- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.581
Canım beşiğimizin resmini çektik dediğim gibi seninkinin tipinde.
Eki Görüntüle 883514 Eki Görüntüle 883516 Eki Görüntüle 883518
arkadaşlar lütfen bi yardım edin 12.haftamda özeldeki doktor 2li test yapalım dedi ense kalınlığına bakacakmış ayrı bir para alıyorlar tabi bunun için devletteki doktorlar 3lü test yapıyorlar benim ilk çocuğumdada üçlü test yapmışlardı allaha bin şükür bişey çıkmamıştı şimdi sizce hangisini yaptırayım işin parasında değilim şimdi kafam karıştı hangisini yaptırsam diye 2li test çok erken allah korusun yanlış bir sonuç çıkarsa ben nasıl vakit geçeiririm kötü olurum 3lü test 20.haftada oluyor galiba offff napayım lütfennn cvp verin:44:
Canim okurken uine uyumusum. Sen nssilsin?ozim nasılsın canım hacı nasıl sen nasılsın ben dünden beri yorgunum giremedim nete her şey yolundamı
tutkum07 sen nasılsın yaptırdınmı test varmı güzel haberler
Kuzu nasılsın bakalım ?
Ezgi cadısı ne alemde
Uykusu düzene girmiştir inşaallah.
arkadaşlar lütfen bi yardım edin 12.haftamda özeldeki doktor 2li test yapalım dedi ense kalınlığına bakacakmış ayrı bir para alıyorlar tabi bunun için devletteki doktorlar 3lü test yapıyorlar benim ilk çocuğumdada üçlü test yapmışlardı allaha bin şükür bişey çıkmamıştı şimdi sizce hangisini yaptırayım işin parasında değilim şimdi kafam karıştı hangisini yaptırsam diye 2li test çok erken allah korusun yanlış bir sonuç çıkarsa ben nasıl vakit geçeiririm kötü olurum 3lü test 20.haftada oluyor galiba offff napayım lütfennn cvp verin:44:
Kısmette ne varsa onu görür insanoğlu.
Şimdiye kadar umreye gitmeyen kişi gitmek için benim doğurmamı beklemiş herhalde.
Dün annem aradı ne zaman doğuruyorsun ben ocağın ilk haftası umreye gidiyorum diyor.
Ne diyeyim şimdi,ben zaten kendi derdimdeyim. Kendim bakarım bebeğime.
Annem canım annem sen olaydın yanımda sen bakaydın torununa
Slm kizlar. Gecmisi okurken ikidir uyuyakaliyorum. Bugun asi var diye gittik meger yarinmis ebe yanlis soylemis kalca ultrasonu normal ikms. Gaz giderici ilac e calpol yazdirdim. Dilinin ustundeki beyazligi sordum normal dedi sen cay icince dilinn sarariyorsa sut icen bebeginde oyle olur dedii. Damaginda dilinin altinda yanak ic kisimlarda olursa sorun olur dedi.Cildind4ki beyaz yag toplanmasıni sordum cilt yapisi ile alakali dedi cocuk doktoru.saglik ocagi da asiyi yain sabah yapacak. Allah yrdimcimiz olsin ben daha cok korkuyorum
ozlemcim ayni dert o ilaci duydum burda da var bizde infocol die ilac onerdi. Emior emerken ortalarda gaz oluo sanirim kafa sag sol bulamio memeyi sokup cikario agzina. gaz aliosun 1kez sesli cikio sonrasi yok. Neyse meme istio gaz oluo kisir dongu. dun gece surekli ikinma sesler elleri sikma
Canım çok çok Özür dilerim ama son iki gündür öyle fena gazım varki bomba misali uzun uzadıya vır vır vırEh iste canim ya saat 4 ten sonra bizim sorun. Ikinip duruyor. Bugun gaz giderici aldim icireyim bakalim fayda edecek mi? Ugun hastane koselerinde gazi cikaramadik tabi. Arabada o kadar dik tuttum ama emdikten sonr. Cikmadi gazi simdi ikinip duruyor haliyle tabi.amann ne zor seymis bu gaz. Insallah bilal kuzum yasamaz. Gazsiz bir bebek olur insallah.
Sen nasilsin? Bebisin de iyi dimi? Oyle yorulmusum ki bugun. Okurken uyumusum yine.
Kucuk cadi yataginda. Uykusunda ikiniyor ve ben hala acim. Hastaneden gelince alelacele tedimsonra uyumusum. Simdide hanimin basini bekliybekliyorums uykuya dalsa da yemek yesem.
Karapisso canım dualarım seninle... Hayırlısıyla doğumun kolay olur benimki gibi... Haydi sahne senin...
Evet kuzum haklısın.
Çok sağol.
Ben bugün bebeğime kavuşacağım anı düşündüm ve heyecanlandım.
İnşaallah o gün gelince eminim bakarım meleğime.
Kucağıma alıp emdireceğim günü bekliyorum hemde ne hasretle.
Nazlı meleğim benimmmm annesi 2buçuk yıldır onu bekliyor.
Nice Nazlı bebişler var dilerim Meblam onlarında kavuşturur hasretle bekleyen annelerine...
Bu arada bende rezeneyi sevmiyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Şimdi adaçayı içiyorum inş faydasını görürüm
Nasılsınız kızlar? Ben formasyon tercihleriyle uğraşıyorum bir taraftanda mide bulantilarim arttı. Korkularla başım dertte ama cok şükür hepsi.bebegimin sağlıklı olduğunun ipuçları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?