ya bana da yardımcı olursanız çok sevinicem makyaj seti derken neler aldırdınız biraz açabilirmisiniz acabaaa :44:
merhaba[sıze="3"]canım bende bu ara bohça hazırlama telaşında olduğumdan paylaşıym dedim,
biz sözde sözlümle ikimiz gitmiştik. Ama nişan alışverişine yine ikimiz ve birde annelerimiz yani 4 lü gitmeyi istiyorum. çünkü aileler içinde bu alışveriş bir heves onlarda bunu yaşasın istiyorum. Yine biz ne beğenirsek o olcak zaten, kimse illa bunu al demez hem daha tecrübeliler fikir verirler.
Kıza alınacaklar;
saten gecelik seti
atlet takımı
sütyen takımı
terlik
ayakkabı
çanta
nişanda giyeceği elbise
makyaj seti
tarak seti
sandık takımı
havlu
namaz baş.
Seccade
yelek yada şal
kimi yerlerde de bornoz tk. Yada nevresim tk. Koyulur
erkek için;
takım elbise
gömlek
terlik
ayakkabı
traş takımı
kemer+cüzdan
pijama takımı
atlet takımı
havlu
seccade
tesbih
aklıma gelenler bunlar cnm
[/sıze]
[sıze="3"]ne demek kıslarr, bugünlerr için bu kulubee üyeyizzz
Canım aynı telaşlar bende de var vee bu ara burdaki tüm bohçalara bakar oldum aman eksik olmasın aman gözümden bişey kaçmasın derken alacakalrımı kağıda yazdım.
Cinocum bu bohçayı nede versek konulu başlık var aslında ordanda bakabilirsin ama erkeğe sandıkta verme cnm saten bohçalarda ver yada özel kutular oluyo onlarla verr yada valizde verrr çok daha hoş olurr.[/sıze]
bu yazıları okudukça hem çok büyük faydalanıyorum,fikir oluyor,aynı zamanda da strese giriyorum, Allahım herkesin işi yolunda gider inşallah 19 haziranda nişanım var çok heyecanlıyım...
benden 1 gün sonra nişanın fundacığımm ayy heyecan stres hepsi bir arada ama hepimizin çook güzel geçeceğinden eminimMutluluklar diliyorum
kızlar benim nişanlım kendi tıraş olmuyor ki berberde oluyor :))
bosuna masraf yapmayalım desem ayıp olur mu ki.. ya da traş takımı almayıp onun yerine başka birsey alsam..çünkü kullanmayacak biliyorum. kullanmayacağı şeyi neden alıyım ki.. dimi ama
kızlar benim nişanlım kendi tıraş olmuyor ki berberde oluyor :))
bosuna masraf yapmayalım desem ayıp olur mu ki.. ya da traş takımı almayıp onun yerine başka birsey alsam..çünkü kullanmayacak biliyorum. kullanmayacağı şeyi neden alıyım ki.. dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?