Nişan bohcalariniza neler aldirdiniz ??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kizlar nisan bohcalariniza neler aldirdiniz alisverise ciktiginizda yardimci olabilcek var mi ? Bir de ben cok utangacim napcam hic bilmiyorum söyleyemem ki su bu diye offfff :( Kizlar bana bi liste cikarin aklimda bulunsun ve bir sorum daha olcak nisan alisverisine kim kim gittiniz ??:69:

cnm ben 8 mayısta nişanlandım..ben alışverişe kız arkadaşım bide nişanlımla çıktım sadece aileler bize bıraktı alışverişi o yüsden çok rahattı :) neler alınır siteden araştırdım annemde anlattı.ben kendime pijama takımı,parfüm seti,iç çamaşırı takımı,ev içi babeti,beğendiğim kıyafet kombini alt üst yani..havlu seti bambulu,makyaj takımı bide çorap mendil falan aldırdımm

Canım bende bu ara bohça hazırlama telaşında olduğumdan paylaşıym dedim,
Biz sözde sözlümle ikimiz gitmiştik. ama nişan alışverişine yine ikimiz ve birde annelerimiz yani 4 lü gitmeyi istiyorum. Çünkü aileler içinde bu alışveriş bir heves onlarda bunu yaşasın istiyorum. Yine biz ne beğenirsek o olcak zaten, kimse illa bunu al demez hem daha tecrübeliler fikir verirler.

Kıza alınacaklar;
saten gecelik seti
atlet takımı
sütyen takımı
terlik
ayakkabı
çanta
Nişanda giyeceği elbise
makyaj seti
tarak seti
sandık takımı
havlu
namaz baş.
seccade
yelek yada şal
kimi yerlerde de bornoz tk. yada nevresim tk. koyulur

Erkek için;
Takım elbise
gömlek
terlik
ayakkabı
traş takımı
kemer+cüzdan
pijama takımı
atlet takımı
havlu
seccade
tesbih

aklıma gelenler bunlar cnm:54:

ya bana da yardımcı olursanız çok sevinicem makyaj seti derken neler aldırdınız biraz açabilirmisiniz acabaaa :44:

ya bana da yardımcı olursanız çok sevinicem makyaj seti derken neler aldırdınız biraz açabilirmisiniz acabaaa :44:

Bende içimden tam bunu düşündüm canım:1: mesela Kryalon fondoten almak istiyorum, şimdi onları aldırsam pahalı biraz ayıp olurmu ki:26: yada fondotenimi ben alayım, rimel, ruj, far, onlaramı aldırayım. Bende çok çekingenim, kayınvalidemde olacak yanımızda, ne aldıracağım bilemedim:26:

Makyaj takımı şöyle oluyo kızlarr, bazı markaların böylee kutu gibi içinde farı ruju herşeyi olan merdiven gibi takımalrı oluyo ama onu tercih etmeyin kullandığınız markadan aldırın.
Fondoten
Pudara
Allık
Far (4lü- 3 lü neyse artık)
Rimel
Ruj
Kalem
Oje
Parfüm
Krem
Deodrant
Rol-on deodrant

Traş setinde de
Traş köpüğü
Balsam
Sabun
Krem
Jilet
Şampuan
Diş macunu
Diş fırçası
Parfüm
Deodrant
Rol-on

Son düzenleme:
[sıze="3"]canım bende bu ara bohça hazırlama telaşında olduğumdan paylaşıym dedim,
biz sözde sözlümle ikimiz gitmiştik. Ama nişan alışverişine yine ikimiz ve birde annelerimiz yani 4 lü gitmeyi istiyorum. çünkü aileler içinde bu alışveriş bir heves onlarda bunu yaşasın istiyorum. Yine biz ne beğenirsek o olcak zaten, kimse illa bunu al demez hem daha tecrübeliler fikir verirler.

Kıza alınacaklar;
saten gecelik seti
atlet takımı
sütyen takımı
terlik
ayakkabı
çanta
nişanda giyeceği elbise
makyaj seti
tarak seti
sandık takımı
havlu
namaz baş.
Seccade
yelek yada şal
kimi yerlerde de bornoz tk. Yada nevresim tk. Koyulur

erkek için;
takım elbise
gömlek
terlik
ayakkabı
traş takımı
kemer+cüzdan
pijama takımı
atlet takımı
havlu
seccade
tesbih

aklıma gelenler bunlar cnm:54:

[/sıze]
merhaba
gerçekten çok yardımcı oldu paylaşım için teşekkürler benimde haziran temmuz gibi nişanım var ve bu bohça mevzularıyla kafayı yemek üzereyim şubatta sözüm oldu söz bohçası bitti nişan bohçası başladı :50: Peki bunları bohça içindemi yoksa sandıktamı versek daha iyi olur ben sözde saten bohça ile vermiştim nişanda sandık diyolar nasıl yapsam bilemedim:2: Paylaşım için tekrar teşekkürler

Ne demek kıslarr, bugünlerr için bu kulubee üyeyizzz:1:
Canım aynı telaşlar bende de var vee bu ara burdaki tüm bohçalara bakar oldum aman eksik olmasın aman gözümden bişey kaçmasın derken alacakalrımı kağıda yazdım.
Cinocum bu bohçayı nede versek konulu başlık var aslında ordanda bakabilirsin ama erkeğe sandıkta verme cnm saten bohçalarda ver yada özel kutular oluyo onlarla verr yada valizde verrr çok daha hoş olurr.

[sıze="3"]ne demek kıslarr, bugünlerr için bu kulubee üyeyizzz:1:
Canım aynı telaşlar bende de var vee bu ara burdaki tüm bohçalara bakar oldum aman eksik olmasın aman gözümden bişey kaçmasın derken alacakalrımı kağıda yazdım.
Cinocum bu bohçayı nede versek konulu başlık var aslında ordanda bakabilirsin ama erkeğe sandıkta verme cnm saten bohçalarda ver yada özel kutular oluyo onlarla verr yada valizde verrr çok daha hoş olurr.[/sıze]

teşekkür ederim bu paylaşımlarr gerçekten çok yardımcı oldu bana sandıktan vazgeçtim kutu yada bohça düşünüyorum şuan çok sık kutular varmış araştırmalara devam :62: şimdiden bu kadar telaş dügün hazırlıgını düşünemiyorum bile allah herkesin yardımcısı olsun

bu yazıları okudukça hem çok büyük faydalanıyorum,fikir oluyor,aynı zamanda da strese giriyorum, Allahım herkesin işi yolunda gider inşallah 19 haziranda nişanım var çok heyecanlıyım...

bu yazıları okudukça hem çok büyük faydalanıyorum,fikir oluyor,aynı zamanda da strese giriyorum, Allahım herkesin işi yolunda gider inşallah 19 haziranda nişanım var çok heyecanlıyım...

Benden 1 gün sonra nişanın fundacığımm ayy heyecan stres hepsi bir arada ama hepimizin çook güzel geçeceğinden eminim :12: mutluluklar diliyorum:29:

kızlar benim nişanlım kendi tıraş olmuyor ki berberde oluyor :))
bosuna masraf yapmayalım desem ayıp olur mu ki.. ya da traş takımı almayıp onun yerine başka birsey alsam..çünkü kullanmayacak biliyorum. kullanmayacağı şeyi neden alıyım ki.. dimi ama :D:D

bosuna masraf yapmayalım desem ayıp olur mu ki.. ya da traş takımı almayıp onun yerine başka birsey alsam..çünkü kullanmayacak biliyorum. kullanmayacağı şeyi neden alıyım ki.. dimi ama :D:D

Bencede alma canım. Onun yerine traş losyonu, parfüm vs..alırsın. Bende almayacağım çünkü:1:

kaliteli bir parfüm seti aldıgın zaman zaten onlara gerek kalmaz bence.. ben öyle düşünüyorum.. zaten onların içinde herşeyi oluyor..

canııımmm aynen beniim ki öyle kendisi hiç traş olmuyorr bide temiz sakal traş olmuyor nişanlım almayın gereksiz yere dedi başka ihtiyacım olan birşey alırız dedi ama kayınvalidem kıza nasıl makyaj seti bohça da olmazsa olmazsa traş setide öylee dedi şimdi mecburen traş makinesini geri kalan takımını alıcaz

Kızlarr
Benimde nişanım 3 temmuzda 27 gün kaldı ve Damat tarafı arnavut biz tekirdağ hernekadar adetler hemen hemen aynı desekte iş ciddiye binince çıkıyor herşey bohça için okadar masraf yapıldı kii
Arnavut olan arkadaşlar varmı sanırım kız tarafı pike takımı alıyormuş kayınvalidenin bohçasına böyle bişey var mı??
Bide biraz hava seven insanlar marka ve kaliteye önem veriyolar gider çok oldu gerçi benim bohçaya da aynı özeni gösteriyolar ama karşı taraftanda bekliyolar...
haftaya bohça yapımına başlicaz konulanları liste yapar paylaşırım şuan hiç aklıma gelmiyo :))

benim kayınvalidem ordulu ama o da anneme önce pike takımı almıstı sonra onu bana koymaya karar verdi anneme nevresim takımı aldı bizde ona nevresim takımı alıcaz. birde bana gelicek bohça şase takımı gibi süslü bi bohça takımı almış anneme

birde tatlım hava sevmek degil esasında herkesin bütçesine göre eger yapabiliyorsa iki tarafta aynı sekilde aynı özeni gösteriyor inan bana, yoksa zaten yoktur kimse diretmiyo ki

Son düzenleme:
Back