Bol bebiş topiği

sagol teyzesi
insallah zeytin de bole pozlar verir
İnşaallah canımmm
Çok güzel haber bu maşallah kuzum.
Dualarla dahamda iyi olacak inşaallah...
Sende iyisi varsın tatlım
Âmin canım Allah gücünü arttırsın.
Neyse sen artık formasyonuna sonrasında memur olmaya bak.
Bebeğini rahat büyütmek için.
Kimsenin sözüne bakma sakın verme bebeğini onlara...
Sende savunma dilekçeni yaz.hepsinin bir iftira olduğunu mağdur olduğunu hatta sana yaptıklarını yaz,madem adam olmayan kişi sana iftira atıyor artık evine geri dönsen kaç yazar? Nasıl yüzünüze bakacaksınız. Nasıl aynı yatağa gireceksiniz.
Anne oluyorsun diye bebeğin için böyle bir adamla ömür tüketme derim sana...
Sen şimdiye kadar hata ermişsin hep kalbinin sözünü dinlemişsin şimdi üde sakın aynı hatayı yapma...

Allah sana şifa versin,bebeğinizde anala babalı sağlıkla Salih olarak yaşasın kuzum...

Rüyamda baktım ki topikte hamile olduğunu yazmışsınnn
Şok oluyorum tabi haliyle,demek seni çok düşünüyorum dua ediyorum bak rüyalarıma girdin

Son düzenleme:
Kızlar çok halsizlik bitkinim
Dünden beri sulu akıntım var.
Doktor sancın olmazsa p.tesi gelme dedi ama bu konu önemli sanki. Gitmem gerek gibi hissediyorum.
Birde çok merak diyorum açılma devam ediyorumu ?
Bugün pazar topik sessiz sedasız

Talim benim uzulmeme calis hifa icin allah sana huzur ve mutluluk versin,allah herkezin yuvasina huzur versin.
Esinde nazlaniyor bence sana, sende biraz onla ilgilen soyle guzel bi pasta yap ustunede iyi ki varsin haytaim falan yaz ona ozel bi hediye al,erkeklerde bebek gibiler. Hadi guzel haberlerle gel bize

Canim adasim bence ihmal etmeden git sen yarin bi sanci yoksada akinti var de insallah sende guzelce dogurup gelirsin aramiza allah sana guc guvet versin balim

Ay bu aktarlar da cok bilmis ben aci elma yagi alirken bana da daha bebek dogmamis erken degil mi dedi. Sanane be adam dertmi sana.. bosver canimcim sen elalemi. Ona neymis ki. Acilma baslamis iste bunun daha ne acelesi olacak ki.

Canim istersen yarin git. Sulu akinti suyun geliyor olmasin sonra azalir filan Allah korusun.
Bilal bey cok akili birr cocuk olacak insallah.
Ayycok az kaldi. Besiginin icinde uyuyor olacak cok yakinda. Insallah uyuyacak ezgi ablasi gibi annesini uyutmamak icin elindejn geleni yapmayacak. Sensorlu ezgi. Ben yataim hemen miziklamaya basliyor.bugun gozlerim?yaniyor.ben yattim uyandi simdi uyuyor hanfendi. Simdi de ben onu uyandirayim mi

Canim adasim bence ihmal etmeden git sen yarin bi sanci yoksada akinti var de insallah sende guzelce dogurup gelirsin aramiza allah sana guc guvet versin balim
Bey gideyim kuzum,darısı sana tatlı adaşımmm
cadıozyyyyy

Bende öyle düşündüm,Allah tan çok su içiyorum..
Gideyim sabah hayırlısıyla,aynen canım sinir bozucularrr
Uyyy annesi sen ona kıyamazsınki uyndırmaya.
Cadı ezgiiiiii bırak annişte uyusun azıcık. O seni 9 ay ne hallerle taşıdı.
Senin cadı olacağın ozamandan belliydi,anneciğini ayıltp bayıltıyordun

Sen hakkını helal etsen bile Allah senin hakkını soracaktır zaten.Adil olan "O".....

İyi de hayatı,düzeni,vücudu altüst olan,sorumluluğu %bi milyon artan,eve kapanan benim ona noluyor
Allahıma bin şükür Tubiloosh.Çok şükür güzel haberler gelmiş.Allah yardımcısı olsun bi an önce kurtulsun o soğuk hastane odalarından
Çok çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsın canım benim.Merakla bekliyoruz doğum hikayeni
Rüyamda baktım ki topikte hamile olduğunu yazmışsınnn
Şok oluyorum tabi haliyle,demek seni çok düşünüyorum dua ediyorum bak rüyalarıma girdin
Canım benim.Sıkma canını benim yüzümden.Zaten sıkıntılı günlerdesin.Etkilenir kuzucuğun Allah muhafaza.
Bence yarın drunu ara sulu akıntını tarif et.Gel derse gidersin.Açılmayı hastanede beklersen çok zor geçer derler hep.

Nazlanmasın kimse.Çekemiyorum artık nazı şifayı
O bana bi pasta getirsin,o yazdırsın seni seviyorum diye.O alsın hediye.Çıkacak fırsatımmı var bu soğukta çocukla.Üstelik bu ağrıyan ayaklarla Ne evlilik yıldönümümüzde hediye aldı bana ne doğumgünümde.15eylüldü doğumgünüm.doğumdan 4 gün sonraydı.Onu bile annemler pasta getirince hatırladı.Evlilik yıldönümünde de benim hediyemi alınca hatırladı.Ama ben onun 10 kasımdaki doğumgününü bile unutmadım,hediyesini de aldım,kutlamasını da yaptım.Nişanlıyken söylediğim tek şeydi.Sadece doğumgünümü de evlilik yıldönümümüzü de unutma.ikisi önemli benim için demiştim.Daha 2.yılımız ve eşim unuttu.Ne şanslıymışım ne kadar değerliymişim onun gözünde.Özel günümüz bile kalmadı artık
Güzel habermi istiyorsunuz vereyim.Bebeğimizle ilgili bi konu,tv kumandası,tuzluk vb şeyleri istemek,acıktınmı,çay istermisin demek gibi hiçbişey hakkında konuşmuyoruz.iyi geceler ve günaydın bile demiyoruz artık.birbirimize dokunmuyoruz hatta bakmıyoruz bile.artık bu eve ait değilmişim gibi hissediyorum.onun odası,onun yatağı işte o oda.2 gecedir ayrı uyuyoruz.gitmiyorum gitmek istemiyorum onun yatağına.sarılmak istemiyorum ona.çıktık markete gittik,bikaç ihtiyaç aldık,yemek yedik.ama ben mutlu değilim artık.böyle şeylerle mutlu olmuyorum artık.onun da beni mutlu etmeye niyeti yok belliki.
sonuç:GİTTİĞİ YERE KADAR....

Bütün hamilelerden ve lohusalardan helallik istiyorum kızlar.Sorunlarımla sizleri üzüyorum.Ama sizden başka kimseyle konuşmuyorum ben normal hayatta.Ne annemle,ne kardeşlerimle,ne arkadaşlarımla.Halimi farkedenleri de geçiştiriyorum veya kibarca konuşmak istemediğimi söylüyorum susturuyorum.Çünkü birinin karşıma geçip yada tlf açıp saatlerce bana akıl vermesini istemiyorum.Alttan al,şöyle yap,böyle yap bilmem ne.
Rüyalarınıza girmek,sizleri üzmek en son istediğim en son şey.Dualarla bugünleri görebildim biliyorum,o yüzden dualarınıza ihtiyacım var bu özel günlerinizde.
Allah hepinizden razı olsun.Her anlamda destek oluyorsunuz bana.Her sıkıntımda 1 yıldır yanımdasınız.Kimsenin yapmadığını yaptınız çoğu zaman.Hepinizi çok seviyorum.

Hayat ne zor en güzel geçirmemiz gereken dönemleri en büyük acılar içinde yaşıyoruz. Çocuğumun dogmasindan, nasil buyutucem diye dusunmekten, yaşadıklarımı yaşamasından korkuyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde duramayacak kadar yikilmisken, içimde bir can canımdan can alarak hergün.büyüyor ve ona en büyük kötülugu de ben yaptım böyle bir babanın evladı olacak. Nasil bir hapisteydim, nasil bir psikolojiye girdim de ben aylarca bu adamdan çocuk yapmaya çalıştım. Nasil güvendimde bana yapmadigini çocuğuna yapacak sandım. Yigenin resmini koymuş faceine kendi çocuğunu umursamazken yiğenine deli oluyor anlamak güç aklım yerine geliyor ama hiç sırası değil 2 gündür ruh gibiyim iyice çöktüm. Rabbimden hayirlisini diliyorum ama gelen gün giden günü aratıyor. Kolum kanadim kırık karda kalmış güvercin gibiyim...

Dimi ya neler cektirdi hele ilk 3 ay. Yasiyormuydum bilmiyoum.
Neyse bugun 1 saat izin verdi beraber uyuduk. Karnimi da doyurdum. Simdi yine uyuycak gibi. Ayagimda salliyorum hafiften hafiften.
Suyu bol?ic kuzum. Insallah bir sorun cikmayacak. Belki aciklik?oldugu icin sizinti filandir ama yine de doktora gornmende fayda var
Nasil bugun var mi sanci filn? Nasil hissediyorsun kendini?.
Allah yardimciniz olsun kuzum. Seni cok iyi anlıyorum. Asagi yukari benzer sorunlar bizde de var. Biz mi degistik yoksa onlar mi degistibilmiyorum. Yada ben bu adami daha once taniyamadim mi?nbenim sevdigimadam bu mu diyorumbazen.belki de zaman herseyi cozer.

Insan bazen tanidigini saniyor insanlari. Ama sonradan görüyorsun gercek yuzunu. Megerse bix onlari gozumuzde buyutmusuz. Gercekte cok farklilarmis.
Rabbim ne yazdiysa onu yasiyoruz. Beki bu senin sinavin. Belki de hersey boyle daha hayirli olacak.
Allahim te zamanda aydinliga cikarsin

Ayşe şu aralar bende de bi duygusallık.eşimi sözlerimle üzüyorum napim dediğin gibi ilgi istiyorum bende.Bizimkinin çalışma şartları ağır anlıyorum onu ama ne bileyim.Bebeğime sarılıyorum çok mutlu oluyorum.Eskiden sadece eşime sarılmak mutlu ederdi.Şimdi tek düşüncem oğlum.Koşturmacayla geçiyo hep.ÇAlışıyorum bi yandan da ev yemek ütü derken kendime kuaföre gitmeye bile vaktim yok.Sıkılıyorum çok kış geldi eve kapandım belki dde ondan.Hepimiz için duygu için de hayırlısı olsun.Dualarımdasınız.

TUBİLOSH

canım o tatlı bebiş inşallah sağlığına kavuşur. onun için duacıyım. benimde abim 2 bebeğini kaybetti biri kız, biri erkek. Onun acısını iyi bilirim inşallah o tatlı miniği anne babasına bağışlar Rabbim..

Son düzenleme:

Kızlar iyi geceler herkes uyuyor galiba. Dişlerim ağrıyor ne iyi gelir? Bir kaç gündür sıkıntıdan gece uyurken sıktım sanırım.

Kızlar akşam yürüyüşe çıktık baya baya sulu akıntı geldi.
Dünden beri devam eden akıntı gibi.
Neyse kalktık gittik hastaneye,önce nstye girdim sancı çıktı ama düzenli değil.
Alttan baktı hala açıklık 1cm. Hatta bakarken bile dedi sulu.
Bi aletle daha baktı.
Dedi kese yırtılmamış delik yok neden sızıyor su analmadım.
Sonra gazlı bezle 15 dk yürü dedi suyun gelecekmi bakalım,yürüdüm su gelmedi ama akıntı geldi krem renkte.
Antibiyotik verecekti. Alttan bakınca enfeksiyon yok dediniz bendede kaşıntı yok neden antibiyotik kullanayım ki dedim.
Neyse ozaman kontrol zamanında doktoruna görün dedi.
Aksi bir durum olmadıkça Çarşamba gideceğim doktoruma.
Ayyyyyy en önemlisi ben ortadayken bir kadın doğum yaptı hemde normal
Akşam 5gibi sancı başlamış 10 gibi hastaneye gelmiş 12 gibi doğum yaptı. Maşaallah çıktı turk gibi hiçbirşeyi yoktu ve az az bağırıyordu ortalığı yıkmadı yani.
Darısı bekleyen herkeze olsun...
Şimdi bile sancım var.
Kızlar stres yapmıyorum annemede diyeceğim doğum yaptığım zaman veya açılmam ilerlerse çıksın yola.
Beni stres yapan bu iş.
Gelip bebeğin doğmasını beklemesi.
Gelince doğmazsa bu defa stres olacağım iş daha kötü olacak.
Dü edin selametle...

Iyi bugün rahat bırakmış seni.
İnş hep iyiye gider kuzum.
Ben sancı kasılma hissediyorum,onun dışında gayet iyiymm. Baya iyiyim
Cumadan beri açılma devam etmemiş demek zamanım var daha.

Gece gece sancım var 2den beti çekiyorum. Şimdi kaloriferin üstüne oturdum sıcak iyi geldi.
Ishalim var sancı var, ve uyuyamıyorum uykum var deli gibi.
Dedim sizlere dua edeyim belki bunlar doğum sancısıdır. Gerçi gece 1gibi döndük eve doğuma dair bişey yoktu,eğer sancılar böyle devam ederse giderim sabah. İnliyorum sancıdan eşim mışıl mışıl uyuyor. Ah ah anne olmak böyle işte. Yarın birgün doğuncada böyle olacak demi ? Ben uykusuz o rahtat yatağında
aişe,özlem,ipek,msmesi,tubilosh,tubaaydan,taydin,deep,inci,duygubaby,cevodilek,Ssirin,sosyoloji,tuğra034,emb,kevok,waves,sunbal,Leyla,Şule.tatlıebbi,ve adını hatırladığım bütün kardeşlerim sancım var ismini hatırlayamadıklarım haklarını helal etsinler.
yüce Allahım ne muradınız varda hayırlısıyla nasip etsin. Evlerimize hanelerimizde İslam nurunu eksik etmesin,Allah sancım var deli gibi oy oy oyyyyyyyy.
Bebek isteyenlere hayırlısıyla bebek eşiyle sorunu olanlara huzur mutluluk, ve en önemlisi hepimize Hidayet nasip et Allahım. Ayy ben şu günahkar kulunuzda bir avazda kurtar. Kucağıma alayım paşamı ve bu acılar geçsin. Hz.Meryem nasıl hurma yediği an Hz.isayı kolayca kucağına aldıysa bana ve bekleyen bütün kardeşlerime öyle bir kolaylık nasip et.
Allahım etrafımda eş isteyen ve yakınlarını kaybeden kardeşlerim var sen onları biliyorsun herşeyi bildiğin gibi onlarında sıkıntılarını gider hayırlı muradlarını ver. Bedenimizden Sana layık kul Habibine layık ümmet olacak zürriyetler yetiştirmeyi nasip et.
Her daim sıkıntılarımızda Hz.hızır a.s yetişsin imdadımıza.... En son olarak kalbinizde ne isteğiniz varsa Mevla derman olsun size Âmin âmin âmin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…