- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sene okula başladım 3.universitem maddi olarak daha dik duralım diye okuyorum derdim o .Nasılsa kazanamam dedim eşim çok istedi çocuğu sürekli eşimi taciz ettiler olmuyor mi diye okula kayıt yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim sevinemedim bile sayelerinde“Düğüne kadar yaptılar, sonra 180 derece değiştiler. Zaten ailem bakıyor hala..”gibi cümleler kurmuşsun da kaynağın onların maddi olarak destek vermemesinden olduğunu düşündürdü bana. Elbette yargılamak hakkım değil ama eleştirebilirim sanırım konu açtığın için; okurken evlenirsen hem de özel okulda okurken, bir de hamilelik, bilemiyorum çok mu acelesi vardı?
cidden merakımdan soruyorum sadece bu kadar sorun içinde nasıl ders falan çalışıyorsun sen?Yani şimdi ismi koymayınca kp küsecek bunlar bana iyice düşman olacak. Ya çok buyuk bir kavga beni bekliyor biliyorum sonra da yüzyüze bakacak hal kalacak mi bu evlilik devam edecek mi bilmiyorum ve bu cehenneme çocuk getiriyorum
Bu sene okula başladım 3.universitem maddi olarak daha dik duralım diye okuyorum derdim o .Nasılsa kazanamam dedim eşim çok istedi çocuğu sürekli eşimi taciz ettiler olmuyor mi diye okula kayıt yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim sevinemedim bile sayelerinde
Ailesinin onayı olmadan evlendiler onlarda kızın gözünde kalmasın diye herseyini yaptı ama suan kıza hizmetçi muamelesi taşıyıcı anne gibi davranıyorlar coxuk bizim defol git bile dedi görümceAdamlar herseyinizi yapmış bir de geçinebiliyo musunuz diye mi soracaklardı, maddi herseyi önünüze seri hiçbir şeye karışmasınlar öyle mi,öyle bir dünya yok işte, gebe olmayacaksın kimseye, evlilik biz evimizi kurup gecinebiliriz demek
Ayrıca eltime kız gibi ceyiz yaptılar ne demek anlamadım ben
Kafam karışıyor sen yazdıkça.Bu sene okula başladım 3.universitem maddi olarak daha dik duralım diye okuyorum derdim o .Nasılsa kazanamam dedim eşim çok istedi çocuğu sürekli eşimi taciz ettiler olmuyor mi diye okula kayıt yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim sevinemedim bile sayelerinde
Asıl problem esının senı susturup, aılesının senın agzına s.ct.rması bence.Merhaba Sevgili Hanımlar
Üzgünüm ama uzun bi konu olacaktır şimdiden belirteyim.
Eşimin ailesi ile iyi niyetli fakat oldukça cahil insanlar.Maddiyatin verdiği bir gereksiz küstahlik da var.
Şimdi Allah var düğün nişan işlerinde ellerinden gelenin sonuna kadar yaptılar ve benim en baştan istediğim pek çok şeyi gözümde birakmadilar. (Ev,güzel bir düğün,yani kısaca hersey istediğim yerden alındı satıldı arada kv bazı surat asmalari olsada önemli bir problem yasatmadi )buna karşın benim ailemde elinden geleni yaptı .Yalnız benim ailemin de bana yeteri kadar yatırımı var.Yani zaten bana sundukları imkanlara sahibim . Evlendikten sonra da hep benim ailem bize destek oldu ve oluyor ve bebegin de herseyini ailem yapıyor. Onlar bi kere bile geciminiz nasıl demedi .
Şimdi nişanlılik dönemin de elinin üstünde tuttular. Düğün sonrası 180 derece değişip 4 4 lük eski usul gelinlik beklemeye başladılar. Burada kalın bizimle işe gel her hafta sonu buraya gelin vs vs..
Bende araya mesafe koydum ve pek gitmemeye başladım. Şimdi hem üniversite okuyorum tekrardan hem hamileyim. 35 yaşında eklenmemiş bir görümcem var oldukça saf ve iyi niyetli bana da yardımı oldu düğün nisan döneminde arayı o buldu hep diyelim.
Yalnız eltimin de bebeği oldu önce ona kendi malları eşyaları gibi hareketleri oldu hep.Maddi açıdan eltim onlara bağımlı olduğundan pek sesi çıkamadı. (2 günlük bebegi sap sap öpmeler, 3 aylık bebegin ağzına et tavuk yemek sürmeler,vakitli vakitsiz uyandirip sevmeler,çocuk düşünce bağırıp azarlarmalar,2 isimli çocuğa yalnizca kv ismi ile hitap ediyorlar ve o bekar görümcem hep çocuğa benim der.yalniz elime de düğüne kadar herseyi yaptılar evini kız ceyizi gibi dizip verdiler)
Şimdi bende de isim muhabbeti başladı kp ismi kendi de bi zaman istediğini söylemişti. Yok seneye bizimle yaylaya geleceksin. Görümcem başladı benim çocuğum adı şu olsun sizin bulduğunuz isim çirkin filan deseler.
Yani eltime yaptıkları herseyi bana da yapmaya çalışıyorlar. Tek farkımız o yakın ben uzagim 40 km.
bana da çocuk doğunca görümce yerlesecek gibi ..Misal gelir benim iç çamaşırı cekmecemi açar çamaşır alır giyer yatagini asla toplamaz gider. Dolabimi açar istediğini yer içer, herseyi bilir herkese akıl verir komik duruma düşer düşürür vs vs..
Şimdi ben yaptığı bazı şeylerden dolayi kp ismini koyacaktim ama bu inatlasma yüzünden istemiyorum. Eltime yapılanları anlattım ayniları bana olmasın diye ne yapabilirim ? Bu zamana kadar hep iyi oldum düğün de beni kirmadiklari için ama artık dayanamıyorum boşanmak, intihar herseyi denedim. BİPOLAR hastasıyım zaten ağlama nöbetleri sinir krizleri ile zaten bebeğim ve ben mahvolduk hamileliğin zehir oldu.
Eşim aman kimse kırılmasın üzülmesin diye hep beni susturdu. Eşim arada kalıyor kimseyle kötü olma bizim istedigimiz olacak diyor ama konusmalarina bile tahammülüm yok benim artik..
EVLİLİGİMİZ hep kavga kıyamet saygısızlık dolu bi cehenneme döndü.
Şimdi sabri yetipte okuyan hanimlar ben ne yapim da bu insanların sınırını çizim. Öyle bıktım ki artık evi satalim kiraya yerleselim gerekirse bu insanlara diyetimizi odeyelim demek istiyorum.
Var eğer araya Ankarada dayı koyarsam çok da rahat olur ama kul hakkı yiyemem 2yillik bir bölüm aöf de de 4 yıllık bir bolumİlk 2 üniversitenin is imkanı yok mu?
Cidden merak ediyorum
Bulunduğum şehirde bi tane var ve ciddi bir puan istiyor yüzde 50 burslu başka şehirde 4 yillik bir devlet uni de maliye iktisat filan istesem giderdim eşim istemedi sağlıkla ilgili bi bölüm suankiKafam karışıyor sen yazdıkça.
Diğer okudukların bir işe yaramaz bölümler mi ki meyvesini toplamadan 3. ye giriştin.
Özel üni o kadar çok var ki kazanmana gerek olduğunu sanmıyorum, her şekilde seni alırlardı.
Sen kıytırık kvalide sorunlarından bu kadar bunaldıysan ayrıca 3. üni sonunda daha dik durmak için iyi bir iş bulabilmen tartışmaya değer. Hangi bölümdesin şu an?
Kazandığına göre bursun var mı?
aslında senin için baya kolaymış her şey..Var eğer araya Ankarada dayı koyarsam çok da rahat olur ama kul hakkı yiyemem 2yillik bir bölüm aöf de de 4 yıllık bir bolum
Ailesinin onayı olmadan evlendiler onlarda kızın gözünde kalmasın diye herseyini yaptı ama suan kıza hizmetçi muamelesi taşıyıcı anne gibi davranıyorlar coxuk bizim defol git bile dedi görümce
Okul yeni başladı okula gidiyorum hergün ev temizliyorum aksamlar İda sorunlarima agliyorumcidden merakımdan soruyorum sadece bu kadar sorun içinde nasıl ders falan çalışıyorsun sen?
Var eğer araya Ankarada dayı koyarsam çok da rahat olur ama kul hakkı yiyemem 2yillik bir bölüm aöf de de 4 yıllık bir bolum
Hayır bilirsin ki damat nevresim tabak filan getirmez bekaretiyle hiç ilgilenmedimEvini kız çeyizi gibi döşedilerden benim anladığım orda kız kelimesi bakire anlamında kullanılmış
Hayır bilirsin ki damat nevresim tabak filan getirmez bekaretiyle hiç ilgilenmedim
aslında senin için baya kolaymış her şey..
Şu kvalide ile görümceyi haklayacak okkalı bir akraba yok mu?
Seni kastetmedim zaten, bir yorumda onlar öyle diyo demişsin,onlar öyle düşündü ise ayıp demek istedim
Yani şimdi ben oraya kaçtılar yazdım ayıpladilar durum o yani ailesi kızı sildi bunlarda sahip çıktı şimdi de burnundan getirdi
Ahh eşime göre ben temizlik hastasıyım hersey normal cahiller idare et kimseyle kötü olma yarın ölürler çocuğu opsunler yalasinlar sus zaten 1 gün görecekler haftada o da benim çocuğum desin ne olacak ki onun mu oldu olmadı ama soylemesin arkadaşım o ne demek yaAsıl problem esının senı susturup, aılesının senın agzına s.ct.rması bence.