öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah... Biz de yakında aynı telaşeleri yaşayacağız da, topluca alışverişe gitmek çok gözümde büyüyor. Nasıl hareket edeceğimi neyi aldıracağımı kafamda kestiremiyordum, yazdıklarınızla çok yardımcı olmuşsunuz emoş ve bal böceği, teşekkürler. Bana da böyle kalabalık alışverişler saçma gelio ama o evin bir oğlu, ben de bir kızıyım... ve maalesef büyüklerin istediği gibi oluyor. Neyse, sonunda mutlu olalım da, bunlar bir şekilde atlatılır deyip katlanıyorum işte:44:
öncelikle sana da hayırlı olsun, inşallah herşey dilediğin gibi olur ilk başta bende aynı senin gibiydim ayy nasıl olacak ne aldırıcam utanırım ben bunu istiyorum diyemem filan diye ama yanımda en yakın arkadasım vardı zorluk çekmedim hiç tahmin ettiğim gibi olmadı kayınvalidem her istediğim şeyi aldı. biz arkadasımla baktık onlarda fikirlerini söyledi tabi ama sen bilirsin sen hangisini begendiysen dediler çoğunuda zaten onların begendiği şeylerden aldım.. yani sandıgım gibi zor geçmiyormuş yani benim öyle oldu. hatta gerek yok pahalı bu daha ucuzunu alalım dediğim şeyleri bile bana çaktırmadan parasını verip almış yani düşün.. :)) yani bu biraz sanş meselesi galiba bn kendi kayınvalidem böyle birşey hiç beklemezdim açıkcası beni şaşırttı.. :)) çok şükür Allah'ıma sorunsuz hallettik terliğim,parfümüm ve nişan sandıgı kaldı onları da sözlümde alıcaz.. Dua et bismillah de ve başla herşey olması gerektiği gibi oluyormuş zaten.. az çok onlarda biliyorlar ne alınacak ne olacak diye o yüzden sıkıntı yapma.. :))