- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.541
Sen bilirsin canım sancın başlarsa ben bir şey görmedim, duymadım, bilmiyorum :)
o vaktini bilir sen zamana bırak. Ben dua ederken Allahım bana en kolay olacak zamanda, en kolayından ne zaman olacaksa o zaman doğumumu nasip et diye dua etmiştim hep.
Onu det etmiyorum ya İnan dediğin çok doğru. Birde ben Allah'ın izniyle bakarım oğlişime Allah vermiş bal gibi bebiş bakarız elbet
Ay Msmesi çok hoşuma gidiyor senle konuşmakkkk
Inşaallah gelir müjdemide veririm.
Canım kimi öyle diyor ama 38.hafatda doğan erkeklerde var.
Yay ıin sormuş kuzum
Bakalım benimki nasıl olacak :18:
Hımmm stres yapınca gelecekse benim meleğim hemencecik Eşimle şöyle bir tartışmaya gireyimmmne dersin
Kızlar ben namaz kılacağım,sonra uğrayabilirsem muhabbete devam ederiz.
Bu arada waves msmesi ve normal doğum yapan hatunlar sizde benim gibi normal doğum yapmayı çok istedinizmi?
Yada sezeryan olmaktan korktunuzmu ?
Çok istediğim için imtihan olmaktan korkuyorum.
Belki sizin çok isteyip normaldoğum yapmanız bana moral verir
Kızlar ben namaz kılacağım,sonra uğrayabilirsem muhabbete devam ederiz.
Bu arada waves msmesi ve normal doğum yapan hatunlar sizde benim gibi normal doğum yapmayı çok istedinizmi?
Yada sezeryan olmaktan korktunuzmu ?
Çok istediğim için imtihan olmaktan korkuyorum.
Belki sizin çok isteyip normaldoğum yapmanız bana moral verir
canım çok yorgunum ama iyiyim. yerim ben o omuzda uyuyan bebişi daha yeni başlıyorsunuz başbaşa yeni kaldınız şidi yazdığını sandiğin kitabı tekrar yazacaksın bu sefer kendi başına daha güzel düzen tuturucan yanlızken.
canim ben de yorgunum gunduz hic uyumayinca dinlenilmio gece de malum. Meme emerken memeyi agiza sokup cikarma sjnirlenme kafayi sag sol yapma neden olur acaba?
gaz kuzum hepsi öyle yaptığında kaldır pışpışla en azüç kere çıkarması lazım ısrar ederseniniz emzirmekte o gaz bağırsaklara iner ordan çıkarttırmak daha zor.çocuk emmek istiyor daz izin vermiyor oda öyle hareketler yaparak rahatlatıp emmeye çalışıyor
3kez mi bilmiodum sayi oldugunu
Evet sağlın kızlar bana çok dua ediyorsunuz.bak ne güzel dua ediyor . doğurayımda doğurayım ne zaman doğurayım sende böyle dua et. böyle söyle.korkuyorum korkuyorum deme allahım korkularımızla sınamasın inşallah hiç bir kulunu.
canım benim benimde çok hoşuma gidiyor. amainşallah kırmıyorumdur incitmiyorumdur yazdıklarımla eğer öyleyse söyleyin ne olur.hakınızı helal edin canlarım. azkaldı müjde vermeye koca 9 ayı devirdin 2 hafta ne ki.
geçmişteki yaızlar a cevap vereyim dedim okuyamıyorum yorgunlıktan vaz geçtim bizim paşa aşı oldu bu gün tükendim
kuzum ben epiduralle normal doğum diye bir tutturdum. 9 ay dr niye sezaryan istemiyorsun dedi çok normal bir soruymuş gibi ben korkuyorum sezaryandan dedim .bana öyle bir epidural yapıldı ki 3 doz 3 fil uyuşturudu olmadı sonunda ozıkkım spinali aldım . ne oldu istediğim gibi olmadı. sonuç ne yaşanırsa yaşanıp geçti önemli olan o hastaneden bebişimle birlikte çıktım kucağımda kokusunu koklaya koklaya eve geldim hepsi geçiyo gidiyo canım en önemlisi sonuç allahım sonundan tat aldırsın
Doğru canım önemli olan sonuç.
Hakkımda hayırlısı hayırlı zamanda olur inş.
Canım nasılsın bakalım ?
Şimdi orda saat gecenin kaçı ?
Senin sayende emme gaz çıkartma ile ilgili çok şey öğrendim
Allah yardımcın olsun.
Bana dua etmeyi unutma
Evet sağlın kızlar bana çok dua ediyorsunuz.
Korkum normaldoğum değil biliyorsun. İnş Sınınmayız canım.
Çok geçmiş olsun annesi.
Ne demek hiç ters bişey yazmadın,Allah razı olsun hep olumlu enerji alıyorum şahsennn
kilo sorunun varmıydı canım hamile kalmadan önce.ben yaptırtmadım. sırf açlık kan verdim diğrini istemiyorum dedim.içimi kaldırıyor aç karnına şekeri içmek dedim. bir şey demedi.zaten çıksa da sadece perhiz veriyorlar canım. ailede şeker problemi yoksa yaptırma bence
Bişey çıkmaz inş canını sıkma.
Ama hakikaten şeker yüklemesi berbat bişey
Bende yüklemede çıkmadı ama şimdi şeker var.
Yani demem o ki çıkacaksa son aydada çıkıyor.
Diyet veriyor doktor.
Yapmasanmı 2.yüklemeyi yani diyet versin veya dikkat et şekeri yeme.
Allah yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?