Bol bebiş topiği

İnşallah iyi çıkar bitanem.Emzirme odalarında dinlenebilirsin canım.Çok rahat oluyor koltukları.Yani bizim buradakiler öyle.:26:
Dualarım seninle canım.

ayyy ayşem 4 saat sürücek az bi zaman olsa bu ikinci yükleme çok uzun sürüyo çocugum babaannesinde ama aklım hep onda ya bişey olursa demekten içim bitiyo alışkın degilim hiç götürsem yavrum perişan olur oralarda Rabbim hakkımızda hayırlısını versin vardır ondada bi hayır napalım sadece diyet vericek sanıyorum artık yemicez tatlı mecburen

Günaydınlar... Kızlar aralık ayı muayenemiz tamamlandı şimdi geldim eve... Oğluşum hareketli çipura gibi oynuyor maşallah ağzını açıp kapıyor yavrum benim.. 29+6 günlük 1.578gr bir hafta öndeymişiz hadi ohhhhhh.... Bebişim dönmüş baş aşağıda çok şükür... Her yerini inceledi doktorum gayet sağlıklı gelişimi dedi suyu iyi, yeri de rahat dedi ... Bir sonraki muayene için Ocak 3 de çağırdı....Artık Nst ye bağlayacakmış kalp atışları için... doğum için 13 şubat dedi (14 Şubat hediyesi de verebilirim) ... Hayırlısı yardım et yarabbim...

Selamün Aleyküm kızlar nasılsınız?
iş yoğunluğundan foruma pek giremiyorum umarım herkes iyidir
bizde dün doktorumuza gittik şeker testi yapıldı değerim 110 çıktı
doktorum ii sıkıntı yok dedi çok şükür bunuda atlattık
muayenemizide olduk oğluşum 900 gr olmuş çok şükür
Rabbim sağlık sıhhat versin şimdidlik sırt ağrılarıyla boğuşuyorum
ayy birde misafirlerim var yatılı neyse hayırlısı artık rabbim kolaylıklar versin
duanızı eksik etmeyin..

Canım şimdi gördüm sorunu. Ben normal doğumdan çok korktuğum için daha doğrusu çok korkuttukları için sezaryen olmak istiyordu bir yanım. Ama benim ne istediğimin ne önemi vardı ki. Benim hakkımda hangisinin daha hayrlı olması önemliydi. Bunu da Rabbimden başka kimse bilmiyordu. Şöyle söyliyim normal doğurayım diye dua edersin senin için sezaryen hayırlıdır bilemezsin. Ya da tam tersini istersin. O yüzden hep söylediğimiz gibi hayırlısı hangsiyse o olsun demekten başka çare yok.

Benim bebiş nerdeyse 3 aylık oldu canım. Ayşeyle aramızda 1 gün var. Benimki bir gün önceden teşrif etti:)

Evet canım haklısın,spinal dediğin normal doğummu oluyor ?
Bende eğer normal olmazsa ki inş sağlıkla olur.
Sezeryenda epidural olmak isterim o an bebeğimi görmek ayık kafa ile emdirmekte isterim
Ben ne diyeceğim biliyormuşsun kuzum "önce gözlerine bakıp sonra oğlum Allah'a layık kul habibine layık ümmet ol emiii" demeyi düşünüyorum tabi oan nasıl olur bilemem
Anlattıkların çok doğru anne olmak böyle bişey işte
Allahım isteyen her kulunu hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu
canim dualarim senle insallah kolay bir dogum olsun burasi 2 saatinde sizden canim
İnşaallah kuzummm
Minik paşa ne alemde bakalımmm bügün emmesi uyuması nasıl ?
Kokla benim yerime.
Maşaallah canım çok güzel haberler verdin,darısı bizes bana dua etmeyi unutma
İnş hayırlı zamanda verirsin hediyeni
Ve aleyküm selam canım.
Beni biliyorsun beklemedeyim
Allah yardımcın olsun

epack 1 aya yaklaşmışsınız maşallah.Daha netleşecek artık emmesi bezi gör bak.

karapisso Bir evde 2 tane mali müşavir ruhsatı olunca açmak daha cesaretli oluyor.Nasılsa birinin sürekli geliri var.İlk yıl zarar etmeyi bile göze aldık.Daha 2 tane mükellefimiz var,onlar da masrafları çıkarır ancak.Kara geçmek kolay olmayacak ama Rabbim kuzucuğumuzun rızkını gönderecektir elbet.Biz elimizden geleni yapacağız,fazlası içinde Rabbim'e el açtık.Allah çıktığımız yolda utandırmasın bizleri.
Normal doğum yapanlara sormuşsun ama bende fikrimi söylemek isterim nacizane.Biliyorsun ben normal doğum olacak diye odaklanmıştım.Allahım en hayırlısını verir elbet diye.Daha sabah konuştuk eşimle.İçimde uhde kalacak normal doğum olmadığı ama ONU kaybetme riskini asla göze alamazdım.Allahım senin içinde en hayırlısını yazmıştır eminim.Sen de o da sağlıklı olunda o veya bu şekilde çıkacak oradan.Kimseninki içinde kalmamış bugüne kadar

doğursaydım iyidi yaaa Allah iyiliğini versin emi.Sabırsız anniş.9 ay bekledin,ondan öncesini hiç saymıyorum bile.Kaldı şurda 15 gün.

seyide_cim Neden o kadar uzun sürüyorki sizinki.Anlayamadım:44::44:Ben 8,30da gittim.50lik paket verdi.İçtikten 60dk sonra tekrar kan ver dedi.Kanı verdikten 60 dk sonra da sonuç çıktı.O da kahvaltıyla,çayla,gazeteyle geçti çabucak.Babaannesi de senin kadar olmasa da dikkat eder eminim.Emanetin üstüne daha çok düşer insan

Evris Yerim ben o çipurayı.Fırında ızgarası güzel olur bol limonlaCani miyi neyim.Maşallah tebarekallah.Ne güzel sonuçlar almışsın muayeneden.Bir sevgilin daha geliyor deseneNst dedin de aklıma geldi.2 gün önce süt için ebeme uğradığımda nst odasından makinanın sesi geliyordu.Tüylerim diken diken oldu..Çok heyecanlanırdım o odaya girince.Elim ayağım dolaşırdı soyunurken

sule25 Aleykümselam Şulecim.Çok şükür atlatmışsın şekeri de. Sırt ağrılarının sebebi egzersiz yapmamak.Ufak ufak evde yapmalısın.Bak doğumdan sonrada hamileyken yapmadığın egzersizlerin ağrsını çekiyormuşsun.Üzerine düş bu olayın.

Waves Ben sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra içiyorum.1 su bardağına 2 tatlı kaşığı rezeneyi atıp demliyorum 10 dk.Sıcakken de içiyorum hepsini.Şeker falan atmıyorum.Çok faydasını gördüm elhamdüllillah.Hem gaz için hem süt için

Günaydın canlar
Bu ayak ağrıları bende ne çok sıkıntı yapıyormuş şimdi daha iyi anlıyorum.Dün akşama kadar gezdik,evime de yettim,sütümle de çocuğuma yettim.
Bende bi huy olmaya başladı kızlar.Gece süt için uyandığımda uykum bi kaçıyor 2-3 saat deli gibi dolaşıyorum evde.Dua okuyorum,hayal kuruyorum,kitap okuyorum,tv açıyorum,nete bile takılıyorum bazen.E tabi ben uyuyorum kızım uyanıyor
Eşim sabah işe gitti.Ufak tefek ayarlamalar yapacak gelecek bugün.Adam evde boş otura otura sıkıntıları arttı.Beli ağrıyordu geçen hafta.Büzdümü düştü diye çıkıkçıya gittik.Oradan çıktık epey rahatladı.Ertesi gün tekrar başladı.Oturamıyor,kalkamıyor,yürüyemiyor.Bi garip oldu.Ptesi druna gittiğinde bel fıtığımı diye film çektirmişler,o da çıkmamış.Ortopediye uğramış.Çok yatmaktan olmuştur demiş.Hakikatende öyleymiş.Dün 5-6 saat dışardaydık,ağrısı çok çok azaldı.Bir de şekeri yüksek çıkıyor maalesef.Kullandığı ilaçların da etkisiyle yükseliyormuş.Ve tabi hareketsizlik çok etkiliyor.İşin kötüsü düşürülmezse kalıcı şeker hastalığına dönebilir dedi dru.:18::18::18: Havada çok soğuk ama nasılsa arabayla gidip geliyor diye gitsin işe dedik artık.İnşallah üşütmez.Çünkü gerçekten berbat bi soğuk var dışarda.Allah dışarda kalanlara yardım etsin
Eşimi gönderinc kuzucumla bi uyumuşuz 11e kadar.Bi uyandım bana bakar boncuk boncuk gözleriyle. ALLAHIM HERKESE TÜM ÜMMETİ MÜSLÜMANA TATTIRSIN BU GÜZEL ANLARI
Evi bi elden geçireyim kız uyurken.Örgümü de alayım elime oturayım artık.Kış bitmeden elbiseyi bitirip giydireyim bi an önce

Herkese gunaydin. Bebisim gece boyu uykuda ikiniyor, sikiniyor gaz sorunu sanirim. Nolcak napicam bilmiorum benden mi kaynakli yoksa sindirim sistemleri tam gelismediginden mi ? surekli sesli uyku da huzursuz ediyor

Herkese gunaydin. Bebisim gece boyu uykuda ikiniyor, sikiniyor gaz sorunu sanirim. Nolcak napicam bilmiorum benden mi kaynakli yoksa sindirim sistemleri tam gelismediginden mi ? surekli sesli uyku da huzursuz ediyor

Günaydın ipeğim
Gazdır o.
Her gün rezene iç mutlaka kendin.Hatta artık ona da içirebilirsin.Tubilosh da 15inden sonra verebilirsin demişti.Verenlerde bi sıkıntı olmadı,bizde de yok.30ml küçük biberonla verebilirsin.Zaten 8-10 yudum alsa bile çok rahatlıyor.Ayaklarına ve göbeğinin kenarına vicks veya acı elma yağı sür.Ben her bezden sonra sürerim çok rahat o konuda.Hem sıcak tutuyor hem pırtlatıyor kolayca.
Bir de kimyon çayı iç.Her yemeğe kullanırdım ben kimyonu.

Evet canım herşeyin hayırlısı olsun diyorum bende...
Bir bakmıştım olmuş bitmışşş

cuma günü saat 14 de randevum var, hala gelmemiş bebiş .. cumaya gelse ben de görsem mis kokuluyu
Yaaaa neden öğlenden sonra
Ben sabahın 8inde orda olacağım keşke saatler uysaydı
Nasıl memnun kaldınmı doktordan

Yaaaa neden öğlenden sonra
Ben sabahın 8inde orda olacağım keşke saatler uysaydı
Nasıl memnun kaldınmı doktordan

cumartesi gidemedim ki canım. netten almıştım randevuyu arayan soran mail falan olmayınca aradım. en erken 6 sı dedi. eşim namazdan çıkınca gideriz diye düşündüm o yüzden öğleden sonraya aldım..

Canım yazına cevap yazdım ama tabletle yazdığım için karman çorban oldu
Çok sevindim Allah mübarek eylesin.
Boncuk gözlü kızını öp yerime kızlarrrr süt artırıcı malt varmış içecek. Benim bi arkadaş önerdi bana,dediki doğumdan önce başla Ülker'in varmış. Meyvelisini almayı düşünüyorum ne dersiniz ?
Arkadaşında palasentada yaşlanmış 36.haftada 40.haftayı tamamlamış ve normal doğum yapmış.
Kısmet bakarsın benimde40.haftayı devirmez aynen güzellll olur

Doğuracağımı zannetmiyorum kuzum
Çatı muayenemi Ogün yapacak açıklık varsa bir ihtimal yatış yapabilir.
Kısmet bakalım ne zaman denk geleceğiz

Amiin canım.Öpmezmiyim öperim tabi.Malt içeceğini bende duydum ama kullanmadım.İncir ve kayısı hoşafını karıştırıp iç sen.Ben ilk hafta öyle yaptım.Hem süt çabuk indi hem gaz kolay çıktı.

Ve sonunda Konya kara bürünür....
Tamam canım çok sağol inş yaparım.

Ayyyyyy ne güzellll keşke istanbulda kara bürünse
Kar soğuğu var ama kendi yok

Kısmette ne varsa onu görür insanoğlu.
Şimdiye kadar umreye gitmeyen kişi gitmek için benim doğurmamı beklemiş herhalde.
Dün annem aradı ne zaman doğuruyorsun ben ocağın ilk haftası umreye gidiyorum diyor.
Ne diyeyim şimdi,ben zaten kendi derdimdeyim. Kendim bakarım bebeğime.
Annem canım annem sen olaydın yanımda sen bakaydın torununa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…