Bol bebiş topiği

canim gebelikten beti gunde 4lt yakin su iciyorum suan da sut icmiorum aslinda[/QUOTE]

kuzum sürekli yadiğin birşey dokunuyor ozaman. ben hiç süt içmem mesela ama kaşar peynire ne kadar yesem doyamam. benimki ondandı birde çikolata

Son düzenleme:
[

Tamam canim dedigini yapica. Bugun itibari tam 60 gunluk olduk cok sukur gunduz 2 saat uyuduk dinlenmisim yaa.
Dedigin dogru aslinda bugun oglen uyurken sutu hazmetmiti epey olmustu emeli. Rahat uyudu o yuzden. Daha ogrenecegimiz cok sey var sizlsizlerden.[/QUOTE]
ay maşallah canım allahım devamını getirsin . bende dünden beri okadar fitim ki oğluşum 3 saate bir uyanıyor sonunda .bakarmısın halime yeni doğmuş bebekten bahsediyorum sanki 4 aylık olduk. ben yeni 3 saatten bahsediyorum. e tabii ilk ay amaan aç diye sürekli bebek uyandırırsam 4ayı bitmiş bir bebek 3 saat uyudu diye göbek atarsın.geceler ne uzunmuş ama

Son düzenleme:
kızlar ilk öncelikle slm tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum acaba bna yardımcı olabilirmsnz bnm adetlerm hep 1 hafta geçikir ama bu ay 3 hafta geçikti ve adet,m 1 hafta geçince kanda ve ultrasonda gebelik görünmedi ama idrarda pozitif çıktı ve hala adet olmadm sizce geç döllenme olmuş olabilir mi başına byle bsey gelmiş olan var mı yada cevresnde yardmcı olursanız cok sevinirm çıldrcm valla artık

idrarda pozitif i nezaman gördün canım

kizlar saat 9:30 oldu bebisim 1saattir emiyor arada 30cc sagdigimdan icirdik ama ac hala. Elimle sikinca sut geliot gibi musluk gibi akmiyor ama sifir degil. Pompayla sagdim hic cikmiyor 10 falan onu da verdikzaten 30cc icinde yani. Sutum az mi anlamadim doymadi mama vermek istemiom ona dogru gidioz maalesef 1saat emionce kalmiyor ama doymadi

şuan ağlıyormu epack

epack ordamısın bebk ağlıyormu şuanda eğer ağlamıyorsa uyut biraz su iç yeşillik bir şeyler ye .göğsünde dolgunluk hiisi başlayınca sağ ne kadar çıkacak. geceleri çok süt çıkmaz zaten çok fazla doyarsa uyuyuyamaz hazımsılıktan musluktan akıyor gibide çıkmaz senden daha yeni emziklisin ve bebek çok küçük öyle yutamaz ve oşekildede emmez genzine kaçırır hep.

İnşaallah bende hep güzel düşünüyorum. Dilerim güzel şeyler yaşarım düşündüğüm gibi
Ben sana her gün dua ediyorum ama bugün katmerli bir dua göndereyim o zaman içimden bir ses doğuma da alınırsın diyor ama bence sen ne olur ne olmaz doğum çantanı yanına al da git
Allahımmmmm bu ne güzel bir dua. Allah razı olsun çok mutlu oldum tatlım.
Ay dilerim yarın güzel bir haberle dönerim aranıza
Çantamı almam ama doğum için hazırladığım duları alacağım içimden geldi...
Yalnız katmerli dedin canım katmerli istedi şöyle Urfa usulü tava katmeri yada Antep katmeri
Canım nasıl görüşmeyeli ?

Ay canım Allah razı olsun içimi rahatlattın...
İnş sorun çıkmayacak dediğind gibi...
Kuzum inş sizi habersiz bırakmam...

Kuzum sabah namazdan sonra uyumam ama olsun şimdi sizinle iki laf edeyim yarın eve gelince inşaallah dinlenirim..
Nasılsın bakalım?
Biz evde değildik şimdi geldik.
Oğlişimin beşiğini kurduk bugün çok tatlımızda teyzesi...
Tuna diyor yarın doğuracakmışım gibi hissediyormuş hadi bakalım hayırlısıyla bir gülle doğurayım.
Inannn unutmayacağım bu gülme meselesini.
Doğururken gülmeye çalışacağım.
[/QUOTE]

kara pissom çok heycanlıyım bende bugece sanki yarın dr a ben gidicem rabbim sanada inciyede duymak istediklerni duyursun .yarın doğum yaparsan zeytinin ismi bellimi. canım. zeytinin beşiğide hayırlı olsun gelsinde mışıl mışıl uyusun kuzum . baya baya finale geldi karapissom ya ay brn cok heycanlıyım rabbim size sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…