Bol bebiş topiği

kuzum bende 9 ay boyunca laptop kullandım AİŞEM gibi.
yastıkla kucağımdaydı topikte takılıyordun satlerce
Çok şükür sorunum yok. ama son zmanlarda ayped kullanıyorum.
yada pc başındayımk oğlişe ışın hızıyla yetişmek için.
kafana takma bu kadar.

sağol canım inş deneyeceğim.
bal katıyormusun sen yada ben katsam bişi olmaz demi,etkisi falan ölmez inş.
kuzum sütün azmış gibi düşünme pisikoloji ile çok etkili süt meselesi.
oğliş doyuyorsa mıkırdanmıyorsa açlıkktan kafana takma bence.
biz yoğun bakımdayken bir bayan vardı annesi ha bire sütle ilgili kıza baskı yapıyordu şunu ye şunu iç falan.
kız diyordu pisikolojim alt üst oldu sütte olmuyor.
evte canım ben hazır cevabımdır ama artık bıktım cevap vermekten.
senin oğl,iş ne alemde takmeliyormu anneciğini.
sağol canım oğlum için ve onu bize verenin rızası için en güzelini yapmak istiyorum ...
Minnoşum..
Eki Görüntüle 902219

Ve odasından bir kesit,
maşaallah canım kızın harika odasıda geniş ne güzel..
nerdeydiniz siz istanbul değildi demi ?
neden öyle düşünüyordun canım,bizim mevlidler çok güzel oluyor.
Allah kabul etsin,çoğu Mevlide ben gidiyorum okuyorum sonrada güzel yumuşak ve herkesin anlayacağı dilden sohbet veriyorum ve kimselerde alınmıyor. sohet verirken laf sokanıda ilk kez duyuyorum ne acayip bir dünya. ahir zmandayız.
veya senmi güceniyorsun laflarından. olabiliyor arda bazı insanlar beindende hşlanmıyor halbuki kalbimi niyetmi bilen Allah.
ben bugün laf sokmadım desemde kalbimdekinin hesabını vereceğim.
her neyse demem oki okunmuş olsa bile bence Kuranlı bir hoşgeldin daveti verirsen kızın için daha iyi olur.
sakın kırılma yazdıklarımı.
Ben Allah yolunda bir zeerrecik olabilmak için çalışıyıyorum ama kendini bikmez insanlar eleştirip canımı acıtoyor o yüzden hep hüsnü zanda bulunmak lazım ilim ahline o yoldaki kişilere...

Selam aysem nasilsin bebegin nasil?
Ben pek iyim deglm adet oldm zor gecti, psiolojim bozuk, esimi cok ozledim

kizlar sagolun moral oldunuz opuyorum hepinizi

Minnoşum..
Eki Görüntüle 902219

Ve odasından bir kesit,

oyy canım maşallah ne güzel tombik
gözlerinede bayıldım Rabbim bağışlasın..

bizde iyiyiz teyzesi evet tekmeliyor özellikle
gece yatağa giriyorum tam uykuya dalıcam başlıyor tekmelemeye:))
Rabbim sağlık sıhhat versin canım senin kaçıncı haftada doğum oldu?

Dileğim hoca konusunda pek şanslı değilim.Daha doğrusu ortamda hemen gerginlik oluşturuyor kadınlar.O öyle değil,ben şöyle biliyorum falan.Katıldığım tüm sohbetlerde oldu bu gerginlikler diyebilirim.Ben üstüme alınmam gerginlik konusunda.Çünkü yorum yapmam konulara.Dinlerim sessizce almam gerekenleri alırım.Ama herkes benim gibi değil.Mutlaka hocanın söylediğine ters düşen birileri oluyor.Hocanın sohbeti sıkıcı olduğunda diğer konuşanları hoca azarlayınca daha geriliyorum.Okul değil sonuçta orası.Elbette konuşanı dinlemek edeptir ama annannem yaşındaki insanlarında yanımda azarlanması beni geriyor.Hele de bu evimde olursa daha çok gerilirim ben.O yüzden değiştirdim konseptimi

cevodileksum canım benim.Allah yardımcın olsun.İnan her daim dilimde ismin eşinle kavuşmanız için.Allahım sana da tatlı bi cimcime versin uğraş dur onunla.Biz iyiyiz çok şükür.Hava soğudu,dışarı çıkamaz olduk.Misafir,gelen giden,bitmeyen ağrılarımla yaşıyorum bakalım

LEYLAM masallah kizin cok tatli Allah anali babali buyutsun. Ne de guzel saclari var. Masallah.

KARAPISSO canim en sekerli icemiyorum aliskanlik. Ama yaninda birseyler atistiriyoum. Bal daha iui olur bence hem cok faydali. Bence aynen devam et. Etkisini azaltmaz daha da arttirir..

AYSEM hayirli ugurlu olsun canim ruhsatin. Hifa uguruyla geldi.

KARAPİSSO

canım biz darıcadayız. istanbulun arka bahçesi dedikleri yer :) Nasıl gidiyor annelik. Gece uykuları nasıl, emzirme sorunları var mı.
epack, kızcağız gece 4 de mesaj yazmış dün sağdım şu kadar süt çıktı az mı diye telaşa düşmüş o saatte garibim:)
Benim kız da bugün huysuz uyanıp uyanıp ağlıyor. Yarına mevlid var ya huysuzlaşmazsa olmaz onun provalarını yapıyor kesin:)

Teşekkür ederiz teyzesi. Gözleri doğduğunda maviydi. Sonra elaya döndü. Artık kahverengi olmaya başlıyor gibi. Böyle kalsa diye umut ediyorum ama birçok bebek gibi biz de kahverengiye dönücez galiba.

Kızlar bugün bimde panduflar vardı bende numara bulabilmek için erkenden almaya gittim. Tabi tahmin edildiği gibi saldırmışlar. Bende o kadar insanın arasına dalmış pardon bende geçebilirmiyim diyorum beni dinleyen bile yok. Bende ne yapayım kabayla kaba olacaksın dedim daldım aralarına itiş kakış. O savaştan iki pandufla sağsalim yara almadan çıkabildim :)

Son düzenleme:

Bu tür ortamlarda zaman zaman bulunurum. Konya veya Kocaeli hiç farketmiyor herşeyde yaşanan durum aynı söylediğin gibi. Çok iyi yaparsın benim öyle bir imkanım olmadığı için başa gelen çekilir durumundayım. Burada kendi arkadaşım çevrem yok memleketim olmadığı için. Hep kendi çevreleri geliyor atlatıp kurtulayım diye geri sayıma başlamış bulunmaktayım. Hoş bir ortamın olacağı, sevdiğim, kafa dengi olan kişilerle kızımın mevlidini yapmayı çook ama çoookkk isterdim ama napalım uzak yere gelin gelince böyle işte.

Leyla canım Rabbim evladını hayırlı sağlıklı etsin inşallah. maşallah çok tatlı...

Dilek, Ayşem canım ne yazık ki bugün test tek çizgiydi. Yani hamile değilim.. Bi an umutlandım ama ikinci defa yumurtladım galiba ya da hormon dengelerim alt-üst oldu:)) Nasip değilmiş. Rabbim önümüzdeki aya nasip der inşallah..

Evet kızlar pratik tatlı tarifi isteyenler için ekliyorum..

ŞİPŞAK TATLI
Kedi dili bisküvilerini süte batırıyoruz arasına nutella ve arzuya göre ceviz fındık koyup, hindistan cevizine buluyoruz.
Tatlımız hazır. .

Bravo sana valla.Ben hayatta yapamazdım.

Haklısın,işin zordur senin.Mesela şimdi ben ctesi yapayım çalışanlar da gelebilsin istiyorum.Ama görümcemi istemiyorum,çünkü ctesi çalışmıyor ve kesinlikle gelir.Nolcak şimdi?:44:
İnşallah bu ay olur :)))
Thanks canımcım

canım ayşem geç oldu biliyorum tebrik ederim canım emeklerinin karşilığinı rabbim sağlık rızk mutluluk olan versin canım geç yazdım ne olur kusura bakma benim hacıyatmazla hangi sayfayı okudum yazdımmı yazmadımmı artık kontrol edemiyorum geçmişi okuyayım diyorum yazamadan geri çıkıyorum direk bir şeyler yazayım diyorum konuya fransız kalıyorum kusuruma bakmayın ne olur kızlar hakkını helal et ayşem
Kızlar inciden bugün hiç ses çıkmadı doğum yapmış olabilir mi merak içindeyim..
galiba doğum yaptı bebeğin kilosu yeterliyse alacaklardı galiba değilmi yanlış okumadıysam. inşallah her ikşsşde sağlıkla geri dönerler
canım benim her gün dua ediyorum her açtığımda inşallah dilek bu gün daha iyiyim der diye okuyorum .hamilelik sendromu falan aklına getirme durumuna at takma .geçiş süresi yeni bir cana yeni bir vucuda ve yaşam şekline alışma süresi.günlük rutinlerin bile değişiyor insan ister istemez geçiş süresünde bocalıyor buda çok normal .yaşadığın ve hissettiğin her seyin normal olduğunu unutma ki sen iki kere doğum yapmış gibi oldun ve çok şükür ki bebeğin kucağında sen iyisin annen yanında önemli olan yanlız değilsin canım onun için sendromo unut tamam mı.hamileliğimn başında sonuna kadar hatta doğumdan 1ay sonra bileöyle şeyler yaşadım atlattım ki hiç sendrom demedim güçlü dur çünkü annesin sana muhtaç olan artık 2 kişi var kuzum . imanlı bir insansın ve arık her gün çok güzel geecek.
ağrılardan dolayı böylesin geçeçek ablacım. kendini sıcak tut sezaryanda soğuk çok sızlatır ve gaz yapar canım .bir çay tarifi vardı bula bilirsem yarın yazarım hem gaz hem süt hemde sinirleri gevşetmek için anne içiyor. ama bebek üzerinde de etkili bir teyze yazdırmiştı kızkardeşim için inşallah bulurda yazarım canım
kuzum kıyaslama yapma benc eher bünyenin süt üretimi farklıdır her bebğin doyduğu süt miktarıda farklıdır canım. düşünkü senin gün içinde tükkettiklerin bile süt üretimini etkiliyor oyüzden takılma bebeğin doymasa sana öyle bir anlatırki anlamaman imkansız olur epac im evet pompa süt kanallarının ancak önündekini çekiyor arkada süt ne kadar olsa kalıyor birde kısa sürede sağıyorsan ozamanda az çıkar ağır ağır çekersen bebeğinin emmesi gibi ozamanda farklı alırsın sütün miktarını
lcw kşye birde bben uğrayayım canım tekar hayırlı olsun belgen 24 daire den misafir 3 5 kişini gelmediğini ve tek geldiğini düşün 20 kişi allah yardımcın olsun küçük çaplı bir mevliüt organizasyonuda seninkiymiş canım.şimdiden devasa büyüklükte kolay gelsin

sağol canım inş deneyeceğim.
bal katıyormusun sen yada ben katsam bişi olmaz demi,etkisi falan ölmez inş.

kuzum sütün azmış gibi düşünme pisikoloji ile çok etkili süt meselesi.
oğliş doyuyorsa mıkırdanmıyorsa açlıkktan kafana takma bence.
biz yoğun bakımdayken bir bayan vardı annesi ha bire sütle ilgili kıza baskı yapıyordu şunu ye şunu iç falan.
kız diyordu pisikolojim alt üst oldu sütte olmuyor.

evte canım ben hazır cevabımdır ama artık bıktım cevap vermekten.
senin oğl,iş ne alemde takmeliyormu anneciğini.
sağol canım oğlum için ve onu bize verenin rızası için en güzelini yapmak istiyorum ...

maşaallah canım kızın harika odasıda geniş ne güzel..
nerdeydiniz siz istanbul değildi demi ?

neden öyle düşünüyordun canım,bizim mevlidler çok güzel oluyor.
Allah kabul etsin,çoğu Mevlide ben gidiyorum okuyorum sonrada güzel yumuşak ve herkesin anlayacağı dilden sohbet veriyorum ve kimselerde alınmıyor. sohet verirken laf sokanıda ilk kez duyuyorum ne acayip bir dünya. ahir zmandayız.
veya senmi güceniyorsun laflarından. olabiliyor arda bazı insanlar beindende hşlanmıyor halbuki kalbimi niyetmi bilen Allah.
ben bugün laf sokmadım desemde kalbimdekinin hesabını vereceğim.
her neyse demem oki okunmuş olsa bile bence Kuranlı bir hoşgeldin daveti verirsen kızın için daha iyi olur.
sakın kırılma yazdıklarımı.
Ben Allah yolunda bir zeerrecik olabilmak için çalışıyıyorum ama kendini bikmez insanlar eleştirip canımı acıtoyor o yüzden hep hüsnü zanda bulunmak lazım ilim ahline o yoldaki kişilere...[/QUOTE]

kuzum bal hangi çaya katılırsa katılsın onun etkin maddesini miktarını artırımış.ama kaynarsuya değil canım ozaman etkisi kalmazmış

ellerine sağlık kevok gerçekten şipşak mış

Son düzenleme:
msmesi est.canım benim.Ne kusuru.Çocuklunun halinden anlayabiliyorum artık.Ayrıca helal olsun hakkım varsada.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Günaydın canlar.
Sisli bir cumartesiye uyanmışız bugün.
Artık bu ağrıların peşine düşmenin vakti gelmiş bende.Ağrılar iyiden iyiye arttı.Bu sabah kessinler bacaklarımı diye sayıklarken uyandım.
Aldığım örgü kitabını inceledim dün.Muhteşem şeyler var.Patik ve şapkadan başlayım dedim kuzuma.Malum kış çetin geçecek bu yıl.Evdeyiz hep belliki.
Bugün örgüye sarmaya karar verdim.Yarın büyük ihtimal büromuzu temizlemeye gideriz.Çünkü eskiden depo olarak kullanılıyormuş boş koliler falan.
Ptesi evi tül,kapı baştan aşağı temizleyim diyorum.Salı da kendimi mutfağa kapatırım çarşamba günkü savaş kazanmış olurum böylece Pasta için annem de yardıma gelecek.
O gün mevlüt demeyim de artık partimiz için gün de belirleriz.Bakalım onun hazırlıkları için kaç gün lazım olacak.Minik davetiyeler hazırlamak istiyorum.Yada misafirler giderken anı olarak vermek için minik hediyeler ve notlar.Butik kurabiyeler.Üzeri süslü pasta.Balonlar,renkli süsler vs.Hatta kızımın günlüğüne yazmaları için defteri de vereceğim gelenlere.O günün fotoları ilk kez basına çıkacak Bebeğime hoşgeldin partisi gibi bişey olacak benimki.İnşallah hayallerimdeki gibi olur herşey.

Merhaba kızlar gecmise söyle bi goz attim yazamıyorum kusura bakmayın. Eşimin telefonundan girdim. İnanın firsatim olmuyo. Oglus 5.5 aylik oldu.ek gidaya başladık hafiften.sut de az gelince kıyameti kopariyo mecburen devam sutu aptamil veriyorum. Elma puresi 1 hafta sonra havuc suyu arti elma puresi 1 hafta verdim. Simdi dr basit corbayla basladik. Patstes,havuç, 1 bardak su 1tatli kasigi pirinc ve pistikten sonra 1 cay kasigi zeytinyaği. Bu dr. Un verdigi kitaptaki tarif belki denemek isteyenler olur. Hepiniz duamdasiniz. Ayse hayirli olsun bu arada. Ben de 2.unv okuyorum geçen hafta sinav vardi bebekten calisamadim pek iyi geçmedi. Bakalim bir ay sonra finaller var hayirlisi. Demem o ki başarmak insani cok mutlu ediyor. Cok is var beni bekleyen kuzey syagimda uyurken yazayim dedim. Cok optum sizi

Hoşgeldin canım.Maşallah kocaman olmuş paşa.Tarif çok güzelmiş.Hemen not alıyorum.Drun kitap mı verdi ben mi yanlış anladım acaba?:44:Herşeyi araştırdım az çok bilgim var ama bebek yiyecekleri hakkında hiçbirşey bilmiyorumEk gıda beni korkutmuyor değil:18:
Çok sağol canım benim.Allah seni de sonuna ulaştırsın inşallah.Okulu ve eğitimi çok sevdiğim için garip geldi yolun sonuna gelmek.Hayırlısı olsun hepimiz için

Selam millet. Bugun pek sakin bizim mekan. Bizim kiz cok huysuz bugun. Yogurt yedim dun aksam o mu gaz yapti acaba? Onu yeme bunu yeme ne yiyeyim ben? Ezgiye inat bugun giyindim suslendim makyaj yaptim oh bee kendimi gormek ne guzelmis bambaska bir insan goruyordum aynada.

AYSEM HIC korkma ek gidadan. Ben yarismaya katilmistim slayt hazirlamistim epey arastirmistim ozaman. Hala duruyor dosya. Onu yollarim sana istersen zamani gelince. Bu arada buronuz hayirli ugurlu olsun. Bol kazanc getirsin size insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…