topiği

Süslü Özlem Bende 2 gün önce ruhsatımı almaya giderken süslendiğimde çok hafiflemiş hissetmiştim.Ve tabi ertesi gün aynı
Ayy valla çok sevinirim.Gönder lütfen.:18::18:

Kızlar bugün mevlüdü atlattık çok şükür. Kaç kişi mi vardı. Tam tamına 45 kişi. Dün gece de benim kız huysuzluk edip uyumadı bugün çok ama çok zorlandım hem uykusuzluk hem yorgunluk hepsi bir arada. Günün yorgunluğunun sonunda içmi rahatlatan farklı ağızlardan kızım için dualar almak, hayırlı dilekler işitmek yorgunlumu bir nebze olsun alıp götürüyor. İnşaalh sizlerde güzel bir şekilde atlatırsınız..

Gecmis olsun canim Allah kabul etsin.
Artik guzel guzel dinleninkizinla.

merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar,

spermiyoram sonuçlarını aldık. sayı ve hareket normal sınırlar içerisinde ama morfoloji %2 çıkmış.

baş anomalisi % 50
ara parça anomalisi % 23
kuyruk anomalisi % 25
sitoplazmik droplet % 6

anladığım kadarıyla % 2 normal şekilli sperm var. bozuk olanların %50 si baş anomalisi olduğu için döllenme gerçekleşemiyor.

bu konuda ilgisi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. düzelmesi mümkün mü, tedavi süreci nedir, normal yolla hamile kalma durumum nedir?

tabi haftasonu herkes bi yerlerde di mi:26:

kimseciler bişey yazmamış neredeyse doğuştan kısır kabul etti kendini Allahım sen bana yardım et..

Kızlar can arkadaşlarım,beni en iyi anlayan beni rahatlatan kardeşlerim sizlere çok teşekkür ederim benimle bebeğimle ilgileniyorsunuz dilerim sizlerle arkadaşlığım daim olur. Gelelim bize oğlum dün akşam 5ten beri durmuyor. Doğru düzgün uymuyor. Dün akşam misafirimiz vardı ben hiç yatak odasından çıkamadım taaa gece 10gibi uyudu birz geçtim oturdum azıcık.
Sonra sabahı sabah ettik bügünde aynı huysuzlık yapıyor. Gazı var çıkartıyorum yine var anlamadım gitti gazman oldu oğlum anası gibi bende rezene içiyorum onu iç bunu iç daha ne içeyim arkadaşlar.
msmesi canım şu tarifi bul bana ne olur,ablalık yap bacına...
Diğer kızlar hepinizin yazdıklarına cevap yazacaktım seçtim cevapla dedim Bilal durmadı unuttum sonra.
sulecim 39haftayı doldurdum doğum oldu.
Sağlıkla darısı sana.
waves canım çok şükür atlattın mevlidi çok sevindim senin adına.
Bende aile yemeğini atlattım ama nasıl gel bana sor
Gelenlerden biri girişti hemde fış fışşşşş burnu akıyor siliyor öksürüyor,çocuğu yatak odasına aldım hemencecik,dediki ne kaçırıyorsun bebeği bi göreyim neyse gördü. Çok kalbime almak istemedim hasta oluruz diye ama bütün gece tevafuk burnumun dibine oturdu bende hemekalkıp mutfağa veya bebeğin yanı na gittim. En son yine yanına oturmak zorunda kaldım bende anneme dedim yer değişelim suratı bir şekil oldu ama kusura bakmasın yani
Bebeğim huzursuzluk diye bürün gece yatak odasındaydım diyebilirim. Ilin kötü tarafı eşim hasta burnu akıyor hali yok ama ondan kaçıramıyorum bebeği Allah korusun bizi.
Ben arkadaşlarım için salı günü mevlid yapacağım Allah izin verirse.
İnş kolay geçer. Dün hiç yorulmadım şükür annem görümcem yaptı herşeyi tanizi yardım ettim ama azıcıkkk
Dilerim salı Günü'de yorulmam
Aişem canımmm dilerim bundan sonra düzgün ortamlarda bulunursun ve gerilmezsin,bizim mevlidi okuyacak olan hocada genç ve çok tatlı. Hüsalı günü programı varmış bizim için devretti birine ve gelecek inşaallah.
cadıozyyyy anam Allah ezginin gazını alsın sanada yardım etsin. Çok zor onu yeme bunu yeme
Ben aynaya bakmak istemiyorum ken seviyem 7,rengim sarı baya çirkin oldum oğlum bütün güzelliğimi aldı benden
Öptüm hepinizi. Bilal müsaade etmişsen uyuyayım biraz

Son düzenleme:

Dadlım ben anlamam ki bu sonuclardan keşke yardım edebileydim

Gündüz cok uyuyunca bizim kiz da uyumuyor gece. Önceden gunduz uzun uyurdu simdi en fazla bir saat. Buyudukce kolaylasiyor mu yoksa zor,lasiyor mu bakmak bilmiyorum.

benimki gündüz de uyumuyor gecede uyumuyor
allah kabul etsin canımdarısı başımıza bugün şeker sepetini yaptım çok güzel olduşeker siparişini verdim .daha çook işim var benim
canım niye kalmayasın kalırsın şimdi spermiin içinde 1 tek tane sağlıklı sper varsa bie onu alıp onunla aşılama yapıyorlar. kürler de vardır bunlar için sakın moralini bozma tıp eskisi gibi değil ki
tabi haftasonu herkes bi yerlerde di mi:26:

kimseciler bişey yazmamış neredeyse doğuştan kısır kabul etti kendini Allahım sen bana yardım et..
bıra biraz öyle düşünsün ilk test istendiğinde nasıl davranmıştı sana teselli yoluna gitmeye kalkma sonu gelmez sen bir şey demezsen oda söylenmeyi bırakır.
canım benim hadi geçmiş olsun buldum buldum birazdan yazıcam az sonnra şok şok şok

ölçülere sadık kalın kızlar
1 yemek kaşığı ıhlamur
1 tatlı kaşığı rezene
1 tatlı kaşığı anason
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
hepsini bir demliğe koyun 2 su bardağı kaynar suyu ekliyorsunuz 10 15 dk demlendikten sonra içiyorsunuz..bebek uyumadan yarımsaat 40 gk önce içerseniz bebeğede uyku veriyor.ama en önemli özelliği gaz giderici kas gevşetici.sinirleri yatıştıyormuş. yani lohusa sendromu kaygı tasa için birebirmiş canım .kızkardeşime birteyze önermiş oda sezaryanla doğum yaptı gazı cok oluyordu dolayısıyla ağrısıda.depresyonuda 2 .de biraz geçte olsa bu tarifi almış ondan sonra çok rahatladın diyor.dr arkadaşıga kullanmış oda öyle benim bir anason eksik yarın onuda alırsanm yaşasın uyku....günde 2 bardaktan fazla içilmiyor sabah akşam

Son düzenleme:

aşlama vs olabileceğini okudum araştırırken de kaba bir hesap yaptım kendi bildiklerimle; sağlıklı bir çiftte aylık gebelik ihtimali % 20 ise, bizde % 2.5 oluyor..

şu anda bunun doğuştan değil sonradan da olabileceğini, aradan 15 yıl geçtiğini anlatamıyorum. birazdan gelir konuşuruz yine, sorar mutlaka, anlamassa kendi bilir ne yapayım... dr anlatsın bi zahmet

bgün dedim zaten değdi mi yaptıklarına, örneğin nasıl alınacağını bilememiş miş... sonra bişey dedi ben de sen onu bırak da canıma okuduğun günlerin hesabın nasıl vereceğini düşün dedim , sustu nedense

kizlar yakinda asi icin saglik ocagina gidecekler benim icin sorabilir mi? Tr ye donus yapicaz da 3.ay gibi.
Sorum su yurtdisindaki asi yapilcak 8. haftada 1.doz besli asi yapilcak 2. ve 3. doz trde olur mu? Bir de 2.ayda yapilacak asi 3. ayda olur mu? asi takviminde yazan aylar disinda oluyor mu? Burda hepatit ve verem yok onlar ilk aylar onu gelince yapabilir miyiz

ben ocakta gidicem giden olmamışsa ben sorarım canım.

allah yardımcın olsun canım normal yolla evet canım.ama aşılama yapıldığında tutmama ihtimalin yok. çünkü senin bebek taşımayla yada gebelikle ilgili sorunun yok .kadında problem olduğun da hamilelik zorlaşıyor. şu durumda tek bir spermin alınıp yerleştilmesiyle gebeliğin başlar. bunları da bir arkadaşım var 10 yıldan fazla uğraşıyorlar aşılama falanda yapıldı ama olmuyor.dr kimyanız uyuşmuyor demiş yani ayrılırlaesa her ikiside çocuk sahibi olabilirmiş.ama birbirlerini çok seviyorlar.çok üzülüyorum onlara

Allahım neler var ya rabbim... Şükür halimize... benlik problem var mı hsg den sonra görücez... şimdilik tsh da kontrol altında.. hep ona yoruyordum ben. Ne yazıldıysa onu yaşayacağız, hayırlısı Allahtan inşallah..

ismi konulursa rabbim inşallah şifasınıda verir hsg de tüplerde tıkanıklık yapışıklık varmı diye bakılıyor hsg den sonradaçok hamile kalan var kuzum inşallah çabucak sonuca ulaşısınız kuzum.her kısmet ben kızımı dan sonra7 yıl korundum 4 yıl sebebsiz yere bekledim nasip kısmet rabbim sizleri bekletmesin

benim hacı sabah 4 te uyandı gün boyunca 1.5 saat uyudu şimdi yine daldı o uyurken behde yatayım nekadar uyursa banada okadar uyku.allah rahatlık versin

Teşekkürler canımmm inş deneyeceğim dilerim faydalanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…