• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğuluyorum ..bebeğime ortak çıkan görümce!

İntihar nedir? Sırf bu sepeble mi intiharı düşündünüz? Eşinizin bundan haberi var mı?

Görümcenin hayatta tek yaptığı ye iç yat mı yani? Kaç km var aranızda?
Yakın 40 km yok ama burası küçük bir şehir 40 km yakın sayılmaz pek zaten biz gidiyoruz hep yada telefonda taciz ediyorlar

Merhaba Sevgili Hanımlar
Üzgünüm ama uzun bi konu olacaktır şimdiden belirteyim.
Eşimin ailesi ile iyi niyetli fakat oldukça cahil insanlar.Maddiyatin verdiği bir gereksiz küstahlik da var.
Şimdi Allah var düğün nişan işlerinde ellerinden gelenin sonuna kadar yaptılar ve benim en baştan istediğim pek çok şeyi gözümde birakmadilar. (Ev,güzel bir düğün,yani kısaca hersey istediğim yerden alındı satıldı arada kv bazı surat asmalari olsada önemli bir problem yasatmadi )buna karşın benim ailemde elinden geleni yaptı .Yalnız benim ailemin de bana yeteri kadar yatırımı var.Yani zaten bana sundukları imkanlara sahibim . Evlendikten sonra da hep benim ailem bize destek oldu ve oluyor ve bebegin de herseyini ailem yapıyor. Onlar bi kere bile geciminiz nasıl demedi .

Şimdi nişanlılik dönemin de elinin üstünde tuttular. Düğün sonrası 180 derece değişip 4 4 lük eski usul gelinlik beklemeye başladılar. Burada kalın bizimle işe gel her hafta sonu buraya gelin vs vs..

Bende araya mesafe koydum ve pek gitmemeye başladım. Şimdi hem üniversite okuyorum tekrardan hem hamileyim. 35 yaşında eklenmemiş bir görümcem var oldukça saf ve iyi niyetli bana da yardımı oldu düğün nisan döneminde arayı o buldu hep diyelim.
Yalnız eltimin de bebeği oldu önce ona kendi malları eşyaları gibi hareketleri oldu hep.Maddi açıdan eltim onlara bağımlı olduğundan pek sesi çıkamadı. (2 günlük bebegi sap sap öpmeler, 3 aylık bebegin ağzına et tavuk yemek sürmeler,vakitli vakitsiz uyandirip sevmeler,çocuk düşünce bağırıp azarlarmalar,2 isimli çocuğa yalnizca kv ismi ile hitap ediyorlar ve o bekar görümcem hep çocuğa benim der.yalniz elime de düğüne kadar herseyi yaptılar evini kız ceyizi gibi dizip verdiler)
Şimdi bende de isim muhabbeti başladı kp ismi kendi de bi zaman istediğini söylemişti. Yok seneye bizimle yaylaya geleceksin. Görümcem başladı benim çocuğum adı şu olsun sizin bulduğunuz isim çirkin filan deseler.
Yani eltime yaptıkları herseyi bana da yapmaya çalışıyorlar. Tek farkımız o yakın ben uzagim .bana da çocuk doğunca görümce yerlesecek gibi ..Misal gelir benim iç çamaşırı cekmecemi açar çamaşır alır giyer yatagini asla toplamaz gider. Dolabimi açar istediğini yer içer, herseyi bilir herkese akıl verir komik duruma düşer düşürür vs vs.. zaten kv kp görümce hepsi çok patavatsiz lar .kv de oldukça pis evleri meşhur olmuş o derece de.
Şimdi ben yaptığı bazı şeylerden dolayi kp ismini koyacaktim ama bu inatlasma yüzünden istemiyorum. Eltime yapılanları anlattım ayniları bana olmasın diye ne yapabilirim ? Bu zamana kadar hep iyi oldum düğün de beni kirmadiklari için ama artık dayanamıyorum boşanmak, intihar herseyi denedim. BİPOLAR hastasıyım zaten ağlama nöbetleri sinir krizleri ile zaten bebeğim ve ben mahvolduk hamileliğin zehir oldu.
Eşim aman kimse kırılmasın üzülmesin diye hep beni susturdu. Eşim arada kalıyor kimseyle kötü olma bizim istedigimiz olacak diyor ama konusmalarina bile tahammülüm yok benim artik..
EVLİLİGİMİZ hep kavga kıyamet saygısızlık dolu bi cehenneme döndü.

Şimdi sabri yetipte okuyan hanimlar ben ne yapim da bu insanların sınırını çizim. Öyle bıktım ki artık evi satalim kiraya yerleselim gerekirse bu insanlara diyetimizi odeyelim demek istiyorum.

"benim iç çamaşırı cekmecemi açar çamaşır alır giyer"

bu kısma şok oldum.
gerisi için de minnet etmeyin. zorla mı yaptırdınız.
eltinize de yazık size de..
eşlerin dengeyi kurması lazım.

Herkese her lafı soyletip duyduktan sonra bna saygı duyulmamasi derdim.
Benim istediğim oluyor ama ben kendimden geçiyorum. Söylediğim gibi zaten sinirsel bi rahatsızlığım var hamile olunca ilaçta alamıyorum.,boşta veremiyorum kimseyle paylasamiyorum boğuşuyorum

E yine kendinize yapıyorsunuz bunun kime faydası var.
Bırakın hayatı akışına kavga etmek için çok erken. Daha ne olacağı bile belli değil.
Önce sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın. Sonrası Allah kesim

valla ben hep üzülürdüm eşimin ailesi çok varlıklı olmasına rağmen 1 toplu iğne almadı bize diye, arkadaş iyi ki almamış kimseye minnetimde yok :)
Size yapılanlara minnet duyuyorsunuz haklı olarak, ama şöyle düşünün size değil oğullarına yaptılar. Yani siz kimseye borçlu değilsiniz ki çocuğunuzun ismi bu ..
Görümceniz de sevdiğinden yapıyordur ama mesafe koymakta haklısınız. Eltinize yaptıklarını size yapamazlar bence, herkes dişinin geçtiğine. Eşiniz de bitiyor iş aslında, o istese hem uzak tutar sizi, hem de kimseyi karıştırmaz.
Soğuk davransanız olay çıkarırlar mı?
Aynen keşke Allahın iğnesi ni almasalardi. Kendimi onların malı gibi hissediyorum çünkü.
Sogugum zaten ama surat asmıyorum.ama artık asacam hiç huyum değil aslında kimseyi kırmak ama içim kayniyor

"benim iç çamaşırı cekmecemi açar çamaşır alır giyer"

bu kısma şok oldum.
gerisi için de minnet etmeyin. zorla mı yaptırdınız.
eltinize de yazık size de..
eşlerin dengeyi kurması lazım.

Eşim el gülü kimseyi kırmaz beni paramparça eder. Onlara göre çok normal bir davranış eşim e göre de seni kardeşi gibi görüyor cevabı. .!

Yakın 40 km yok ama burası küçük bir şehir 40 km yakın sayılmaz pek zaten biz gidiyoruz hep yada telefonda taciz ediyorlar
Görümceyi everin!!

Sıkma canını lütfen, sen yeri geldiğin de rahatsızlığını dile getir. Abla, sana yenisi alalım, çamaşır paylaşmak hijyenik olmaz falan de. Bebeğe bişey yedirse müdahele edersin. Her telefonu da açma. Arada sen bebeğini alır ailene gidersin. Zaten 4-5 dedimi okul hayatları başlıyor şimdiki çocukların. Sen kafanda büyütüp iyice içini karartma lütfen. Allah dert vermesin, yeterki sağlıkla çocuğunu kucağa al.

Merhaba Sevgili Hanımlar
Üzgünüm ama uzun bi konu olacaktır şimdiden belirteyim.
Eşimin ailesi ile iyi niyetli fakat oldukça cahil insanlar.Maddiyatin verdiği bir gereksiz küstahlik da var.
Şimdi Allah var düğün nişan işlerinde ellerinden gelenin sonuna kadar yaptılar ve benim en baştan istediğim pek çok şeyi gözümde birakmadilar. (Ev,güzel bir düğün,yani kısaca hersey istediğim yerden alındı satıldı arada kv bazı surat asmalari olsada önemli bir problem yasatmadi )buna karşın benim ailemde elinden geleni yaptı .Yalnız benim ailemin de bana yeteri kadar yatırımı var.Yani zaten bana sundukları imkanlara sahibim . Evlendikten sonra da hep benim ailem bize destek oldu ve oluyor ve bebegin de herseyini ailem yapıyor. Onlar bi kere bile geciminiz nasıl demedi .

Şimdi nişanlılik dönemin de elinin üstünde tuttular. Düğün sonrası 180 derece değişip 4 4 lük eski usul gelinlik beklemeye başladılar. Burada kalın bizimle işe gel her hafta sonu buraya gelin vs vs..

Bende araya mesafe koydum ve pek gitmemeye başladım. Şimdi hem üniversite okuyorum tekrardan hem hamileyim. 35 yaşında eklenmemiş bir görümcem var oldukça saf ve iyi niyetli bana da yardımı oldu düğün nisan döneminde arayı o buldu hep diyelim.
Yalnız eltimin de bebeği oldu önce ona kendi malları eşyaları gibi hareketleri oldu hep.Maddi açıdan eltim onlara bağımlı olduğundan pek sesi çıkamadı. (2 günlük bebegi sap sap öpmeler, 3 aylık bebegin ağzına et tavuk yemek sürmeler,vakitli vakitsiz uyandirip sevmeler,çocuk düşünce bağırıp azarlarmalar,2 isimli çocuğa yalnizca kv ismi ile hitap ediyorlar ve o bekar görümcem hep çocuğa benim der.yalniz elime de düğüne kadar herseyi yaptılar evini kız ceyizi gibi dizip verdiler)
Şimdi bende de isim muhabbeti başladı kp ismi kendi de bi zaman istediğini söylemişti. Yok seneye bizimle yaylaya geleceksin. Görümcem başladı benim çocuğum adı şu olsun sizin bulduğunuz isim çirkin filan deseler.
Yani eltime yaptıkları herseyi bana da yapmaya çalışıyorlar. Tek farkımız o yakın ben uzagim .bana da çocuk doğunca görümce yerlesecek gibi ..Misal gelir benim iç çamaşırı cekmecemi açar çamaşır alır giyer yatagini asla toplamaz gider. Dolabimi açar istediğini yer içer, herseyi bilir herkese akıl verir komik duruma düşer düşürür vs vs.. zaten kv kp görümce hepsi çok patavatsiz lar .kv de oldukça pis evleri meşhur olmuş o derece de.
Şimdi ben yaptığı bazı şeylerden dolayi kp ismini koyacaktim ama bu inatlasma yüzünden istemiyorum. Eltime yapılanları anlattım ayniları bana olmasın diye ne yapabilirim ? Bu zamana kadar hep iyi oldum düğün de beni kirmadiklari için ama artık dayanamıyorum boşanmak, intihar herseyi denedim. BİPOLAR hastasıyım zaten ağlama nöbetleri sinir krizleri ile zaten bebeğim ve ben mahvolduk hamileliğin zehir oldu.
Eşim aman kimse kırılmasın üzülmesin diye hep beni susturdu. Eşim arada kalıyor kimseyle kötü olma bizim istedigimiz olacak diyor ama konusmalarina bile tahammülüm yok benim artik..
EVLİLİGİMİZ hep kavga kıyamet saygısızlık dolu bi cehenneme döndü.

Şimdi sabri yetipte okuyan hanimlar ben ne yapim da bu insanların sınırını çizim. Öyle bıktım ki artık evi satalim kiraya yerleselim gerekirse bu insanlara diyetimizi odeyelim demek istiyorum.
Kendi evlenip neden doğurmuyor bir tane de elin bebeğini sahipleniyor annesi var başında 2.anneye ne hacet

bi de nolur eltim kaçtı ama ona da kız gibi çeyiz dizdiler tarzı lafları bırak çok çirkin çünkü.valla yazmayayım dedim ama gözüme batıyor gördükçe.

Çirkin olduğunu biliyorum ama onların hitabi bu benim yakistirmam değil ben eltime soylenilen laf yüzünden Ağlamış insanım. Onu ezmesinler diye dogumuna kadar kosturdum ablası gibi evini temizledim.Ama ne oldu kv dedi ki bu kız normal doğum yapacakti devlette sen özele götürdün sezeryan yaptirdin diye ben dünyanın lafını duydum

Esiniz sen takma yinede bizim istedigimiz olacak diyormus iste daha ne olsun..
Esleri de anamin babamin dedigi olacak diyen hatunlar ne yapsin..
Sakin olun bebeginizi dusunun esinizle kavgaya tutusmayin o zaten sizin arkanizdaymis..

E yine kendinize yapıyorsunuz bunun kime faydası var.
Bırakın hayatı akışına kavga etmek için çok erken. Daha ne olacağı bile belli değil.
Önce sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın. Sonrası Allah kesim
İşte hamilelik normal de de kuralci bi insan olunca böyle dert topu oldum çıktım. Teşekkür ederim cevabınız icin

dünden bugüne forumda bir isim konusu aldı başını gidiyor.
sizinki bir tık ötesi olmuş.
istemiyorum deyin, konu kapansın.
Kıyafetlerimi kullanmanı istemiyorum.
Çocuğumdan için benim demeni istemiyorum.
Düşündüğünüz ismi koymak istemiyorum.

ama anladığım siz tatsızlık çıkmasın diye hiç böyle söylememişsiniz. ne bekliyorsunuz.
sizin rahatsız olduğunuzdan bihaberler sonuçta, istedikleri gibi davranıyorlar.
derdini söylemeyen derman bulamazmış, size söylemediler bu lafı?

Yaptiysalar yaptilar! Sizin icin degil evlatlari icin! Simdi siz bir aile oldunuz, yani esiniz siz ve bebeginiz! Cocuk sizin! Kimse karisamaz, karistirtmayin, mesafenizi koyun, kurallarinizi belirleyin onlara uymak düser! Görümce sahipleniyor ne demek? Yapsin kendisine cocuk yada evlat edinsin diledigi gibi yetistirsin, onun cocugunun olmamasinin sebebi siz degilsiniz! Hosgörü iyi güzel hosta karsilikli olunca bi anlami var... Esinizde arada kalmasin, artik kendi kücük ailesi var, yani siz birinci siradasiniz, sizden sorumlu... Kirmadan olsa evet cok iyi ama olmuyorsada kiracaksiniz, kendinizi yiyip bitirmekten iyidir...:KK14:
Eşim bunu anlayamadi malesef .Bende bu vicdan yüküyle boğuldum.
İşte nasıl kirim surat mi asim kavga mi cikarim yani mesafe koydukca daha da yapistilar. Gelmiyorlardi gelmeler günde 15 kere aramalar acmiyorum telefonlarını

Eşim el gülü kimseyi kırmaz beni paramparça eder. Onlara göre çok normal bir davranış eşim e göre de seni kardeşi gibi görüyor cevabı. .!

:KK57::KK57::KK57: kardes gibi görüyorda ne demek! ben kardesimle bile ic camasirimi ortak kullanmam.

Özeliniz o sizin!! Esiniz agizini acamiyorsa siz birsey söyleyin.

çok anormal bir davranış halbuki..
kız kardeş bile yapmaz bunu. gibisini geçelim de..

dünden bugüne forumda bir isim konusu aldı başını gidiyor.
sizinki bir tık ötesi olmuş.
istemiyorum deyin, konu kapansın.
Kıyafetlerimi kullanmanı istemiyorum.
Çocuğumdan için benim demeni istemiyorum.
Düşündüğünüz ismi koymak istemiyorum.

ama anladığım siz tatsızlık çıkmasın diye hiç böyle söylememişsiniz. ne bekliyorsunuz.
sizin rahatsız olduğunuzdan bihaberler sonuçta, istedikleri gibi davranıyorlar.
derdini söylemeyen derman bulamazmış, size söylemediler bu lafı?

İşte eşim gerçekten bu arka çıkma konusu hariç çok iyi bir insan.O mahçup olmasın aman minnet borcu aman günah aman ayıp buralara geldim.. İstemiyorum direk değil ama dolaylı şekilde ima ettim ama daha da üstüme geldiler. Ama artık sert ve net olmam lazım galiba bi haftada 4 kere ariyo görümce sizde kalacam kalacam 3 kere yok dedik anla yani bi kere de geldi anahtari aldı gitti.cahil işte ya kavga edeceksin ya idare edeceksin

Bipolar tedavinizi oluyormusunuz.Eşinizin ailesi içinde bişey demiyorum mesafe iyidir,görümceniz benim çocuğum demesiyle onun çocuğu olmaz evlat bilir anne baba sevgisinin farkını dertlenmeyin....

çok anormal bir davranış halbuki..
kız kardeş bile yapmaz bunu. gibisini geçelim de..
Böyle düzen kuralları yok,sormak yok izin yok,temizlik yok harala gürele yaşam böyle olduklarını anlamadım ah bekarken .Bak geçen kv eltimin çocuğunu da aldı getirdi ayakkabısıni cikartmadi bile bana da diyor ki sen yarın tekrar temizlik yap ! Bu rahatliga ne diyim ne yapim

Böyle düzen kuralları yok,sormak yok izin yok,temizlik yok harala gürele yaşam böyle olduklarını anlamadım ah bekarken .Bak geçen kv eltimin çocuğunu da aldı getirdi ayakkabısıni cikartmadi bile bana da diyor ki sen yarın tekrar temizlik yap !

yok artııık..
e siz bunların karşısında sessiz mi duruyorsunuz?

Bipolar tedavinizi oluyormusunuz.Eşinizin ailesi içinde bişey demiyorum mesafe iyidir,görümceniz benim çocuğum demesiyle onun çocuğu olmaz evlat bilir anne baba sevgisinin farkını dertlenmeyin....

Malesef hamilelik nedeni ile olamıyorum. Mesafeyi anlayan insanlar değiller malesef daha çok sivaniyorlar

Back