- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- Konu Sahibi Dilaraginosss
Çok teşekkür ederimEllerine saglik yarismada basarilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimEllerine saglik yarismada basarilar
Kimse çelmesin aklını kimseee Gerçeği böyle sadece alttada hamuru oluyor kabarmayan bi hamur pişiriyorsunuz ben serin serin yiyebilelim diye alt tabanına kakaolu taban yaptım benim tasarımımhem uğraşmış hem tutturmuş gerçeği gibi galiba sanırsam benimde oyum bu tatlıyaa.başka aklımı başımdan alan tarif çıkmassa..
Sağol teşekkürler canımEllerine sağlık. Bol sanş
Teşekkürler , çok saol canımEllerıne saglık cnm cok guzel gorunuyor, basarılar
Oooo agiyetler ılsun kakaocum beğendiğine sevindim ayrıca çok mutlu oldum çünkü ölçüler benimdi ve birebir yapınca tam tadında oluyor beni çok onure ettin tarifimi yapıp üstelik beğenince.. Benden de güzel yapmışsın ben baya aksilikler yaşamıştım kelepçeli kalıbım kırıktı baya sorun olmuştu . Ellerine sağlık canım afiyetle yiyinDilosss. İste tatlin canım harika bir tat Eki Görüntüle 1486531 Eki Görüntüle 1486532
Sağol canım tarifin birebir tuttu sadece pişirme suresini biraz daha uzun tuttum ama gerceginden hic farkı yokOooo agiyetler ılsun kakaocum beğendiğine sevindim ayrıca çok mutlu oldum çünkü ölçüler benimdi ve birebir yapınca tam tadında oluyor beni çok onure ettin tarifimi yapıp üstelik beğenince.. Benden de güzel yapmışsın ben baya aksilikler yaşamıştım kelepçeli kalıbım kırıktı baya sorun olmuştu . Ellerine sağlık canım afiyetle yiyin
Çok saol canım ne mutluSağol canım tarifin birebir tuttu sadece pişirme suresini biraz daha uzun tuttum ama gerceginden hic farkı yok
o büskivinin üstüne malzemeyi döküp pişirme çok ilginç gelmişti bana ama tatlım böylesi daha lezzetli oluyor. bundan sonra ocakta muhallebi yapmicam fırında pişiricem canımÇok saol canım ne mutlu
Yamuk prensesim saol canım çok teşekkürler.. Kesinlikle katılıyorum çilek ve muz benim meyve kategorisinde saydığım ilk iki meyve es geçiyoru diğerleriniharika gözüküyor ellerinize sağlıkzaten süt,labne,çilek hepsi sevdiğim şeyler,hepsi biraraya gelince ortaya çıkan lezzetten hiç şüphem yok,yarışmada başarılar canım.
Kesinlikle .. O yağ ile karışan bisküvi karışımı da bence pişmeli aksi halde ağır oluyo benceeo büskivinin üstüne malzemeyi döküp pişirme çok ilginç gelmişti bana ama tatlım böylesi daha lezzetli oluyor. bundan sonra ocakta muhallebi yapmicam fırında pişiricem canım
Çok teşekkür ederim filozof çok saolİddialı değilsiniz ama şahane yapmışsınız.
Ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederimkakaolu alt taban olması da bir harika ...
ellerinize sağlık, başarılar dilerim
Harbicim döktürmek senin işin Çok saol canımDiloşşş ellerine sağlık döktürmüşsün yineeee