- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.481
Seninkini bilmem ama benimki hic dusunmez surekli ben diycem ben itelicem arkasindan.Canim benim bölümüm edebiyat. Muhtemelen ankara olmayacak masraflar katlanacak. Bunu onun.düşünmesini bekledim umursamadi. Konuyu ben acsam mi nasil konussam bilemiyorum.
saatte bir emiyoruz yine anxa 1saat oyaladim :) insallah duzene girer
canım gözlerim bi açıldı bi daha açıldı sonra küçüldü bi tuhaf oldum 21 ine diyodun korktum ya,rabbim herdaim yanında olsun canım en sağlıklı şekilde al kucağına inşallah paşanı.hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım...
maşallah ne güzel sakinsin ben yatıyorum kalkıyorum doğumu düşünüyorum kalbim hızlanıyo korkum daha çok artıyo,banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.bu arada o haftaki yazıları bulamadım,bakarız daha sonra..bu arada incinin doğumu ne alemde?
hoşbulduk bidenem,kızım maşallah iyi teyzesi hiç durmuyo bazen korkuyorum fırtlıcak diye:)
panik hep var canım,nasıl atlatırım bilmiyorum yarın kontrolüm var ve çıkınca psikoloğa gitmeyi düşünüyorum
İyi bitanem.Lansinoh marka elektrikli.Hız ve çekiş olarak 2 ayrı kademeli.2 dk boyunca hızlı hızlı çektiriyorum önce uyarmak için kanalları.Sonra sık ama yoğun çekmeye ayarlayıp 15-20 dk sağıyorum.Son 5dkda damlamıyor pek ama ben yinede göğsü tam boşaltmak için sağıyorum.Göğüs çok yumuşayıp boşalıyorsa çok durdurmana gerek yok zaten.aysecim gogus pompan nasil ii mi elektrikli ii mi cekior ben 10dkda birakiom
Allah yardımcısı olsun yavrucağın.Okuyunca haber veririm sana.inci maşaallah canım çok çok güzel heybetler vermişsin.
Aişe tubilosh Konya'da. Bugün konuştuk. Ablasının 11aylık kuzusu bronşitten yoğun bakıma alınmış morali çok bozuktu.
Dua istedi benden. Yasin dağıtırmısın dedi,ben okudum ama dağıtmadım.
Sizler okurmusunuz ?
duygubaby canım nasıl konuşman lazım bilemiyorum ki. Şimdiye kadar tl bile hiç görüşmediniz demi ?
ozayder kız meraktan öldüm ses ver....
kızlar ben hiç iyi değilim bilmiyorum neden. 20 Aralık iyi bir tarih.
Bebeğimin hareketlerinde iyi bugün. Dua edin bize. İnş hareketleri hep iyi olur cuma gideriz,birde normal olmasını hayırlısıyla istiyorum,bakalım Zaman neyi gösterecek. Iyi haberlerlemi döndüm bilmiyorumherkes öyle yazmış ama ben iyi değilim.
inci maşaallah canım çok çok güzel heybetler vermişsin.
Aişe tubilosh Konya'da. Bugün konuştuk. Ablasının 11aylık kuzusu bronşitten yoğun bakıma alınmış morali çok bozuktu.
Dua istedi benden. Yasin dağıtırmısın dedi,ben okudum ama dağıtmadım.
Sizler okurmusunuz ?
duygubaby canım nasıl konuşman lazım bilemiyorum ki. Şimdiye kadar tl bile hiç görüşmediniz demi ?
ozayder kız meraktan öldüm ses ver....
kızlar ben hiç iyi değilim bilmiyorum neden. 20 Aralık iyi bir tarih.
Bebeğimin hareketlerinde iyi bugün. Dua edin bize. İnş hareketleri hep iyi olur cuma gideriz,birde normal olmasını hayırlısıyla istiyorum,bakalım Zaman neyi gösterecek. Iyi haberlerlemi döndüm bilmiyorumherkes öyle yazmış ama ben iyi değilim.
ayşem canım arkadaşım bilgili,tecrübeli,anlayışlı arkadaşım ne yapıyon nasılsın,ne kadar güzel bi duygu insan insanı görmeden tanıyabiliyor...hifa nasıl büyüdümü,kime benziyo?
ayşem bana bi akıl ver durumumu biliyosun elimde olmadan heyecanlanıyorum,kalbim çarpıyo,tansiyonum düşüyo panik ataktan her iki doğum şeklindede aynı sorunu yaşıcam sezeryanda belden aşağı uyuşturucanı genel olursa bebeğinde etkileniceni söyledi ben o şekilde yattığımda kollarım bağlı önümde çarşafla çok paniklerim,şuan bile gözümün önüne geldikçe bi tuhaf oluyorum((
bi taraftan bu bebiş için ne kadar ağladığımı,ne kadar dua ettiğimi düşünüyorum bian duruyorum ama geri başlıyo:)))
duanı eksik etme ne olur...
canım gözlerim bi açıldı bi daha açıldı sonra küçüldü bi tuhaf oldum 21 ine diyodun korktum ya,rabbim herdaim yanında olsun canım en sağlıklı şekilde al kucağına inşallah paşanı.hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım...
maşallah ne güzel sakinsin ben yatıyorum kalkıyorum doğumu düşünüyorum kalbim hızlanıyo korkum daha çok artıyo,banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş.bu arada o haftaki yazıları bulamadım,bakarız daha sonra..bu arada incinin doğumu ne alemde?
incim kuzum nerelerdesin,nasılsın,pamuk prensesin nasıl,dr un ne diyo doğum hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?