- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
İnsan bu herşeyi söyler. Siz hakkınızla aldığınızı biliyorsanız oyları, yeter bence. :)
Başarılar dilerim Bilgece, ellerine sağlık
Yatıyorum kalkıyorum bu tatlı aklıma geliyor yaaa
Nerde topliycan boğurtleni yaHadi ya? O kadar mi etkiledi vay be. Ben neymisim
Kizim yaz tam gelsin bogurtlen toplamaya gidicem insallah. Kirmizilarini daha cok seviyorum eksimsi oh ne guzel..
Nerde topliycan boğurtleni yavalla çok etkiledi böyle ekşimsi ekşimsi cidden tatlıyla süper olur. Ben narla yaptım evde ondan var diye ama boğurtlenli eminim ki daha güzel oluyodur pazarda var mı acaba boğurtlen
Maşallah, bizim köyde her yerde bedava bilsem bir yıllık toplar getirirdim yaValla canim bi tabak bogurtleni 20 liraya aldim metro marketten. Yani daha hicbir yerde yok. Izmitte var teyzemlerin orda bogurtlenler. Topluyorduk biz cok guzel.
Maşallah, bizim köyde her yerde bedava bilsem bir yıllık toplar getirirdim yaevet bizim burdaki marketlerde hiç denk gelmedim ben zaten o yüzden sordum
Cok güzel gözüküyo bilgececim. Ellerine saglik. Tadi da kesin görüntüsü kadar harikadir
Çok teşekkür ederim, sağolunböğürtlen bu hayatta dayanamayacağım ender şeylerden birisi :)
bayıılırıııımmmmm
ellerinize sağlık, başarılar yarışmada...
Ben yapcam bunu bu hafta içi boş bir zaman bulur bulmaz çok canım çekti
Geçen yarışmada da braindamage in mantarlısını yapmıştım
ikiniz de çok maharetlisiniz maşallah
tariflerinizi takipteeyimm hepsini yapcam haha
Ellerine sağlık. Böğürtlenli yanına bitter çok yakışıyor. Şöyle akan biterse üzerine döküp yesem ıımmmmm.
Ellerınıze saglık cnm, basarılar