Nişan bohcalariniza neler aldirdiniz ??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ay soruyu yanlis okudum :))

bohcama ben bisey aldirmadim henüz karsi taraf hazirlik icinde bakalim sihirli kutudan ne cikacak bana :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr
Benimde nişanım 3 temmuzda 27 gün kaldı ve Damat tarafı arnavut biz tekirdağ hernekadar adetler hemen hemen aynı desekte iş ciddiye binince çıkıyor herşey bohça için okadar masraf yapıldı kii
Arnavut olan arkadaşlar varmı sanırım kız tarafı pike takımı alıyormuş kayınvalidenin bohçasına böyle bişey var mı??
Bide biraz hava seven insanlar marka ve kaliteye önem veriyolar gider çok oldu gerçi benim bohçaya da aynı özeni gösteriyolar ama karşı taraftanda bekliyolar...
haftaya bohça yapımına başlicaz konulanları liste yapar paylaşırım şuan hiç aklıma gelmiyo :))

canim biz yozgatliyiz nisanlimgilde ankara li ikimizde ic anadolu yani bizim iki taraftada pike takimi oluyor arnavutlara has bi adet degil yani bizim adetlerdede var bu :34:

kayınvalide bizde öyle diyince bende tam bilmiyorum işte şimdi durduk yerede masrafa girmek istemedim..
Biz hep diyoruz onlara bütçenize göre koyun aşmayın neticede bikaç komşu akraba çıkıp eleştiri yapıcak yada beğenicek die bütçeyi zorlamaya gerek yok kimseyi memnun edemezsin en krallarınıda koysan mutlaka çekemeyen kıskanan bi kusur bulur illaki ben ucuz yollu atlatma tarafttarıyım fakat onlar fazla konu komşu akraba düşünüyolar yani kayınvalide sadece abartıyo biraz o koyuncada haliyle bizdekoymak durumunda kalıyoruz normalde düğüne kadar kız adetleri geçer ama ben istemedim kınada 8-9 elbise giymeyide kabul ettim hatta ben istedim arnavut şalvarı istedim bindallıda giyicem dedim gönülleri olsun die ben he dedikçe abartmaya başladılar açıkçası şimdi dur demek lazım biyerde :)

Back