Sandviç - Kanepeler Bohca krep (resimli)

benimde ağzıım sulandıı valla. ellerine sağlık canım harikaa görünüyorlar. kahvaltı için hafta sonraları krep yaparım ama en kısa zamanda bunu deniyicem.

canimsin ya onu sana verirmiyim hic sen iste yeniden döktüriim tatlima.s.
bakma siyah miyah görünüyo ama öyle yanik tadinda diildi valla esim ilk onu kapti löpürdetdikaydirigubbakcemile3

canimsin ya onu sana verirmiyim hic sen iste yeniden döktüriim tatlima.s.
bakma siyah miyah görünüyo ama öyle yanik tadinda diildi valla esim ilk onu kapti löpürdetdikaydirigubbakcemile3

aaaaaayyyyyyyyyy kurban olurum sana canım benim :1hug:böyle söyledinya yapmış kadar oldun ben de yemiş kadar oldumcokacimcoook sağolasın eşin ağzının tadını biliyor bakıyorumda niyse onada afiyet olsun kendi malı gibi löpürdetsin:roflol::roflol::roflol::roflol:

canim ya nekadar seker yazmissin sen öyle vallahi yakin olsak yapar yerdik ama tavsiye ederim canim yaparsanda eklede sayfamiz senlensina.s.
:1hug:

wowwww süpersin canimmmm affiyet bal seker olsun yarasin anneyede bebisimizede insallaha.s.begenmenede cok sevindim inanki cok tskler canima.s.

nasıl beğenilmez canım benim.. görünce vallahi içim eridi .. nası yapacağımı şaşaırdım....yerimseniben az kalın dökmüşüm ilkleri ama sonra toparladım ince döktüm sonrakileri....kaydirigubbakcemile3

ilkleri benimde genelde hep kalin düsüyo canim elim alisana kadar ayarina :)
ama onlarinda icine bal döküp ceviz koyuyorum dürüm yapip yiyorum :)

canım ellerine sağlık harika görünüyor,cokacimcoook

iç malzemesi zevke göre değiştirilebilr değilmi..

afiyet ,bal,şeker oluyoda,birde topak topak yağ olmasa

canım ellerine sağlık harika görünüyor,cokacimcoook

iç malzemesi zevke göre değiştirilebilr değilmi..

afiyet ,bal,şeker oluyoda,birde topak topak yağ olmasa

tsk ederim tatlim

neden olmasin canimcigim damak zevkine göre ic malzemede deyisiklik yapabilirsin hatda yaparsan eger paylasirsan cok sevinirim tatlim bizde fikir edinmis oluruza.s.

ahhh ahhh sorma tatlim yediklerimiz löp löp et pit pit yag oluyo ama napiim seviyorum yemegicokacimcoook

ya evde okdr tost peyniri varki ne yapsam diyodum bu tarif guzel oldu
artik bi pazr kahvaltisinda kesin denerim bunu
ellerine saglik cani

bende yaptim
bi pazar kahvaltisinda yaparim dedim ve bugun yaptim cok guzel oldu:lepi:
4tanesi cok kizarmis 4 tanesi az kizarmis oldukaydirigubbakcemile3 ,ama cok guzeldi
tesekkur ederim canim tarif icin:1hug:
okadr peyniri ne yapsam diyodum baya kullandim az daha var artik bidakine yaparim
ve mesela aniden bi misafir gelse hemn yapilabilinir cok kolay ve guzel
ve ben krepli olan seylere bayiliyorumcokacimcoook
evde maydanoz yoktu aslinda birazda maydanoz olursa daha guzel olur bence

buda resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…