- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.381
hiç bir şey yapma epack sütün yağlı ve suyu az içiyorsundur ondan benim oğlanda öyleydi sonra geçti canım arkadaşlar yazmışlar sütünü sıkıp pamukla sil yeter .süt ürünlerini azalt bir kaç hafataya birşey kalmaz yükleyebilirsem yusufun yüzü kabarmiş halini gösteririm geçiyor sabırlı ol pudra daha çok kurutur.Eki Görüntüle 879871 görülüyormu bilmem sonra geçti ama
allahım hayırlısıyla gidip hayırlı haberlerle evine getirsin inşallah.habersiz bırakma
güle güle kullanın canım
korkma karapissom normalden fazla kullandın zaten bebeğin allahın izniyle o kortuğumuz şey olmayacak kadar büyüdü canım. anlıyorum seni ben ilk gece uyumamıştım ya hareket etmezse diye . ama yersiz biz bize düşeni yaptık şimdi rabbim hayırlısıyla seninde kucağına versin canım doğuma alınırsan habersiz bırakma tamammı
sende yaparsın tabi incim ne olur bizleri habersiz bırakmayın aklımız sizlerde güzel haberlerle gelin tatlı hamişlerimiz
güle güle büyüt allahım hayırlı uğurlu bir evlat eylesın inşallah
doğumu bekleyen bütün hamişlere senin ki gibi doğum nasip etsin inşallah
kuzum çok sık emzirdiğimizde deaynı gaz ağrısı gibi hazımsızlık ağrısı çekiyorlar ve o gaz ağrısında daha rahatsız edicidir ozim artık saatli olarak vermelisn ki sütün de artsın oda daha güzel çeksin sütü
sonra sende bizim gibi uyusa diye yüzüne bakıcan söylemedi deme .sonuçta ebeler daha iyi bilirler canım.
bir kere emmeden önce öğrenmek için sağ bakalım epack sütün yetiyordur. yüzünde noktalar çıkıyorya süt yağlı olduğu için uzun süre tok tutuyordur
ay ayşem çook beceriklisin ya maşallah. sana
kuzum sütün yetiyordu yoksa kilo alamazdıki .emmesi aranması onun emme refleksinin fazla olmasındandır aç olsa ortalığı yıkar obebek azdan yokdan anlamazki.
allahım güzel yüreğine tüm güzellikleri versin rabbim sana pişman olmayacağın bir yaşam nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canım benim
soğuk olursa içmiyorlar bir süre sonra itiyorlar dilleryle
canim gebelikten beti gunde 4lt yakin su iciyorum suan da sut icmiorum aslinda
hiç bir şey yapma epack sütün yağlı ve suyu az içiyorsundur ondan benim oğlanda öyleydi sonra geçti canım arkadaşlar yazmışlar sütünü sıkıp pamukla sil yeter .süt ürünlerini azalt bir kaç hafataya birşey kalmaz yükleyebilirsem yusufun yüzü kabarmiş halini gösteririm geçiyor sabırlı ol pudra daha çok kurutur.Eki Görüntüle 879871 görülüyormu bilmem sonra geçti ama
allahım hayırlısıyla gidip hayırlı haberlerle evine getirsin inşallah.habersiz bırakma
güle güle kullanın canım
korkma karapissom normalden fazla kullandın zaten bebeğin allahın izniyle o kortuğumuz şey olmayacak kadar büyüdü canım. anlıyorum seni ben ilk gece uyumamıştım ya hareket etmezse diye . ama yersiz biz bize düşeni yaptık şimdi rabbim hayırlısıyla seninde kucağına versin canım doğuma alınırsan habersiz bırakma tamammı
sende yaparsın tabi incim ne olur bizleri habersiz bırakmayın aklımız sizlerde güzel haberlerle gelin tatlı hamişlerimiz
kuzum çok sık emzirdiğimizde deaynı gaz ağrısı gibi hazımsızlık ağrısı çekiyorlar ve o gaz ağrısında daha rahatsız edicidir ozim artık saatli olarak vermelisn ki sütün de artsın oda daha güzel çeksin sütü
sonra sende bizim gibi uyusa diye yüzüne bakıcan söylemedi deme .sonuçta ebeler daha iyi bilirler canım.
bir kere emmeden önce öğrenmek için sağ bakalım epack sütün yetiyordur. yüzünde noktalar çıkıyorya süt yağlı olduğu için uzun süre tok tutuyordur
kuzum sütün yetiyordu yoksa kilo alamazdıki .emmesi aranması onun emme refleksinin fazla olmasındandır aç olsa ortalığı yıkar obebek azdan yokdan anlamazki.
allahım güzel yüreğine tüm güzellikleri versin rabbim sana pişman olmayacağın bir yaşam nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canım benim
soğuk olursa içmiyorlar bir süre sonra itiyorlar dilleryle
Tamam canim dedigini yapica. Bugun itibari tam 60 gunluk olduk cok sukur gunduz 2 saat uyuduk dinlenmisim yaa.
Dedigin dogru aslinda bugun oglen uyurken sutu hazmetmiti epey olmustu emeli. Rahat uyudu o yuzden. Daha ogrenecegimiz cok sey var sizlsizlerden.
Mrb ben siteye yeni üye oldum çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Mrb ben siteye yeni üye oldum çok güzel olmuş ellerinize sağlık
kızlar ilk öncelikle slm tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum acaba bna yardımcı olabilirmsnz bnm adetlerm hep 1 hafta geçikir ama bu ay 3 hafta geçikti ve adet,m 1 hafta geçince kanda ve ultrasonda gebelik görünmedi ama idrarda pozitif çıktı ve hala adet olmadm sizce geç döllenme olmuş olabilir mi başına byle bsey gelmiş olan var mı yada cevresnde yardmcı olursanız cok sevinirm çıldrcm valla artık
kizlar saat 9:30 oldu bebisim 1saattir emiyor arada 30cc sagdigimdan icirdik ama ac hala. Elimle sikinca sut geliot gibi musluk gibi akmiyor ama sifir degil. Pompayla sagdim hic cikmiyor 10 falan onu da verdikzaten 30cc icinde yani. Sutum az mi anlamadim doymadi mama vermek istemiom ona dogru gidioz maalesef1saat emionce kalmiyor ama doymadi
idrarda pozitif i nezaman gördün canım[/kan testi yaptırmadan önce grdm cnm pozitif çıkınca hemen kan testi yaptırdm adetm 1 hafta geçince cnm
idrarda pozitif i nezaman gördün canım[/kan testi yaptırmadan önce grdm cnm pozitif çıkınca hemen kan testi yaptırdm adetm 1 hafta geçince cnm
peki yakın zamanda tekrar kan tahlili yaptırdınmı .geç döllenmede olabilironun örneği oldu .ama kimyasal gebelikte olabilir .tekrar kan tahlili baktır istesen .topikteki arkadaşımız nerdeyse söktürücü kullanacaktı dr vermiş .beklemesini istedik maşallah sonunda hamile çıktı nerdeyse 1 ay bekledi o topikteki kızlar hatırlar belki izmirantalyaydı nicki.bence tekrar kan tahlili yaptı 3 haftada belli olur
kizlar saat 9:30 oldu bebisim 1saattir emiyor arada 30cc sagdigimdan icirdik ama ac hala. Elimle sikinca sut geliot gibi musluk gibi akmiyor ama sifir degil. Pompayla sagdim hic cikmiyor 10 falan onu da verdikzaten 30cc icinde yani. Sutum az mi anlamadim doymadi mama vermek istemiom ona dogru gidioz maalesef1saat emionce kalmiyor ama doymadi
peki yakın zamanda tekrar kan tahlili yaptırdınmı .geç döllenmede olabilironun örneği oldu .ama kimyasal gebelikte olabilir .tekrar kan tahlili baktır istesen .topikteki arkadaşımız nerdeyse söktürücü kullanacaktı dr vermiş .beklemesini istedik maşallah sonunda hamile çıktı nerdeyse 1 ay bekledi o topikteki kızlar hatırlar belki izmirantalyaydı nicki.bence tekrar kan tahlili yaptı 3 haftada belli olur
hadi inşallah cnm ya hiç adet olacakmışım gibi deglm zaten ilk defa byle bsey yasıorum bnde söktürücü içmeyi düşünmüştüm umudum kalmayınca çok saol valla salı günü kendi doktoruma gideym o zaman
İnşaallah bende hep güzel düşünüyorum. Dilerim güzel şeyler yaşarım düşündüğüm gibiSen böyle güzel anlatınca şu an itibariyle doğum yapasım geldisonunda kavuşacağımız hediyemizi düşünürsek çok daha kolay geçer diye tahmin ediyorum. Güzel düşünen güzel şeyler yaşıyor, bunu deneyenlerin istisnasız hepsini gördüm. Her şey yolunda gidiyor. Rabbim bizleri de her fırsatta güzel düşünebilenlerden eylesin. Güzel paylaşımın için çok teşekkürler
Allahımmmmm bu ne güzel bir dua. Allah razı olsun çok mutlu oldum tatlım.Ben sana her gün dua ediyorum ama bugün katmerli bir dua göndereyim o zamaniçimden bir ses doğuma da alınırsın diyor ama bence sen ne olur ne olmaz doğum çantanı yanına al da git
Canım nasıl görüşmeyeli ?canım çok üzel güle güle giysin ayrıca oyun halısına bayıldım.bende istiyorum ama pahalı diye almadım.Bir yerde 60 liraya vardı nette ama nasıl bişey güvenemedim.kendim yapsam kaça mal oolur bilemiyorum.Valla bravo sana.Bu arada Hifa hanım kocaman olmuş maşallah.Benim oğlanın saçları da aynı çok benzettim :) Rabbim nazardan korusun
güle güle kullanın canım
geçmiş olsun canım benim
Ay canım Allah razı olsun içimi rahatlattın...soğuk olursa içmiyorlar bir süre sonra itiyorlar dilleryle
İnş sorun çıkmayacak dediğind gibi...
Kuzum inş sizi habersiz bırakmam...
sen ne arıyon yarın dr gidicen niye uyumadın?
Kuzum sabah namazdan sonra uyumam ama olsun şimdi sizinle iki laf edeyim yarın eve gelince inşaallah dinlenirim..
Nasılsın bakalım?
Biz evde değildik şimdi geldik.
Oğlişimin beşiğini kurduk bugün çok tatlımızda teyzesi...
Tuna diyor yarın doğuracakmışım gibi hissediyormuş hadi bakalım hayırlısıyla bir gülle doğurayım.
Inannn unutmayacağım bu gülme meselesini.
Doğururken gülmeye çalışacağım.
hadi inşallah cnm ya hiç adet olacakmışım gibi deglm zaten ilk defa byle bsey yasıorum bnde söktürücü içmeyi düşünmüştüm umudum kalmayınca çok saol valla salı günü kendi doktoruma gideym o zaman
aman sakın ha öyle dr gitmeden .sağlık ocağında da bakılıyor kanda gebelik yarın gidip yaptır istersen inşallah güzrl haberinide burda duyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?