Nişan Bohça alışverişi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

çokk teşekkür ederim çok yardımcı olacak yazdıkların. Dediğin gibi sözlümle konuşsam daha ii o gerekeni yapacaktır Bana çarşıda sorarsa kızım ne alalım die ben saymak zorunda kalırmıyım acaba die düşündüm. ve ayna tarak takımı bende düşünmüorum hatta ayna alınacağını da bilmiodum mesela çok eğlenceli olacak gibi

Ben de ayna tarak takımı alınacağını bilmiyordum, burda incelediğim bohçalarda görünce öğrendim Ama annem de söyledi geçen gün, ben şaka yapıyor sandım ama ciddiymiş. Büyükler ne alınması gerektiğini biliyorlar zaten canım. Hatta gittiğin dükkanlardaki satıcılar da nişan için deyince gerekli herşeyi çıkartıolar. Sen sadece ekstradan istediğin birşey olursa, ya da lüzumsuz gördüğün birşey olursa söylersin. Yoksa sana kalan sadece beğenip karar vermek. Böyle şeylerde gelin olmak güzel bişey sanırım

damat bohçası için de damadımı alışverişe çıkartıyosunz kızlar? ben pek bişy bilmiyorm bu konuda, gülmeyin

kızlarrr birşey soracağım mahmutpaşa ya nasıl gidilir ben çeyiz değilde kıyafet alışverişi için gitmek istiyorumda

en çok adı geçen yer burası olmuş ama hiçbir yerde tam olarak nasıl gidilir dememiş

en çok adı burada geçince soriim dedim

ben fatihten yaptım çok güzel saten gecelik set aldım eşimede rob takım aldım ikimizde giyiyoz deyişik olarak o benimkini ben onunkini

saten takımlar al güzel duruyo ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…