- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- Konu Sahibi BayanHicKimse
bu tatlıyı bende düşünmüştüm sunum pek hoş eline sağlık canım başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık.güzel görünüyor bende yaparım arada severim
Matmazel de düşünmüş baksana, ben ikinizden önce davranmışımbu tatlıyı bende düşünmüştüm sunum pek hoş eline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim canım benim, keşke herkese bi tabak ikram etme fırsatı olsa değil micok sevdıgım ve ne zamandır yemedıgım tatlı .. ellerıne saglık fıstıkk .. basarılar
çok güzel nam nam
ahh ne guzel olurdu ama her ay yarısma herkesten yesek 1000 kilo olurduk boylesı hepımız ıcın daha hayırlı ya daTeşekkür ederim canım benim, keşke herkese bi tabak ikram etme fırsatı olsa değil mi
Krem şanti süper olur, bi dahakine ben de öyle yapayım, ama kaymağı da tavsiye ederimÇok güzel bir tatlı.Ben yaparken içine şeker değil de pudra şekeri katarım.Kaymak yerine de krem şantiyi toz halinde katarak çırparım.Sen de çok başarılı yapmışsın.Sunum da on numara.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Ayy, şefim nickini değiştirmiş, hayırlı olsun canımHımm.. ellerine sağlık özlemiştik seni hoşgeldinn başarılar yavru..
Teşekkür ederim Mune abla, kendime pek güvenmiyordum, çok güzel yorumlar geldiNormalde tel kadayıfı pek sevmem ama böyle muhallebiyle birleşince çok güzel oluyor, sunuma bayıldım, gayet iddialı bir sunum olmuş, ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum
Ellerine sağlık bol şans
Çok teşekkürler arkadaşlarEllerıne saglık cnm denemek ıstedıgım tatlılardan, basarılar
Cok tesekkurler canim, aslinda pratik bi tarifEşimin bayıldığı, benim yapmaya üşendiğim tatlı
Eline sağlık canım, başarılar.