Bol bebiş topiği

bak ne güzel dua ediyor . doğurayımda doğurayım ne zaman doğurayım sende böyle dua et. böyle söyle.korkuyorum korkuyorum deme allahım korkularımızla sınamasın inşallah hiç bir kulunu.

canım benim benimde çok hoşuma gidiyor. amainşallah kırmıyorumdur incitmiyorumdur yazdıklarımla eğer öyleyse söyleyin ne olur.hakınızı helal edin canlarım. azkaldı müjde vermeye koca 9 ayı devirdin 2 hafta ne ki.
geçmişteki yaızlar a cevap vereyim dedim okuyamıyorum yorgunlıktan vaz geçtim bizim paşa aşı oldu bu gün tükendim

Kızlar ben namaz kılacağım,sonra uğrayabilirsem muhabbete devam ederiz.
Bu arada waves msmesi ve normal doğum yapan hatunlar sizde benim gibi normal doğum yapmayı çok istedinizmi?
Yada sezeryan olmaktan korktunuzmu ?
Çok istediğim için imtihan olmaktan korkuyorum.
Belki sizin çok isteyip normaldoğum yapmanız bana moral verir

kuzum ben epiduralle normal doğum diye bir tutturdum. 9 ay dr niye sezaryan istemiyorsun dedi çok normal bir soruymuş gibi ben korkuyorum sezaryandan dedim .bana öyle bir epidural yapıldı ki 3 doz 3 fil uyuşturudu olmadı sonunda ozıkkım spinali aldım . ne oldu istediğim gibi olmadı. sonuç ne yaşanırsa yaşanıp geçti önemli olan o hastaneden bebişimle birlikte çıktım kucağımda kokusunu koklaya koklaya eve geldim hepsi geçiyo gidiyo canım en önemlisi sonuç allahım sonundan tat aldırsın

rabbim ibadetini hayırlı kılsın kabuletsin canım

canim ben de yorgunum gunduz hic uyumayinca dinlenilmio gece de malum. Meme emerken memeyi agiza sokup cikarma sjnirlenme kafayi sag sol yapma neden olur acaba?

canim ben de yorgunum gunduz hic uyumayinca dinlenilmio gece de malum. Meme emerken memeyi agiza sokup cikarma sjnirlenme kafayi sag sol yapma neden olur acaba?

gaz kuzum hepsi öyle yaptığında kaldır pışpışla en azüç kere çıkarması lazım ısrar ederseniniz emzirmekte o gaz bağırsaklara iner ordan çıkarttırmak daha zor.çocuk emmek istiyor daz izin vermiyor oda öyle hareketler yaparak rahatlatıp emmeye çalışıyor

Son düzenleme:

3kez mi bilmiodum sayi oldugunu

bak ne güzel dua ediyor . doğurayımda doğurayım ne zaman doğurayım sende böyle dua et. böyle söyle.korkuyorum korkuyorum deme allahım korkularımızla sınamasın inşallah hiç bir kulunu.
Evet sağlın kızlar bana çok dua ediyorsunuz.
Korkum normaldoğum değil biliyorsun. İnş Sınınmayız canım.

Çok geçmiş olsun annesi.
Ne demek hiç ters bişey yazmadın,Allah razı olsun hep olumlu enerji alıyorum şahsennn

Doğru canım önemli olan sonuç.
Hakkımda hayırlısı hayırlı zamanda olur inş.

Canım nasılsın bakalım ?
Şimdi orda saat gecenin kaçı ?
Senin sayende emme gaz çıkartma ile ilgili çok şey öğrendim
Allah yardımcın olsun.
Bana dua etmeyi unutma

biliyorum canım benim inanki korkularını çok iyi anlıyorum. ilk doğum yada 2 doğum farketmiyor her defasında aynısını yaşaıyorsun. kul görgüsünü görecek. nasıl na zaman ne şekilde geçerse geçsin canım karnından çıkıpda koynuna koyduktan sonra hiç bir şey kalmıyor ne acı ne korku ne çaresizlik. o andan itibaren rabbim bir güç veriyor ki dağları taşları delersin.her halükarda bir çeşit ameliyat geçiriyorsun bebek çokçuk doğurmadığımızı farz edelim en 2 2 gün yatarız ama doğumdan sonra yatn anne görmedim ilk telaşın karnını doyuman gerektiği sonrasını biliyorsunuz zaten ağrılara rağmen onun her şeyi tam yapmak kendiniz yapmak için çırpınıyorsunuz. kendinden başkası dokunusa inciticek sanıyor yerine bırakana kadar kalp atışların tavan yapıyor. böyle işte karapissom bak ne diycen ne düşün biliyormusun zeytinle ilk karşılaştığında ona neler söyleyeceksin onları düşün. ben oğluma yoruldunmu diye sormuştum sen diyceksin bakalım

ozim nasılsın canım hacı nasıl sen nasılsın ben dünden beri yorgunum giremedim nete her şey yolundamı
tutkum07 sen nasılsın yaptırdınmı test varmı güzel haberler

ahhh canım yaaa bbamda şeker var benim kilo şöyle sölim boyum 1.70 75.5 kiloyla hamile kaldım 7 ci aydayım 76 kiloyum öle çok şişman degilim ama balık etli diyelim :) ama netten araştırdım benim çok fena akıntım var intihaplanma sanıyorum ilaç kullandım ama geçmek bilmiyo bu bile şekeri tetikliyomuş zaten problemli olsa 200 üzeri çıkıyomuş dr diyet veririm ikincide yüksek çıkars dedi çok önemli bişey degil belki ama işte hep sorunsuz olsun istedigimizden biraz sıkıntı yapıyo Rabbime hamd olsun yawrum karnımda ya bugünlerde geçer inş

saol canım benim Allah seninde gönlüne göre versin inş normal dogumu çok istiyosun umarım normal olur ama sezeryan olucaksanda korkma ben spinal dogum yaptım evet ellerin kolların baglı ama her ne şekilde olursa olsun evladının dünyaya geldigini görmek harika bi duygu ben kısmet olursa gene dogumumu aynı şekilde yapıcam ben çokkk memnundum şöyle sölim 10 kere dogum yap deseler tereddütsüz giderim doguma okadar rahattı bende doguma gitmeden önce normal dogumda ya bebek çıkamazsa sıkışırsa diye ödüm patlıyodu benim ennn korktugum şey oydu ama bunun altında tabi benim nefessiz kalmaktan çokkk korkmam var :) herkezin korkusu başka başka ama elinden geldigince sakin ol Rabbim hayırlısını çoktannn yazdı alnına sen o güzel günü bekle yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…