- Konu Sahibi incitanemtuana
ayy yaptım canım bnde elıne sağlık pazr kahvaltıısnda ayptım kardeşimde vardı onunla yedık artık
ohhhh ellerine saglik tatlim umarim begenmissinizdir a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy yaptım canım bnde elıne sağlık pazr kahvaltıısnda ayptım kardeşimde vardı onunla yedık artık
benimde ağzıım sulandıı valla. ellerine sağlık canım harikaa görünüyorlar. kahvaltı için hafta sonraları krep yaparım ama en kısa zamanda bunu deniyicem.
bunlar hepsini paketledikden sonraki halleri :)
![]()
![]()
bunlarda en son kizardikdan sonraki halleri :)
![]()
ay rezil oldum iyimi biri göz göz kapkara olmus :) onuda en üste koymusum :)
kusuruma bakmayin kizlar :)[/QUOTE]
incitanemmmmm o beğenmediğin kapkarayı verde çayımın yanın da yiyimmmmmcokacimcoook
canimsin ya onu sana verirmiyim hic sen iste yeniden döktüriim tatlima.s.
bakma siyah miyah görünüyo ama öyle yanik tadinda diildi valla esim ilk onu kapti löpürdetdikaydirigubbakcemile3
aaaaaayyyyyyyyyy kurban olurum sana canım benim :1hug:böyle söyledinya yapmış kadar oldun ben de yemiş kadar oldumcokacimcoook sağolasın eşin ağzının tadını biliyor bakıyorumda niyse onada afiyet olsun kendi malı gibi löpürdetsin:roflol::roflol::roflol::roflol:
harika görünüyor krep çok severim
uy tatlum sen bide hamilesin yakin olsak ben sana yapardim inan
ama sen cok hamaratsin sipsak yaparsin tatlim bunua.s.
inanki yeni yaptım .... ve yedim:sm_cool: ... ohh çok güzeldi....tarif için teşekkürler şekerim...
wowwww süpersin canimmmm affiyet bal seker olsun yarasin anneyede bebisimizede insallaha.s.begenmenede cok sevindim inanki cok tskler canima.s.
canım ellerine sağlık harika görünüyor,cokacimcoook
iç malzemesi zevke göre değiştirilebilr değilmi..
afiyet ,bal,şeker oluyoda,birde topak topak yağ olmasa
ya evde okdr tost peyniri varki ne yapsam diyodum bu tarif guzel oldu
artik bi pazr kahvaltisinda kesin denerim bunu
ellerine saglik cani